Ik bestelde een beamer, en kwam erachter dat de zogezegde “objectieve”consumentenpagina rechtstreeks aan het bedrijf is gelinkt (een soort verdoken advertentie). Ik annuleerde meteen de bestelli... Mehr ansehen
Een smartwatch gekocht. Zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Niet ontvangen na ruim een week. Contact gezocht en aangegeven dat ik de bestelling niet meer wilde ontvangen. Allemaal smoesjes dat het... Mehr ansehen
Lieve lezer, Ik heb al eerder gewaarschuwd voor dit oplichtersbedrijf. De rotzooi die Snapbu.nl verkoopt is van Chineese makelij en wordt geproduceerd voor een Duits bedrijf, die wellicht ik elk land... Mehr ansehen
Een handstofzuiger besteld. Bleek helemaal niets te zijn. Na 2 weken e-mails over en weer gestuurd te hebben omdat ik deze wilde retourneren, wat heel moeizaam ging, eindelijk kunnen retourneren (naar... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Troep uit China waar de winst op gemaakt wordt.
Dit bedrijf heeft duidelijke connecties met 2025 Consumentenproductrapport.nl. Hier komen al hun producten als beste uit de test. Ga je bestellen dan kan je een eeuwigheid wachten op je bestelling en als je bestelling binnen is blijkt het een goedkoop product uit China te zijn. Kortom: oplichters die snel geld willen verdienen. KIJK UIT.
Scheerapparaat
Scheerapparaat.
1x gebruikt..huiduitslag..geprobeerd terug te sturen maar geen reactie. Ook geen retour adres. Kon wel 20%korting krijgen .
Koop er niets allemaal chinese troep.
Niet te vertrouwen (ook Trustpilot niet)
Heel raar, want voordat ik een bestelling deed heb ik hier bij Trustpilot gecheckt en kwam het bedrijf er top uit! (Dat was 3-1-26) Dus idd een bestelling geplaatst.
En er kennelijk ook ingestonken, hoor niets meer en nog niets ontvangen.
Hoe kan het dat Trustpilot eerst zulke goede recensies gaf en nu ineens zo slecht?
Is ook Trustpilot al niet te vertrouwen?
Ik denk het!
Mensen TRAP ER NIET IN!!
Het kan eerlijker!
Het kan eerlijker!
Ik dacht ook dat de Consumentenbond de tablet van Snapby als beste had getest. Na aankoop viel de kwaliteit tegen, vooral het geluidsvolume was onder de maat. Om die reden teruggestuurd. Na enig aandringen werd het aankoopbedrag enkele weken later teruggeboekt. Wel goede en snelle communicatie over de terugbetaling.
Zeer slecht retourbeleid
Zeer slecht retourbeleid, ik heb al meerdere keren (in de afgelopen 10 dagen!) de gegevens aangevraagd om mijn bestelling retour te zenden en tot op heden nog geen gegevens ontvangen. Meerder mails gestuurd in de afgelopen dagen, ook los van het contactformulier en er gebeurt niks. Zeer slechte service en beleid. Er wordt nergens op gereageerd, behalve met automatische mails.
Heb 7 weken moeten wachten op mijn…
Heb 7 weken moeten wachten op mijn bestelling, ook was de communicatie van jullie kant niet optimaal.
Nadat ik heb gezegd dat ik in contact ging met nietbezorgd.nl is er wat meer schot in de zaak gekomen.
Voor mij was dit de eerste maar ook de laatste keer op Snapbuy.
Moeilijk contact te leggen
Moeilijk contact te leggen. Stofzuiger na 3 weken al stuk. Niet te bereiken.
Hoezo premium klantenservice!!!!
Door fout op webpagina van Snapbuy verkeerde kleur besteld op 28-11-2025 om 11:32 uur.
Gelijk om 11:34 uur, na ontvangst van bevestigging van bestelling, contactformulier verstuurd en diverse mailberichten verzonden, met het verzoek de kleur aan te passen.
Krijg op 22-12-2025 (bijna maand na bestelling) onderstaand bericht:
"Bedankt voor je bericht.
Onze excuses voor de vertraagde reactie.
Zoals ik in ons systeem kan zien, is je pakket al op 04.12. bij je afgeleverd.
Het spijt ons oprecht dat we de door jou gewenste kleur niet tijdig hebben kunnen aanpassen, omdat je bericht helaas in onze spammap terecht is gekomen."
Dus; Mijn reactie op eigen contact formulier op 28-11-2025 om 11:34 uur. (2 minuten na de bevestigging van mijn bestelling)
Ga mij nu niet vertellen dat jullie eigen contactformulier altijd in de spammap komt.
Dat geldt ook voor al mijn mailtjes verzonden binnen 10 minuten na de bestelling.
Hoezo Premium klantenservice als jullie eigen contact formulier in de spammap komt.
Eenmaal maar nooit meer Snapbuy!!!!!!
RvdL
gewoon de bestelling niet geleverd…
gewoon de bestelling niet geleverd nooit bestellen oplichters ook geen reactie op klachten
Zeer slechte ervaring.
Zeer slechte ervaring.
Na het bestellen van een saturatiemeter heb ik niets ontvangen. Meerdere keren contact gezocht per e-mail, zonder enige reactie. De bestelling daarna officieel geannuleerd, maar tot op heden geen terugbetaling en geen enkele vorm van communicatie. Dit bedrijf komt afspraken niet na en is onbetrouwbaar. Absoluut af te raden.
Doe het niet!!
Een zuurstofmeter besteld, naar aanleiding van een artikel dat deze meter het beste uit de test kwam, dit bleek nep te zijn.
Dus trap er niet in!
Bij bol.com was de zuurstofmeter €20 goedkoper.
Mijn excuses voor een eerdere review
Mijn excuses voor een eerdere review. Ik was te snel met de eerste review. Heb het bestelde artikel toch nog redelijk op tijd ontvangen. Dankjewel, Anneke van der Zon.
Nog slechter dan slecht.Amaanden…
Nog slechter dan slecht.Al maanden bezig om mijn geld 149 euro terug te krijgen.
Op het moment aan de telefoon wacht al een kwartier .
Waardeloos bedrijf.
Bestel op 28 november nog niets gezien.
Bestel op 28 november nog niets gezien.
Gebeld al paar dagen wordt gewoon bandje afgespeeld gemaild al 20 keer geen antwoord.
Niets bestellen bedrijf bestaat niet.
Nu 10 januari en nog niets gezien.
Nu 20 februari 2026 en lukt niet om met hun in contact te komen.
Mailen krijg je standaard mail terug.
Bellen krijg je een bandje tevoren dat het wachten lang kan duren.
Heb het geprobeerd maar steeds meer als half uur in de wacht.
Geld kwijt.
Oplichters
Artikel besteld omdat zij deden voorkomen dat dit artikel als beste getest uit de test kwam. Kwam erop tijd achter dat dit niet waar is, maar kon nergens mijn recht op herroeping kwijt. Het mailadres support snapbuy.org bestaat namelijk niet. Ik kreeg mijn mail net zo snel weer terug. Ook de link waarmee ik het artikel retour kon melden werkte niet. Koop hier niets!!!!!
Scheerapparaat besteld
Scheerapparaat besteld en was niet tevreden. Contact met hun en ze legden mij uit hoe en met welke info ik het terug kon sturen.
Zo gedaan. Het geld zou 7 dagen later zeker op mijn rekening staan!
Niet terug gekregen!
Bellen is niet mogelijk en de mails worden niet beantwoord.
Oplichters! Niets kopen daar!
Vorige week mijn geld alsnog terug gekregen. Dus wel blij hiermee 👍
Pure misleiding en oplichting
Deze website is misleidend en lijkt erg veel op de website van de consumentenbond heb een scheerapparaat besteld wat als beste getest zou zijn, bij levering was het chinese troep om terug te zenden moest mijn verzoek goedgekeurd wordenna tientallen verzoeken krijg je steeds hetzelfde antwoord en kom je geen stap verder. het is pure oplichting nooit iets bestellendaar
Het bedrijf Snapbuy is een oplichter
Het bedrijf Snapbuy is een oplichter. De producten worden niet verzonden en het is heel erg jammer dat de Consumentenproductrapport.nl reclame maakt voor dit bedrijf.
Dat is echt oplichter verkoop nagemaakt…
Dat is echt oplichter verkoop nagemaakt product met zelfde uitzicht dat opletten niet kopen bij deze oplichters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.