Havde vores Tesla Model Y til lille service. Min mail var blevet glemt, og da jeg ringede ind fik jeg en tid med det samme. Bilen blev professionelt gennemgået, og der var en faglig stolthed man kun... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tak for den gode service jeg oplevede, da jeg var forbi i sidste uge for at få skiftet dæk. Dækskiftet blev klaret hurtigt og effektivt, og jeg satte virkelig pris på den venlige og hjælpsomme betjeni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sølbeck autoservice. Servicen var professionel fra start til slut, og personalet var både venlige og ærlige omkring arbejdet, der skulle laves. Min Tesla model... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De bedste anbefalinger herfra jeg indleverede min gamle transporter da den dryppede olie osv værkstedet tjekkede den op og fandt ud af turbo , bremser osv var defekte jeg fik et tilbud som jeg a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sølbeck Autoservice er din lokale Automester i Vanløse. Vi laver alle bilmærker og vi garanterer troværdig kvalitetsservice hver gang. Vi er ligeledes et Automester E-Plus værksted, hvilket betyder at vi også kan lave og servicere din elbil og hybridbil. Du kan booke Online eller via telefon. Vi glæder os til at se dig og din bil
Skjulhøj Alle 7-9, 2720, Vanløse, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
God og hurtig service hele vejen igennem

Antwort von Sølbeck Autoservice
Fik i efteråret 2022 skiftet fælge på mine sommerdæk. Fælgene er som sådan skiftet fint, men kan her i foråret 2023, da jeg pakker mine dæk ud af deres opbevaringsposer (som jeg fik dem leveret i), så se at dækkapslerne kun er halvt sat i og limen er tørret ud inde bagved. Halvhjertet amatør arbejde at best, og jeg ville forvente en højere kvalitet til den pris.

Super god service !!
Hurtigt og professionelt ordnede de tingene.
De er skide søde !!
Fair pris og god kaffe 🙂👍🏼

Antwort von Sølbeck Autoservice
Super service, flinke medarbejder.
Bruger tid til at forklare , hvad der er lavet

Antwort von Sølbeck Autoservice
Altid super service og god stemning . Man bliver grundigt informeret hele vejen igennem

Antwort von Sølbeck Autoservice
Det plejer jo at gå fint. Det gjorde det også denne gang.

Antwort von Sølbeck Autoservice
Hver gang jeg får service hos Sølbeck er det en positiv og seriøs oplevelse med meget imødekommende og venligt personale

Antwort von Sølbeck Autoservice
god service når man tager en defekt bil ind, uden tidsbestilling. tak for hjælpen.vh
freddy

Antwort von Sølbeck Autoservice
Jeg har i over 15 år været nabo til Sølbeck Autoservice. Søde og dygtige mekanikere.

Antwort von Sølbeck Autoservice
Har været kunde igennem mange år. Super god betjening, hvor de giver sig tid til at forklare reperationer mv.

Antwort von Sølbeck Autoservice
Som i februar i år, endnu en fin oplevelse i forbindelse med dækskifte og opbevaring. Lutter venlighed!

Antwort von Sølbeck Autoservice
Jeg har gennem en del år fået serviceret og rep min bil hos Sølbeck og har været godt tilfreds!

Antwort von Sølbeck Autoservice
God og flink service, god fleksibilitet

Antwort von Sølbeck Autoservice
Et kompetent værksted, hvor man kan stole på vurderinger, arbejde og får en fair pris

Antwort von Sølbeck Autoservice
Det er snart et halvt år siden mit sidste sidste besøg,
hvor jeg fik skiftet til helårs dæk.
Jeg har kun godt at skrive om Sølbæk Autoservice..
I dag minder de mig f.eks.om, at min bil skal til det årlige eftersyn, som er en super god idè. Personalet er altid rare at tale med.
Mvh fra
Pia

Antwort von Sølbeck Autoservice
Har fået lavet service og hjulskift. Alt er forløbet 100% professionelt med god kommunikation og fuldt godkendt resultat.

Antwort von Sølbeck Autoservice
Har ikke noget godt at sige, så vælger at tie stille. Men når i ligefrem beder mig om at rate jer så får i da denne dårlige ene stjerne.

Antwort von Sølbeck Autoservice
Altid god service, godt humør og hurtige reaktionstider. Vi skifter aldrig værksted.

Antwort von Sølbeck Autoservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.