I bought pink skisuit, paid 250e and quality is like cheap thing From China. after 4 days of ski I tried to wash off few stains only with damp napkins, even not wet, and now suit is full of yellow st... Mehr ansehen
Utrolig fint design på skidressen, men kvaliteten og materialet egner seg ikke absolutt ikke til skibruk. Dressen er noe vannavstøtende, men materialet puster ikke og er derfor ikke anbefalt ved snø-... Mehr ansehen
Veldig fin dress og bestillingen gikk raskt. Likevel syns jeg ikke at kvaliteten på dressen var super bra - til å koste 2.999kr. Denne raknet i skrittet etter første bruk - kun brukt til 2 korte aketu... Mehr ansehen
Snowroller creates colorful and comfy ski clothes. Designed in Norway.
Dronningens gate 22, 0154, Oslo, Norwegen
- kundeservice@snowroller.no
- snowroller.no
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Snowroller
Large kunne vært noe større
Large kunne vært noe større, jeg er m/l vanligvis og kjøpte l. Men kunne nok gått for xl så lengde og passform hadde vært noe mer ledig.
Produktet var imidlertidig superfint!

Utrolig dårlig kvalitet
Fin og varm skidress, men forferdelig dårlig kvalitet. Den revnet etter første Trysil turen og kan ikke repareres!

Antwort von Snowroller
Kjempegod dress som er perfekt å bruke…
Kjempegod dress som er perfekt å bruke på jobb eller rusletur med hunden. Lett å bevege seg i!

God dress
Rask levering, bærekraftig produsert, fin bag å ha drakten i, god kvalitet og lett å bruke.
Dressen er god og varm
Dressen er god og varm, passer fint til bakken,afterski eller lufting av hund .vindtett ,bruker kunn superundertøy under. Str er flott litt trang i midjen. - savner hette
The perfect retro ski suit
I've been looking for an 80s ski suit for many years. When I found Snowroller I decided it was meant to be. I bought the Anna ski suit in the lovely color Bubbelgum Pink. It's cool, warm and comfy. Great fit and true to size. I hope to spend many years with this one!
Rask levering og fornøyd med produktet
Alt gikk på skinner😀👍
Supert!
Superrask levering og veldig fornøgd med produktet. Kvaliteten er god og dressen er supervarm :-)
Så god og varm en dress 👍👍
Svart dress
Svart dress. Kjempefin dress med god passform for oss med litt ekstra rumpe og lår. Samtidig som at midjen kommer fram. Var bekymret for at ryggen skulle være for lang til meg, for jeg er kun 160 høy. Men dette var ikke noe problem. Litt lang i beina, men det regna jeg med. Kjøpte str M. Kjempegod og myk. Brukte den på en 2,5 times gåtur i - 15°c. Varmet godt. Kun litt kald på rumpa.