SOFACOMPANY België Bewertungen 1.717

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles is vlot verlopen, de levering van de zetel heeft helaas wel wat schade aan onze terrastegels opgeleverd. De kwaliteit van de zetel is zoals verwacht.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft

Über SOFACOMPANY België

Vom Unternehmen geschrieben

SOFACOMPANY | Deens design voor altijd lage prijzen

Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.

Meer dan 1.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.

Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende zetel – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ondanks comfortlevering van 99 euro, toch gewoon in living gedropt

Zetel online gekocht. Levering via postnl. (comfort@home).
Zeer late reactie om leverdatum vast te leggen, postnl heeft zich niet aan de afspraak (tijdvak) gehouden.
Bovendien hebben ze de zetel in mijn living gedropt zonder de pootjes te monteren (wat je toch zou mogen verwachten als je 99 euro voor een comfort-levering betaalt)
De zetel werd besteld op 03/04 en geleverd op 21/04 (12 werkdagen dus).

21. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Enna,

Wat jammer om te horen dat de levering van uw zetel niet is verlopen zoals verwacht. We begrijpen goed dat het vervelend is wanneer een bezorging niet volgens het afgesproken tijdvak gebeurt.
We hebben uw ervaring intern besproken om dit in de toekomst beter te laten verlopen. We snappen dat het niet prettig is wanneer een bezorger vroeger dan verwacht voor de deur staat.

U heeft de bezorgkalender wel binnen de afgesproken termijn van 5 tot 9 werkdagen ontvangen, maar wij hebben begrepen vanuit PostNL dat er 2 ritten uit zijn gevallen op de originele dag van levering met als gevolg een nieuwe afspraak. Dit is uiteraard een ongewenste calamiteit.

Inmiddels is er zoals besproken per e-mail een compensatie.

Prima zetel

Mooie en goede zetel, alles in orde

Beste Hanne,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met de zetel. We wensen je er heel veel zitplezier mee 😊

TEAM SOFACOMPANY

Snel en wel

De kussens werden snel geleverd. Ze waren precies zoals voorgesteld: mooi dessin en stevige stof.

10. April 2026

Beste Carine,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de kussens snel geleverd zijn en precies aan je verwachtingen voldoen. Fijn dat je tevreden bent met zowel het dessin als de stevige stof daar doen we het voor!
Veel plezier ermee 😊

Fijne dag gewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

good products and extremely helpful…

good products and extremely helpful staff, both in the help centre and in the Brussels store.

3. April 2026

Antwort von SOFACOMPANY België

We truly appreciate your feedback! We’re glad you’re happy with both our products and the support from our teams.

Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden van de zetel en van de…

Tevreden van de zetel en van de klantenservice

Antwort von SOFACOMPANY België

Hartelijk dank! We vinden het belangrijk om zowel kwaliteit als goede service te bieden, dus dit doet ons veel plezier.

Prachtige zetel

Prachtige zetel. Heel blij mee. Uitstekende kwaliteit en service. Aan te raden!

Antwort von SOFACOMPANY België

Hartelijk dank voor uw review! Fantastisch om te horen dat u zo blij bent met uw aankoop. We wensen u heel veel gezellige en comfortabele momenten op uw nieuwe zetel!

Great

Great experience. Great furniture.

Antwort von SOFACOMPANY België

Many thanks for your review! We’re pleased to hear everything met your expectations.

Kind regards,

Aan te raden !

Van begin tot einde prima service en opvolging. Ook zeer tevreden van kwaliteit !

Beste Marie-Anne,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de opvolging én de kwaliteit van je aankoop. Daar doen we het voor 😊

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Fijne dag gewenst.

prima ervaring

Prima ervaring.
mooie keuze van artikelen
Goede uitleg van het winkelpersoneel.
correcte afspraken

30. März 2026

Antwort von SOFACOMPANY België

Bedankt voor uw positieve feedback! Geweldig dat u onze service, uitleg en het assortiment zo heeft gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe artikelen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In de winkel super service, klantendienst slecht

In de winkel super service!
Maar als er iets aan de goederen is, is het een heel ander verhaal.
Worden je problemen en ik citeer: eerder minimaal beschouwd. Je wordt gewoon uitgelachen door hun klantendienst ( de naam van de persoon was Erin)
Ik werk dan nog een bedrijf dat in dezelfde holding zit waar sofacompany in zit, dan vraag ik mij af hoe veel erger ze dan nog doen tegen andere klanten.
Duurt ook heel lang voor zoiets simpel op te lossen, ze antwoorden maar 1x per dag via mail.
Nog steeds ook niet opgelost….

3. April 2026

Beste Bram,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dat is uiteraard niet het serviceniveau waar wij voor staan.

Inmiddels hebben we persoonlijk contact met je gehad en is er samen gekeken naar een passende oplossing. Deze oplossing is inmiddels in gang gezet. We vinden het belangrijk dat je je klacht serieus genomen voelt en dat je uiteindelijk volledig tevreden bent met je aankoop.

Nogmaals onze excuses voor de manier waarop dit in eerste instantie voor je is overgekomen en voor de ervaren vertraging in de communicatie. We nemen je feedback ter harte en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Floor - Team SOFACOMPANY

goede afspraken, goede deals

geleverd op dag en uur zoals beloofd.
ook duidleijke en snelle feedback bij vragen.

27. März 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat de levering precies volgens afspraak is verlopen en dat je onze communicatie als duidelijk en snel hebt ervaren. Daar doen we het voor!

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en zien je graag nog eens terug.

Fijne dag gewenst.

Antwort von SOFACOMPANY België

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Het doet ons plezier dat zowel het product als onze dienstverlening uw verwachtingen heeft waargemaakt. Bedankt voor uw vertrouwen in ons!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very professional and fast delivery

Very professional and fast delivery, within days. The product is high quality and very nice design. I would buy again from this store.

Hi Nicoletta,
Thank you so much for your kind review! We’re thrilled to hear that you’re happy with the quality, design, and fast delivery. We’d be delighted to welcome you back anytime!
Best regards,
The SOFACOMPANY Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben enorm tevreden met deze bank

Ik ben enorm tevreden met deze bank! Het design is prachtig, de kwaliteit is uitstekend en hij past precies in de ruimte van mijn restaurant. De levering was soepel en het meubel is precies zoals op de foto's. Een absolute aanwinst voor mijn zaak, bedankt!

24. März 2026

Beste Hua Wang,
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de bank! Fijn dat het design, de kwaliteit en de levering aan je verwachtingen voldoen en dat het zo mooi past in je restaurant. Bedankt voor je enthousiaste bericht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Correcte levering en mooi product.

Correcte levering en mooi product.

23. März 2026

Beste Steven,
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat de levering correct is verlopen en dat je tevreden bent met het product.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

klant service was heel goed en…

klant service was heel goed en vriendelijk

30. März 2026

Beste,
Hartelijk dank voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantservice. We waarderen het dat je dit met ons deelt.

Mooie zetel

Mooie zetel, snel geleverd, goede prijs/kwalitet

18. März 2026

Antwort von SOFACOMPANY België

Dankjewel voor uw feedback! Super fijn dat u tevreden bent over zowel de prijs, kwaliteit als levering. Veel gezellige momenten gewenst op uw nieuwe zetel!

Super zeer tevreden

23. März 2026

Antwort von SOFACOMPANY België

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent en waarderen uw vertrouwen in Sofa Company enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima geholpen voor Martine en de rest…

Prima geholpen voor Martine en de rest van het team Sofacompany Antwerpen. Bedankt!

10. März 2026

Antwort von SOFACOMPANY België

Hartelijk dank voor uw bericht! Het doet ons plezier om te horen dat Martine en het team in Antwerpen u zo goed hebben geholpen. We geven uw complimenten zeker door. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima te woord gestaan goed antwoord op…

Prima te woord gestaan goed antwoord op gestelde vraag

13. März 2026

Antwort von SOFACOMPANY België

Dank u wel voor uw vriendelijke woorden. Het doet ons plezier te weten dat u goed bent geholpen en duidelijke informatie heeft ontvangen.

Charlotte - Team SOFACOMPANY

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr