Very helpful service in the store at Danseart Brussels. Deliver within the scheduled window with a company that kept me abreast of their progress. Great looking sofa. This is my second buy from this... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het bezoek aan de winkel in Antwerpen was aangenaam, de medewerkster in de winkel heeft ons ons ook vriendelijk geholpen met duidelijke informatie. De bestelling verlief vlot, net zoals de levering.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het begon met een vlotte ontvangst van de stofstaaltjes via de site. Nadien een heel vriendelijke ontvangst door Martine in de winkel te Antwerpen. Aangenaam verrast door de heel korte leveringste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De zetel zelf is perfect. De levering daarentegen kon beter. Men zou voorafgaand verwittigen ivm het uur van levering, maar dat gebeurde omstreeks 04u30 in de nacht. De levering zelf was dus nog voor... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zeer correcte service. Vriendelijke, behulpzame, meedenkende medewerksters.

Antwort von SOFACOMPANY België
The store clerk was attentive and gave us all the necessary information.The sofa delivery was well organised. Good communication on the delivery time.

Antwort von SOFACOMPANY België
Le canapé est beau et solide, avec un design simple et élégant.

Antwort von SOFACOMPANY België
Afspraken voor levering werden nauwgezet nagekomen. Alles binnen de kortste keren afgeleverd en thuis op zijn plaats👏

Antwort von SOFACOMPANY België
prijs kwaliteit top gekocht in gent super vriendelijke bediening en hulpvaardig. snelle levering

Super goed geholpen door sofa company !! Een aanrader

Antwort von SOFACOMPANY België
J’ai bien aimé le Design et la qualité du tissu.

Antwort von SOFACOMPANY België
Hele vriendelijke en behulpzame verkoopsters in de winkel , enorm veel keuze , zowel van stoffen , kleuren en modellen.
Vlotte levering en korte levertijd .

Antwort von SOFACOMPANY België
Goede opvolging van de bestelling. Zetel is mooi en goede kwaliteit.

Antwort von SOFACOMPANY België
Verkoopsters zeer vriendelijk in Sofacompany Antwerpen. Mooie winkel en zeer goede ontvangst.
Alleen jammer dat ze niet op de hoogte waren dat er in Wallonie niet op zaterdag kan geleverd worden waardoor de afgesproken datum niet kon doorgaan. Contact opgenomen en zeer vriendelijk en goed verdergeholpen.
Bezorgdienst zeer vriendelijk!
Zetel zelf valt 100% mee

Antwort von SOFACOMPANY België
Wij bestelden een 3-delige Vincent outdoor sofa voor ons terras (appartement 4e verdieping) en die werd netjes en keurig geleverd (slechts 3 weken wachttijd). We hadden geen enkel probleem om de losse elementen uit te pakken en in de lift te plaatsen. Alles was mooi en veilig verpakt om schade te vermijden. Het geheel ziet er prachtig uit en we zijn zeer tevreden van onze keuze en van de Sofacompany service die ons te beurt viel. Hartelijke dank hiervoor.

Antwort von SOFACOMPANY België
Reeds verschillende meubels gekocht bij Sofacompany en telkens tevreden over de kwaliteit en vlotte levering.

Antwort von SOFACOMPANY België
ik had een extra kost betaald om de zetel bij mij op het eerste verdiep te krijgen. De afmetingen klopte en ik was dus zeker dat alle stukken in kwestie binnen konden raken. Toen de bezorgers rond 16u aankwamen werden de eerste zuchten reeds geslagen omdat ik geen lift had. Dit had overigens niets uitgehaald omdat de stukken zowel in een lift in de appartementsblok of langs de gevel de lading qua afmetingen niet gingen dekken. De trap was dus de enige optie.
Na de bezorgers te helpen kregen we de 2 kleinste dozen boven in mijn appartement. Toen we aan het grote stuk moesten beginnen weigerden ze deze naar boven te dragen (met mijn hulp overigens) en lieten ze simpelweg het laatste grote stuk achter in mijn trappenhal. Er werd zelfs geen moeite gedaan om de zetel uit de doos te halen of ze naar het appartement te tillen.
Ik heb dan nog laat in de avond meerdere mensen moeten opbellen waarna we me 3 personen (hetzelfde aantal als met de 'ervaren' bezorgers) het pakket met alle gemak binnenkregen wat het nog absurder maakt.

Antwort von SOFACOMPANY België
The attendant was very kind and helpful and the table arrived very quickly.

Antwort von SOFACOMPANY België
Super tevreden van het product zelf en de levering was 1 week voor de levertijd, dus heel tevreden.

Antwort von SOFACOMPANY België
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.