Smartebesparelser.dk Bewertungen 58

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

blev kontaktet af 4 udbydere , de var alle relevante men for os var der 1 , vi synes passede bedst til vores ønske. så det er sæt i værk , får solceller på tag i mars mdr.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fik tilbud fra 3 firmaer. Det er alle firmaer, der hører hjemme langt fra hvor jeg bor. Jeg vil foretrække at handle hos et firma tættere på hvor jeg bor.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Én af tilbudsgiverne var så venlig at gøre opmærksom på, at solceller kun med stor risiko for skader på taget kan monteres på naturskifer. De to andre tilbudsgivere var nok lidt for optimistiske i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ledte efter uddybende forklaring hvordan og hvorledes, samt priser og finansiering af solceller. Fik opkald fra 2 firmaer kort efter min anmodning og fik alt det info jeg havde brug for.

1. Online-Marktplatz
  2. Preisvergleichsseite

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Smartebesparelser.dk – din betroede partner til søgen efter bæredygtige og omkostningseffektive løsninger. Vi tror på en grønnere fremtid, hvor forbrugerne kan træffe smarte valg for både deres pengepung, såvel som for miljøet. Hos Smartebesparelser.dk tilbyder vi danske kunder mulighed for at indhente uforpligtende tilbud fra specialiserede eksperter i deres område. Uanset om du leder efter en miljøvenlig varmepumpe, solceller eller andre bæredygtige løsninger der kan hjælpe dig til at spare penge, er vi klar til at vejlede dig under dette forløb. Konceptet med at anmode om, og sammenligne tilbud, er centralt for vores forpligtelse til at tilbyde den bedste værdi for pengene for bæredygtige løsninger. Hos Smartebesparelser.dk forstår vi, at enhver forbruger har unikke behov og budgetter. Derfor giver vi dig mulighed for at overveje og vurdere forskellige muligheder baseret på din specifikke situation. Sammen vil vi bidrage til en miljøvenlig verden, og samtidig hjælpe dig med at opnå besparelser for dine omkostninger. Vælg en grøn fremtid, og opdag fordelene ved bæredygtighed med Smartebesparelser.dk. Sammen gør vi forskellen.

4,4

1 Stern

Jeg fik tilbud fra 3 firmaer

21. Februar 2025

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at vi ikke kunne hjælpe dig med at finde det rigtige match. Vi arbejder med et region-baseret system lige nu, men vi håber på at kunne forbedre det system (og dermed formindske vores partners arbejds-arealer) inden for den nærme fremtid. Tak for din feedback.

Mvh
Team Smartebesparelser

super

nemt, og blev hurtigt kontaktet for at få tilbud

18. Februar 2025

Hej Mike,

Tak fordi du tog tid til at anmelde os. Dejligt at høre, at du er tilfreds!

Mvh Team Smartebesparelser

blev kontaktet af 4 udbydere

1. Februar 2025

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at i endte med et godt tilbud!

Mvh Team Smartebesparelser

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget 4 tilbud og 1…

Jeg har modtaget 4 tilbud og 1 demonstration, alt fint, vi skal have en generalforsamling som skal afgøre om vi skal have solceller på

8. Januar 2025

Antwort von Smartebesparelser.dk

Hej Steen, det er dejligt at høre at det er gået godt med at få tilbuddene fra vores partnere!

Mvh Smartebesparelser

Hurtig behandling

17. Januar 2025

Antwort von Smartebesparelser.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og du er blevet hjulpet godt igennem processen.

Kompetente firmaer 🤩

Kompetente firmaer kontaktede mig, i forbindelse med forespørgsel på solceller.
Besvarede alle spørgsmål og vi skal nu gennemgå alle tilbud og tage stilling til, om der skal monteres solceller på taget 🤩

3. Januar 2025

Hej Tanja,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Dejligt at høre i nu kan træffe en god beslutning og vælge et tilbud der passer jer bedst.

Fik RIGTIG god rådgivning

Fik RIGTIG god rådgivning, der samtidig gjorde at det ikke p.t. er attraktiv for mig at skifte.

20. Dezember 2024

Antwort von Smartebesparelser.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Din tilfredshed er utrolig vigtig for os, og det betyder meget, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Effektiv og hurtigt

18. Dezember 2024

Antwort von Smartebesparelser.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du blev hjulpet i dit valg omkring solceller.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik fine tilbud tilsendt.

Fik fine tilbud tilsendt.

25. November 2024

Antwort von Smartebesparelser.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Godt at høre du har fået nogle gode tilbud og fået den hjælp du havde brug for.

Hurtig tilbud fra udbydere

Hurtig tilbud fra udbydere

13. November 2024

Antwort von Smartebesparelser.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har fået nogle god tilbud og hjælp til at tage en beslutninng om at lave dit hjem mere effektivt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi fik kontakt til seriøse firmaer

Vi fik kontakt til seriøse firmaer, der har givet os tilbud på varmepumpeinstallation.

20. November 2024

Antwort von Smartebesparelser.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre at vores partnere har givet dig nogle gode tilbud og hjulpet dig i din beslutning om valg af en varmepumpe!

Ærlig afvisning af celler på gammelt

Ærlig afvisning af celler på gammelt
eternitskifer

10. November 2024

Antwort von Smartebesparelser.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber processen har været glidende og du har fået noget ny viden der kan hjælpe dig i fremtiden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der er for mange om budet

Ikke alle har kontaktet mig

28. Oktober 2024

Hej Susanne,
Det er vi kede af at høre, tak for din feedback. Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis det har interesse. Du er velkommen til at ringe.

Hurtig respons og opfølgning

Hurtig respons fra leverandøren og fremtidig mødedato for opfølgning af tilbud på vores adresse

17. Oktober 2024

Fik 3 tilbud

Fik 3 tilbud, hvor den ene virkede seriøs og som vi måske går videre med

21. Oktober 2024

Antwort von Smartebesparelser.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du blev hjulpet med at vælge hvad der passede til dig.

Alt som forventet

Der var 4 aktører der henvendte sig, alt som forventet.

9. September 2024

Hej Frank,
Tak for en god samtale. Vi er glade for at du endte med at have en god oplevelse hos os. Og tak til dig for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Hvis der er andet vi kan gøre er du altid velkommen til at kontakte os.

Værdifuld service

Jeg modtog de 4 tilbud, og kunne efter samtaler med dem alle teæffe et oplyst valg

17. September 2024

ROI var over 5 år, derfor blev alle tilbud afvist

ok, men return-of-investment på under 5 år, var ikke et krav de kunne leve op til - derfor blev alle tilbud afvist

5. September 2024

Hej Qamar,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du ikke fandt et tilbud, der levede op til dine forventninger med hensyn til ROI.

Generelt kan ROI for solcelleanlæg variere afhængigt af faktorer som placering og lokale energipriser. Ofte ligger ROI for solcelleanlæg på omkring 10 år, men i nogle tilfælde kan det være længere.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte andre muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Din feedback er vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre den service, vi tilbyder.

Jeg fik 3 tilbud.

Jeg fik 3 tilbud.
De var omhyggelig udarbejdet.
Der var opfølgning på dem.
Jeg har dog valgt ikke at bruge nogen af dem.
Jeg har allerede et mindre anlæg - 12 år gammelt - hvor inverteren var stået af.
Jeg har derfor også fået et tilbud på at få ny inverter.
Mine beregninger viste, at den bedste løsning for mig er at få mit nuværende anlæg til at virke igen.
Det har jeg så gjort.
Jeg takker for de forskellige oplysninger, jeg har fået - og hvad jeg har lært.

1. August 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

det var med til at finde et godt tilbud

13. August 2024

🧡 Team Smartebesparelser

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr