SOFACOMPANY België Bewertungen 1.718

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles is vlot verlopen, de levering van de zetel heeft helaas wel wat schade aan onze terrastegels opgeleverd. De kwaliteit van de zetel is zoals verwacht.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft

Über SOFACOMPANY België

Vom Unternehmen geschrieben

SOFACOMPANY | Deens design voor altijd lage prijzen

Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.

Meer dan 1.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.

Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende zetel – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Buy your sofa here!

Very helpful staff in Antwerp when ordering my Daphne sofa. If you're looking for a beautiful, high-quality sofa, then this company is the way to go.

9. Oktober 2025

Dear,

Thank you very much for your kind review! We’re delighted to hear that our team in Antwerp was so helpful when ordering your Daphne sofa. Great to know you appreciate the quality and design we wish you many years of comfort and enjoyment, and hope to welcome you again in the future! 😊🛋️

Have a lovely day!

Kind regards,
Team SOFACOMPANY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De levering gebeurde op het juiste uur

De levering gebeurde op het juiste uur. Het was een beetje moeilijk om de zetels door de deuropening te krijgen. Geen probleem voor de mannen van Sofacompany : zetels werden uit karton gehaald en netjes op de voorbestemde plaats gebracht. Alles met de glimlach 😀! Ik ben de 2 jongens dan ook héél dankbaar 👏

16. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Geweldig om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Onze mannen zetten alles graag netjes op zijn plek, en we zijn blij dat dit zo gewaardeerd wordt. We zullen dit zeker aan hen doorgeven. Geniet van je nieuwe bank!✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Scandi design en kwaliteit voor een goede prijs

Vriendelijk en behulpzaam onthaald in de winkel. Minpuntje: bij de levering spraken de chauffeur en bijrijder geen Nederlands, alleen een onverstaanbare vorm van Frans. Moeilijke communicatie. De levering zit bij een derde partij dus niet echt SofaCompany aan te wrijven.
De kwaliteit van het bankstel is zeer ok. Weliswaar is de zit een stuk harder dan verwacht.

18. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te lezen dat u vriendelijk bent ontvangen in onze winkel en tevreden bent met de kwaliteit van uw bankstel. Zoals vermeld in onze levervoorwaarden bedraagt de standaard levertermijn altijd 5 tot 9 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid. We begrijpen dat de communicatie met de chauffeurs soms uitdagend kan zijn en nemen uw opmerkingen mee om dit te verbeteren. We hopen dat u ondanks de iets stevigere zit volop van uw bank kunt genieten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overzichtelijke website met duidelijke…

Overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Snelle en correcte levering. Zeer goede communicatie. Zeer degelijk product. Ook fijn dat je gratis stofstalen kunt bestellen.

12. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij te lezen dat je onze duidelijke uitleg, snelle levering en communicatie waardeert. Ook fijn dat de kwaliteit van het product en de mogelijkheid om gratis stofstalen te bestellen je geholpen hebben bij je keuze. Dank voor je vertrouwen!✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via deze weg willen we Martine…

Via deze weg willen we Martine bedanken. Zij heeft ons op 24 december geholpen bij de aankoop van onze meubels en ons goed gesoigneerd in de winkel aan de Mechelsesteenweg.

24. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von SOFACOMPANY België

Wat geweldig om te lezen dat Martine jullie zo goed heeft geholpen! We zullen jullie mooie woorden zeker aan haar doorgeven. Veel plezier met jullie nieuwe meubels en bedankt voor het delen van jullie ervaring!💛

Vriendelijke bediening

11. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Geweldig om te horen! Bij Sofacompany streven we er altijd naar onze klanten met een glimlach te helpen. Bedankt voor uw feedback en veel plezier met je Inez kussens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding…

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te monteren. Correcte levering. Bijkomend uitstekende, vriendelijke klantenservice in Sofacompany winkel in Dansaertstraat te Brussel. Zeer tevreden met mijn aankoop (Daphné zetel).

2. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Dank u wel voor uw vertrouwen in Sofacompany! We geven uw complimenten zeker door aan ons team in de Dansaertstraat. Fijn om te lezen dat zowel het product, de levering als onze service aan uw verwachtingen voldeden. Geniet volop van uw Daphne zetel!💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service bij een…

Super goede service bij een beschadiging. Onmiddellijk goed oplossing geboden

15. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Bedankt voor de mooie review! We vinden het belangrijk om problemen meteen aan te pakken en zijn blij dat u onze service als vlot en correct heeft ervaren. Geniet van je Ellis sofa!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede ontvangst in de winkel in…

Zeer goede ontvangst in de winkel in Schoten!
Goede info door Claudia. Na bestelling stipte levering
En ook goed contact met klantendienst.
Zijn zeer tevreden Sofacompany!

8. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Wat een fijne review! Geweldig om te lezen dat u zo’n goede ervaring had in onze winkel in Schoten en dat Claudia u goed heeft kunnen begeleiden. Uw complimenten geven we met plezier aan haar door. Bedankt voor het vertrouwen in onze levering en klantendienst. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe Vincent hocker!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 1 week gebruik al een kuil in de…

Na 1 week gebruik al een kuil in de sofa. En mijn gewicht is 55 kg.

11. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Wat jammer om te horen dat er al na één week gebruik een kuil in de sofa is ontstaan. Dat is absoluut niet de kwaliteit waar wij bij SOFACOMPANY voor staan en die wij onze klanten willen bieden. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit voor je moet zijn en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. We willen dit graag samen met je oplossen en ervoor zorgen dat je alsnog van je sofa kunt genieten zonder dit probleem. We hebben je inmiddels per e-mail gecontacteerd zodat we dit zo snel mogelijk verder kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen voorstellen. We horen heel graag van je terug.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

TOP!

Wij hadden de vilmar op het oog. Deze was niet aanwezig in de winkel in Schoten maar zoals beloofd hebben ze me meteen opgebeld zodra hij er was. Tijdens onze twee bezoeken aan de winkel werden we telkens zeer vriendelijk geholpen.
De levering van de zetel verliep ook vlot. De leveranciers hielden rekening met onze vloer om deze niet te beschadigen.
We hebben onze zetel nu enkele weken en hebben nog geen seconde spijt gehad! Zeer tevreden!!!

27. November 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Super om dit te lezen! Geweldig dat alles naar wens verliep, van onze service in de winkel tot de levering aan huis. Geniet van uw Vilmar zetel en alle gezellige momenten die eraan komen!

Charlotte - Team SOFACOMPANY💛

Zalig zetelje

Zalig zetelje. Wel problemen bij levering door mis communceren

3. Februar 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Bedankt voor je review. We vinden het fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je zeteltje. 💛️

Jammer dat de levering niet helemaal vlekkeloos verliep door miscommunicatie. We nemen deze feedback absoluut mee, zodat we in samenwerking met onze transportpartner de communicatie kunnen blijven aanscherpen en de leveringservaring voor onze klanten blijven verbeteren.

Geniet volop van je nieuwe sofa!

Erin - Team SOFACOMPANY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel vriendelijk en behulpzaam…

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in de vestiging in Antwerpen. We konden zonder opdringerigheid onze keuze maken en kregen op vraag toch professioneel (en persoonlijk) advies van Emma, de Sales assistant. De bestelling verliep verder vlot en we werden van elke stap van het proces op de hoogte gehouden via mail. Achteraf werd er op een persoonlijke manier geinformeerd naar onze tevredenheid, wat we zeer op prijs konden stellen. De levering verliep via een partnerbedrijf, waar eveneens alles correct verliep. Al bij al een tevreden klant.

2. Dezember 2025

Beste Steven,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat jullie zo positief zijn over jullie ervaring in onze vestiging in Antwerpen. We zijn bijzonder blij dat Emma jullie zonder opdringerigheid én met persoonlijk advies kon begeleiden bij het maken van jullie keuze.

Ook geweldig om te horen dat het bestelproces vlot verliep en dat onze communicatie jullie goed op de hoogte hield van elke stap. We vinden het belangrijk om klanten ook na de aankoop persoonlijk te benaderen, dus het doet deugd dat dit geapprecieerd werd.

Daarnaast is het fijn om te weten dat de levering via onze partner eveneens naar wens is verlopen.

Bedankt voor jullie vertrouwen we staan altijd klaar om jullie opnieuw te helpen!

Nina - team SOFACOMPANY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer mooi aanbod van sofa's en…

Zeer mooi aanbod van sofa's en fauteuils. Vriendelijke en vlotte service.

1. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Wat leuk om te lezen dat onze collectie en service in de smaak vielen! Heel erg bedankt voor je lieve woorden. We hopen je snel weer te zien in onze winkel!✨️

vriendelijke ontvangst

vriendelijke ontvangst, professionele begeleiding bij keuze van het artikel. Ik kom zeker terug.

1. Dezember 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Heel hartelijk bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze ontvangst en begeleiding. We kijken er alvast naar uit om u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

Charlotte - Team SOFACOMPANY 💛️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurstellende kwaliteit

Ongeveer 1,5 jaar geleden hebben wij een zetel van meer dan €2.000 aangekocht bij Sofa Company. Al bij de levering verliep het niet vlekkeloos: de dozen waren kapot en de kussens waren nat. Gelukkig werd dit toen door jullie opgelost.

Na ongeveer een half jaar begonnen we echter steeds meer vlekken op de zetel op te merken. Wij hebben de zetel exact behandeld zoals ons werd uitgelegd, met de onderhoudsproducten die we samen met de zetel bij jullie hebben aangekocht.

Wanneer we een kleine vlek willen verwijderen met het bijhorende product, blijft er echter een veel grotere kring achter van het reinigingsmiddel zelf. Het resultaat is dat elke poging tot reinigen de zetel er alleen maar slechter doet uitzien.

Wanneer we hierover informeren, krijgen we te horen dat we een externe expert via jullie moeten betalen om de zetel te reinigen. Ik vind het bijzonder teleurstellend dat een zetel van deze prijsklasse — die wij volledig volgens de voorgeschreven normen hebben onderhouden — door de aanbevolen producten zo beschadigd raakt dat hij na 1,5 jaar bijna rijp is voor het stort, om het cru te zeggen.

8. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Antje,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je na 1,5 jaar zulke problemen hebt met je zetel. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, en we kijken graag met je mee om dit goed uit te zoeken.

Ik heb je gegevens nagekeken, maar ik kan helaas geen eerdere correspondentie over deze klacht terugvinden. Daarom neem ik graag contact met je op om foto’s op te vragen van de vlekken en de kringen die ontstaan na het reinigen. Met die beelden kunnen we het probleem beter beoordelen en je dossier volledig en zorgvuldig behandelen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, we helpen je dit graag oplossen.

Met vriendeijke groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke en behulpzame service in…

Vriendelijke en behulpzame service in de winkel, snelle levering en afhandeling betaling

20. November 2025

Beste Ingrid,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service in onze winkel en dat de levering en betaling soepel zijn verlopen.

We wensen je heel veel plezier met je Ellis-module en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was om te beginnen reuzefijn…

Het was om te beginnen reuzefijn winkelen. Rustig, professionele uitleg en daarbij dan nog de kortingen die er mogelijk waren. Meteen kunnen beslissen om mijn gewenste (en gedroomde) stoelen kunnen kopen. En .... ze werden geleverd door de zaakvoerders zelf tot aan mijn deur, inclusief uitgepakt. Heel erg bedankt

21. November 2025

Beste Nancy,

Wat een prachtige review, heel erg bedankt! Wat fijn om te horen dat je het winkelen als zo prettig en rustig hebt ervaren, met professionele uitleg. Geweldig dat je meteen je gewenste (en gedroomde!) stoelen hebt kunnen kiezen.

We wensen je heel veel plezier van je nieuwe stoelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke afspraken en ook sneller…

Duidelijke afspraken en ook sneller geleverd dan was afgesproken.

20. November 2025

Antwort von SOFACOMPANY België

Wat geweldig om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Duidelijke afspraken en een snelle levering, daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen!

Antwort von SOFACOMPANY België

Dank je wel voor je positieve bericht! Het is fijn te horen dat onze leverdienst je goed heeft geholpen. We hopen je in de toekomst weer bij SOFACOMPANY te mogen verwelkomen. Geniet van je nieuwe Daphne sofa!

Charlotte - Team SOFACOMPANY

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr