Alles is vlot verlopen, de levering van de zetel heeft helaas wel wat schade aan onze terrastegels opgeleverd. De kwaliteit van de zetel is zoals verwacht.
Unternehmen hat geantwortet
Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgien
Very helpful staff in Antwerp when ordering my Daphne sofa. If you're looking for a beautiful, high-quality sofa, then this company is the way to go.

Antwort von SOFACOMPANY België
De levering gebeurde op het juiste uur. Het was een beetje moeilijk om de zetels door de deuropening te krijgen. Geen probleem voor de mannen van Sofacompany : zetels werden uit karton gehaald en netjes op de voorbestemde plaats gebracht. Alles met de glimlach 😀! Ik ben de 2 jongens dan ook héél dankbaar 👏

Antwort von SOFACOMPANY België
Vriendelijk en behulpzaam onthaald in de winkel. Minpuntje: bij de levering spraken de chauffeur en bijrijder geen Nederlands, alleen een onverstaanbare vorm van Frans. Moeilijke communicatie. De levering zit bij een derde partij dus niet echt SofaCompany aan te wrijven.
De kwaliteit van het bankstel is zeer ok. Weliswaar is de zit een stuk harder dan verwacht.

Antwort von SOFACOMPANY België
Overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Snelle en correcte levering. Zeer goede communicatie. Zeer degelijk product. Ook fijn dat je gratis stofstalen kunt bestellen.

Antwort von SOFACOMPANY België
Via deze weg willen we Martine bedanken. Zij heeft ons op 24 december geholpen bij de aankoop van onze meubels en ons goed gesoigneerd in de winkel aan de Mechelsesteenweg.

Antwort von SOFACOMPANY België
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te monteren. Correcte levering. Bijkomend uitstekende, vriendelijke klantenservice in Sofacompany winkel in Dansaertstraat te Brussel. Zeer tevreden met mijn aankoop (Daphné zetel).

Antwort von SOFACOMPANY België
Super goede service bij een beschadiging. Onmiddellijk goed oplossing geboden

Antwort von SOFACOMPANY België
Zeer goede ontvangst in de winkel in Schoten!
Goede info door Claudia. Na bestelling stipte levering
En ook goed contact met klantendienst.
Zijn zeer tevreden Sofacompany!

Antwort von SOFACOMPANY België
Na 1 week gebruik al een kuil in de sofa. En mijn gewicht is 55 kg.

Antwort von SOFACOMPANY België
Wij hadden de vilmar op het oog. Deze was niet aanwezig in de winkel in Schoten maar zoals beloofd hebben ze me meteen opgebeld zodra hij er was. Tijdens onze twee bezoeken aan de winkel werden we telkens zeer vriendelijk geholpen.
De levering van de zetel verliep ook vlot. De leveranciers hielden rekening met onze vloer om deze niet te beschadigen.
We hebben onze zetel nu enkele weken en hebben nog geen seconde spijt gehad! Zeer tevreden!!!

Antwort von SOFACOMPANY België
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in de vestiging in Antwerpen. We konden zonder opdringerigheid onze keuze maken en kregen op vraag toch professioneel (en persoonlijk) advies van Emma, de Sales assistant. De bestelling verliep verder vlot en we werden van elke stap van het proces op de hoogte gehouden via mail. Achteraf werd er op een persoonlijke manier geinformeerd naar onze tevredenheid, wat we zeer op prijs konden stellen. De levering verliep via een partnerbedrijf, waar eveneens alles correct verliep. Al bij al een tevreden klant.

Antwort von SOFACOMPANY België
Zeer mooi aanbod van sofa's en fauteuils. Vriendelijke en vlotte service.

Antwort von SOFACOMPANY België
vriendelijke ontvangst, professionele begeleiding bij keuze van het artikel. Ik kom zeker terug.

Antwort von SOFACOMPANY België
Ongeveer 1,5 jaar geleden hebben wij een zetel van meer dan €2.000 aangekocht bij Sofa Company. Al bij de levering verliep het niet vlekkeloos: de dozen waren kapot en de kussens waren nat. Gelukkig werd dit toen door jullie opgelost.
Na ongeveer een half jaar begonnen we echter steeds meer vlekken op de zetel op te merken. Wij hebben de zetel exact behandeld zoals ons werd uitgelegd, met de onderhoudsproducten die we samen met de zetel bij jullie hebben aangekocht.
Wanneer we een kleine vlek willen verwijderen met het bijhorende product, blijft er echter een veel grotere kring achter van het reinigingsmiddel zelf. Het resultaat is dat elke poging tot reinigen de zetel er alleen maar slechter doet uitzien.
Wanneer we hierover informeren, krijgen we te horen dat we een externe expert via jullie moeten betalen om de zetel te reinigen. Ik vind het bijzonder teleurstellend dat een zetel van deze prijsklasse — die wij volledig volgens de voorgeschreven normen hebben onderhouden — door de aanbevolen producten zo beschadigd raakt dat hij na 1,5 jaar bijna rijp is voor het stort, om het cru te zeggen.

Antwort von SOFACOMPANY België
Vriendelijke en behulpzame service in de winkel, snelle levering en afhandeling betaling

Antwort von SOFACOMPANY België
Het was om te beginnen reuzefijn winkelen. Rustig, professionele uitleg en daarbij dan nog de kortingen die er mogelijk waren. Meteen kunnen beslissen om mijn gewenste (en gedroomde) stoelen kunnen kopen. En .... ze werden geleverd door de zaakvoerders zelf tot aan mijn deur, inclusief uitgepakt. Heel erg bedankt

Antwort von SOFACOMPANY België
Duidelijke afspraken en ook sneller geleverd dan was afgesproken.

Antwort von SOFACOMPANY België
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.