De bestelde en betaalde robotstofzuiger werd niet geleverd. De track en trace code was bij DHL niet bekend. Het gaat dus om een stelletje vuile oplichters! GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
De bestelde en betaalde robotstofzuiger…
GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!
Scheerapparaat
Onlangs een scheerapparaat gekocht van
€. 75 maar dat doet het niet. Klacht ingediend maar er wordt niet gereageerd.
Ik vind het een zeer slecht bedrijf, ik adviseer iedereen om niets te kopen.
In 2025 scheerapparaat gekocht, rommel
In 2025 scheerapparaat gekocht, beste uit de test?? Allemaal leugens!!
Maakt veel lawaai, zeer stroef, kortom rommel. Niet kopen daar!!
Snapbuy zijn oplichters
Ik bestelde een beamer, en kwam erachter dat de zogezegde “objectieve”consumentenpagina rechtstreeks aan het bedrijf is gelinkt (een soort verdoken advertentie). Ik annuleerde meteen de bestelling, nog voor ze verzonden werd.
Intussen blijven ze volhouden dat het toestel toch zal verzonden worden en dat ik (uiteraard betalend) moet retourneren.
Doe nooit zaken met dit bedrijf. To be continued.
jammer niet geleverd<
jammer niet geleverd< ,aar Muhammad is oplichten niet haram:
Het is belangrijk om direct duidelijk te maken dat oplichten in de islam strict haram (verboden) is. De islam hecht enorme waarde aan eerlijkheid, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid in de omgang met anderen.Hieronder vind je de belangrijkste islamitische richtlijnen en bronnen over dit onderwerp:Wat de Koran zegtRechtvaardigheid in handel: De Koran beveelt moslims expliciet om eerlijk te wegen en te meten.Verbod op onrecht: Het consumeren van de rijkdom van anderen door middel van valsheid of bedrog is ten strengste verboden (Surah Al-Baqarah, 2:188).Wat de Profeet (vrede zij met hem) zeiDe bekende regel: In een bekende overlevering (hadith) zei de Profeet Mohammed: "Wie bedriegt, hoort niet bij mij" (Sahih Muslim).Transparantie: Bij het verkopen of handelen moeten eventuele gebreken aan een product eerlijk worden gemeld. Het verbergen hiervan is een vorm van bedrog.De gevolgen van oplichtenSlechte daden: Geld dat met oplichten wordt verdiend, wordt beschouwd als haram bezit.Geestelijke impact: De islam leert dat haram geld de zegeningen (barakah) uit iemands leven en bezit haalt.Onrecht rechtzetten: Als iemand een ander heeft opgelicht, is berouw (tawbah) pas compleet als de schade aan het slachtoffer is vergoed of als het slachtoffer de dader heeft vergeven, dus er is nog hoop !!!
Ik zit vanaf 25 mei te wachten op het…
Ik zit vanaf 25 mei te wachten op het bestelde product en wordt met mooie mails aan het lijntje gehouden. Geld teruggevraagd!
Beamer besteld
Beamer besteld. Levering stond op 5 dagen, na 10 dagen toch ontvangen. Ziet er goed uit, makkelijk te bedienen. Ruimte moet niet te licht zijn.
Een bloed en hart daturatiemeter…
Een bloed en hart saturatiemeter gekocht.
De Chinese troep valt na 2 maanden uit elkaar. €40,- naar de bliksem
ADVIES
MIJD DE WEBSITE EN KOOP ER NIKS
Smartwatch gekocht
Smartwatch gekocht, deze na 1 maand al kapot. Wacht nu al 1 maand op een retour label. Klantenservice is zeer slecht. Koop hier niets!
Hier nooit kopen
Een smartwatch gekocht. Zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Niet ontvangen na ruim een week. Contact gezocht en aangegeven dat ik de bestelling niet meer wilde ontvangen. Allemaal smoesjes dat het zo druk was. Maar de levering kon niet meer gestopt worden. pas na 4 weken het horloge ontvangen. goedkope troep. Ik wil het retourzenden en mijn geld terugkrijgen. Maar nu zitten er dure verzendkosten aan vast.
oordopjes gekocht en betaald maar niets ontvangen
Draadloze oordopjes gekocht en vooraf betaald. Na 3 tot 4 week nog niets ontvangen. Ze reageren niet op mail, soms krijg je wel een bericht met een verhaal dat geen enkel verband houdt met het gestuurde bericht. Hier niets kopen, in ieder geval niet vooruit betalen,
Heb begrepen uit reviews dat dit bij hen veel voorkomt, betaald en geen spullen. Lanting
Dievenbende
Het is onbegrijpelijk dat deze dievenbende al jarenlang ongestoord zijn gang kan gaan. Hoe is het toch mogelijk dat hier nog steeds niet is ingegrepen?
Scheerapparaat zogezegd aan 50% maar…
Scheerapparaat zogezegd aan 50% maar dubbel zo duur als op Amazon.
Beloofde prestaties kloppen helemaal niet. Van de 99 minuten scheertijd komt niets van in huis. Na 4 of 5 scheerbeurten van een 5 minuten moet je aan de stekker. Bovendien zeer agressieve scheerkoppen. Tot zover het goed van slechte kwaliteit.
En die kwaliteit wordt doorgetrokken door support@snapbuy. Eerst beloftes, nadien afspraak om leverancier aan te spreken en na zes weken helemaal geen antwoord meer om herhaalde vragen en herinneringen.
Website om absoluut te mijden.
Draadloze oortjes gekocht,zou de beste…
Draadloze oortjes gekocht,zou de beste zijn volgens consumentenbond. Na paar weken deed 1 oortje het niet meer. De linker wil niet meer opladen. Diverse email kontakt gehad,maar geen oplossing. Ze verscholen zich achter de fabrikant bla bla. Koop hier niks!!!!
Oplichters
Oplichters
Mijn bloedrukmeter teruggestuurd maar nooit mijn geld terug ontvangen.
Diefstal
Stofzuiger geretourneerd, maar geen geld terug
Een handstofzuiger besteld. Bleek helemaal niets te zijn. Na 2 weken e-mails over en weer gestuurd te hebben omdat ik deze wilde retourneren, wat heel moeizaam ging, eindelijk kunnen retourneren (naar Duitsland; moest zelf de verzendkosten betalen). Ik ben bang dat ik echter mijn geld niet terug krijg, want ik krijg helemaal geen reactie meer van Snapbuy op mijn vraag wanneer ik mijn geld terug krijg. Gelukkig had ik via credit card betaald, dus heb nu ICS ingeschakeld om mijn geld te storneren.
Pakketje terug gestuurd nooit geld…
Pakketje terug gestuurd nooit geld terug gehad.
meerdere malen contact gezocht, geen communicatie.
hele slechte zaak.
Robotstofzuiger gekocht
Robotstofzuiger gekocht. Werkte een paar maanden naar behoren. Maar: het is nu eind mei en sinds begin maart doet het ding het niet meer. Als ik de klantenservice bel, is het nummer buiten gebruik. En op mails komt alleen terug "we vragen het aan onze technische dienst". Die mensen denken kennelijk erg langzaam na, want ik wacht al dik 2 maanden op antwoord. Ondertussen ook een "in gebreke stelling" verstuurd. Die hebben ze genegeerd. Helaas, helaas. Snapbuy raad ik iedereen af.
Had ik de reviews maar voor mijn aanschaf gelezen.....
Eerlijk zijn een goed product leveren
Eerlijk zijn een goed product leveren
Stap er niet in. Ook ik ben belazerd.
Ze zeggen dat het opgelost wordt, maar er gebeurt niets
Slechte stofzuiger, integenstelling tot wst ze aangeven.
NIETS KOPEN
Scam
Scam. First they showed the wrong item on my order. I sent my 1st email to correct the order, they didn't respond.
I then received an automatic email stating the order is delayed by an additional 8 days. I sent my 2nd email 4 days later to correct the order.
Day 5 I called the phone number on the order confirmation and it's not in service. Now I'm working with PayPal to get a refund.
UPDATE 10 June 2026.
They never responded to my multiple notices that they ordered the wrong color. I did receive the item, in an undesired color. Wasted $119.00.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.