Colego.dk Bewertungen 282

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har brugt Coledo ifm. opgave i haven. Èt firma kom med et bud, som vi efterfølgende bookede samt overførte 1.000,- kr. til i depositum. Desværre viste det sig, at være fup og fidus, og firmaet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Opgaven er påbegyndt, men ikke færdiggjort. Super hurtig respons fra 2 bydere - 1 kom ca. 1 døgn derefter. 2 af tilbudene kom pr. mail - med gode beskrivelser af ydelsen - 1 tilbud kom bare som en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Colego er blevet min nye bedste samarbejdspartner for malerjobs. Jeg har vækstet forretningen i samarbejdet med Colego og kan nu selv vælge at sige nej til opgaver da ordrebogen er fyldt, fremfor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det samarbejde jeg har med colego er det bedste og som selvstændig. Så kunne jeg ikke tænke mig andre at arbejde sammen med. Dem på Colego er super professionelle og nogle af de sødeste konsulenter.... Mehr ansehen

1. Preisvergleichsseite
  2. Online-Marktplatz
  3. Suchmaschinenunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Colego.dk hjælper virksomheder og kunder med at finde hinanden. Hver dag formidler Colego opgaver inden for håndværk, service og jura. Colego har hjulpet med over 100.000 opgaver til dags dato. Med kontakt til over 2.500 fagpartnere, er Colego det bedste udgangpunkt for et godt tilbud. Derfor behøver du kun at gå ét sted hen, når du skal have løst en opgave i Danmark.

3,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fup og fidus

Har brugt Coledo ifm. opgave i haven.

Desværre viste det sig, at være fup og fidus, og firmaet kom aldrig på det aftalte tidspunkt, og har ikke hørt fra dem siden. Og de 1.000,- kr. må vi nok også vinke farvel til.

Vil ikke anbefale at bruge dem.

22. April 2024

For mindst 14 dage siden

For mindst 14 dage siden, lagde jeg en opgave hos colego. Jeg blev i dag ringet op af en meget ubehagelig medarbejder, som påstod at de havde ringet flere gange og at min telefon gik på telefonsvarer efter få ring, men jeg kan oplyse at det er fastnetnummer, så man kan ikke sende sms og man kan ikke lægge besked og den bliver ved med at ringe, men den troede han ikke på. Er dybt chokeret over den behandling.

18. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

nogle opgaver er gode andre er ikke så…

nogle opgaver er gode andre er ikke så gode
men samarbejdede har ikke fejlet noget.

1. Dezember 2023

Hej Philip,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glad for at du deler din oplevelse.

De bedste hilsner Colego A/S

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They act like a company that makes parking tickets

We partnered with them as a service provider. We pay them every month and they send us details of customers looking for offers. However, 99% of the customers who send us do not answer either phone or email. The few who do answer end up doing the work themselves. We were consistent in the agreement with them and paid them a fairly large amount for the period we had agreed. When we informed them that we will not continue the cooperation, they claimed that we have signed that if we do not inform them 2 months before, they will extend the cooperation for another 6 months. Even though we haven't signed anything like that and even though we haven't clicked any boxes that we agree to their terms, they insist that they will continue to bill us for another 6 months. The agreement with their sales clerk was clear that it was for 6 months and no more, no automatic renewal etc. Even though we tried to politely insist with them, they won't accept anything. They reply with standard messages without even writing the name of the person replying. They act like a company that makes parking tickets. In the end they ended up threatening us with collection agencies and today they sent the next bill even though we have made it clear to them that we do not want any further cooperation.

22. November 2023

Colego A/S - Skuffende og Uærligt Firma

Colego A/S - Skuffende og Uærligt Firma

Minus 100 ⭐️

Min erfaring med Colego A/S har været en absolut katastrofe. Dette firma har leveret en tjeneste, der ikke kun var under al kritik, men også fyldt med bedrag og inkompetence.

Falske Løfter og Bedrageri: Colego A/S praler med deres evne til at levere kvalitetstjenester, men det er alt sammen tom snak. De har gentagne gange brudt deres løfter og har i stedet svindlet og bedraget os.

Uautoriseret Trækning af Penge: Efter at vi opsagde samarbejdet i september, trak de penge fra vores konto i oktober uden vores samtykke eller aftale.

Inkompetent "Medarbejder": Deres såkaldte "medarbejder" har vist sig at være fuldstændig inkompetent. Der er ikke blevet løst en eneste opgave i henhold til vores aftale.

Ignorering af Henvendelser: Vi har gentagne gange forsøgt at kontakte dem via telefon og e-mail, men de har ignoreret os og været tavse som graven.

Juridiske Skridt og Offentlig Omtale: Hvis de ikke bekræfter samarbejdets ophør inden kl. 16:00 i dag, vil vi uden tøven tage retlige skridt og kontakte myndighederne for at undersøge deres bedrageriske praksis. Vi vil også dele vores elendige erfaring med alle relevante medier og anmeldelsesplatforme som Trustpilot.

Jeg opfordrer alle til at tænke sig grundigt om, før de overvejer et samarbejde med Colego A/S. De er en skamplet på erhvervslivet, og min erfaring med dem har været intet mindre end et mareridt.

Minus 100 ⭐️

24. Oktober 2023

Fantastisk service

Jeg fik en rigtig god service fra start til slut - blev så at sige “holdt i hånden”. Meget nemmere at anvende Colego end selv at skulle indhente flere håndværkertilbud til sammenligning, i mit tilfælde malere.

15. September 2023

Hej Elisabeth

Tak for en 5-stjernet anmeldelse af Colego!

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her på Trustpilot.

Vi ønsker dig en god dag og håber på at varetage flere af dine opgaver fremadrettet

De bedste hilsner Colego A/S

God oplevelse

God oplevelse vi har første rengøring i morgen d 24 aug.

11. August 2023

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at vi kunne hjælpe dig, og at du fik et godt tilbud.

Vh.
Colego teamet!

Nemt!

Jeg oprettede en opgave på Colega nemt, og de kontaktede mig derefter og tjekkede om alt var korrekt forstået, kort tid efter fik jeg de første tilbud og jeg lavede hurtig en aftale, nemt!

1. August 2023

Hej Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! :)

Vi er glad for, at du vil dele din oplevelse.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og håber på at varetager flere af dine opgaver i fremtiden.

Colego A/S

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man siger deres aftale op. kan man være sikker på, ikke at modtaget nogen opgaver i opsigelsesperioden

Jeg er vinduespudser, jeg blev ringet op af colego. jeg snakkede med ham, sagde jeg, ville tænke over det. Han ringer så til mig flere gange efterfølgene flere gange.

Jeg laver en aftale med ham, der kan opsiges indenfor en md. plus løbende md.

Han lover mig så, at jeg får 5-7 opgaver jeg kan byde på indenfor de kommuner jeg vælger.

jeg vælger Ishøj, Greve, Solrød, Højre Tåstrup og Tåstrup. Roskilde.

Han siger så, at han lige tager København med, jeg siger, jeg kører ikke i København, fordi det er forlangt væk. Han er jo en god sælger, så han siger, at den tager han med. og jeg siger okay. jeg kommer ikke til at sige ja til dem. da jeg ikke kører der.

De opgaver jeg har modtaget ligger kun i København. '
post nr er
2720 Vanløse modtage den 23 jun
2750 ballerup 3 juli
2400 københavn 4 juli
4300 holbæk 5 juli
2300 københavn 11 juli
2450 københavn 8 aug

Efter jeg har modtaget de her opgaver, har jeg ikke lyst til at være kunde hos dem mere, så jeg opsiger kontrakt med dem.

jeg opsiger den 21 juli, og tænker det må være nok, så skal jeg kun betale til og med 31 august, men nej det skal jeg ikke, fordi jeg opsiger den 21 juli og ikke den 20 juli kommer det til at koste mig 1000 kr. mere.

Jeres bogholder har fortalt mig, at i er ligeglade med trustpilot, så i svarer nok ikke på den her besked.

Her er en lille besked til Colego.dk

jeg har ikke givet tilbud på nogle af de opgaver i har givet mig. når i sender tilbud mangler der noget information, så derfor bliver nødt til at sige man giver et bud på opgaven. da jeg mangler info om i nogle tilfælde om der skal pudse ind/udv, sal og om det er hus eller lejlighed.

jeg er ligeglad med den ekstra måned I har tilbudt mig, da jeg ikke får tilbud alligevel, som jeg kan bruge. Sidst jeg modtog noget fra jer var den 8 aug. i København som ikke var jeg selv har valgt.

Svar til Colego.dk

Bevis jeg har modtaget flere opgaver!

Jeg har godt vist at jeg havde en md opsigelse plus en md, det er ikke det der er mit problem. mit problem er jeg opsige det den 21 aug. men skal betale til og med okt. og ikke til den 30. september.

Det er rigtig nok jeg modtager en måned gratis, men når jeg siger ikke har lyst til at være kunde hos jer mere og siger jeg har lyst til at dele min oplevelse her på trustpilot . så for jeg ikke den måned mere.

Den måned er jo også lige meget for jeg har ikke modtaget nogle opgaver siden 08.08 23.

Den bogholder jeg snakke med var en mand.
så det har i heller ikke styr på.

så for jeg en mail fra trustpilot. hvor de skriver

colego.dk har rapporteret din anmeldelse, da de mener, at den ikke er baseret på en reel oplevelse.

Når kunder kommer med dårlige kommentere, prøver Colego.dk kan det være de prøver at få den slettet.

22. August 2023

Hej Nicki,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er ked af, at du føler at vi ikke har leveret nok opgaver til dig og du var træt af, at du havde en opsigelsesperiode.

Det er rigtig, at du har været i dialog med en konsulent fra Colego, som tilbød dig et samarbejde. Men du fik god tid til at tænke over det også vendte du selv retur til os, det er der også en optagelse af.
Vi er nu ikke helt enige med det du skriver ang. opgaverne, da du har modtaget flere opgave og dem nævner du ikke her. Colego tilbød dig også en måned gratis, fordi du havde modtaget 3 opgaver i juli måned. Men det er fair nok, at du ikke fortæller det hele dialogen.

Det med opsigelsen vidste du godt fra starten - plus det står også i kontrakten: "Opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned".
Vores forretningsbetingelser gælder for alle vores samarbejdspartnere.

Det selvfølgelig ærgerligt, at du ikke sender din opsigelse til tiden. Det tog Colego også en dialog med dig om og prøvede at forklare dig tingene, men du var træt af det og gav Colego skylden for det hele.
Vores bogholder som du talte med angående din betaling, har ikke sagt noget med trustpilot. Det var dig selv der talte omkring trustpilot, at du vil snakke grimt om Colego derinde fordi du ikke vil betale din sidste rate og var ligeglad med opsigelsen reglerne. Bogholderen fortæller dig, at det er helt op til dig om du vil skrive derinde eller ej, hun fokusere mere på betalingen og opsigelsen. Hvilket vi også har en optagelse af.

Vi er ked af, at det hele skulle ende på den her måde. Vi forsøgte og komme frem til en bedre løsning med dig, men det var du ikke klar på.
Vi vil mere end gerne tage en dialog med dig igen, da vi vil gerne have snakket ud om tingene. Men ønsker du ikke det, er også helt iorden. Det vil Colego respektere.

Vi ønsker dig alt held og lykke i fremtiden :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik super hurtigt to tilbud

Fik super hurtigt to tilbud, som kunne stå klar inden for et par dage...

28. Juli 2023

Hej Lasse,

Hurtig service

Hurtig service, og god support. Jeg kan ikke komme på ret meget de kan gøre bedre.

6. Juni 2023

Kære Søiberg,

Vi vil gerne takke dig for den gode anmeldelse af Colego!
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en positiv oplevelse, og vi er glade for at have kunnet hjælpe dig. Vi håber, at vi også kan være til hjælp for dig i fremtiden.

Endnu engang tusind tak for din feedback! Vi sætter stor pris på det.

Leverer ikke tilbud

Jeg oprettede en opgave i håb om at få 3 tilbud. jeg fik kun 1 tilbud og det var fra et firma som ikke leverer god service efter hvad man kan læse på Trustpilot.
Jeg bad dem derfor om at søge igen, og samme firma var det eneste der kom med et tilbud som var så urimelig højt at det var næsten uforskammeligt.
Hvis man ikke kan levere varen så lad være med at love det.

14. Juli 2023

Hej Claus,

Jeg kan se, at du har talt med 2 af vores kundeservice medarbejder i Juni måned angående din opgave.

Vi er rigtig ked af, at vi ikke kunne skaffe mere end 1 tilbud til dig. Men de har vi også nævnt til dig 2 gange, at det kan vi ikke love.

Colego's koncept hedder at man kan få op til 3 tilbud, ikke at man skal have 3 tilbud. Det nævnte vi også til dig i telefonen, da vi sendte din opgave ud første gang d. 02/06-2023 og da vi gensendte din opgave d. 13/06-2023.

Når du kommer i dialog med et firma , så får du et tilbud også er det op til dig om du vil gå videre med det tilbud eller ej. Det styre Colego ikke, da det er kundens egen beslutning.

Colego håber at du fundet en anden løsning og fået udført opgaven. :)

Vi ønsker dig en rigtig og dag :)

GOD HJÆLP

Ja, det er en god måde at finde ud af prislejet , hurtigt og let , værd at benytte på mage områder Man får hurtigt tre tilbud, M v h Preben Herluf

17. Mai 2023

Hej Preben,

Mange tak for din anmeldelse af Colego :-)

Du er til enhver tid velkommen til at indhente tilbud hos os igen.

VH. Colego

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

et rengøringsfirma med metro der kommer med…

et rengøringsfirma pr. metro, som bruger dine egne midler, støvsuger osv.
meget grundige.
.Solveig

10. Mai 2023

Hej Solveig

Tak for en god anmeldelse af Colego!
Vi er enormt glade for at høre din positive oplevelse, det er altid rart med lidt hjælp til husholdningen.

Vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her på Trustpilot.

Vi ønsker dig en god dag

Omlægning af forhave

Opgaven er påbegyndt, men ikke færdiggjort.
Super hurtig respons fra 2 bydere - 1 kom ca. 1 døgn derefter.
2 af tilbudene kom pr. mail - med gode beskrivelser af ydelsen -
1 tilbud kom bare som en SMS med 4-5 linjer uden meget specificeret, svært at vurdere dette tilbud, som godt nok var billigst, men vi valgte det ikke.

12. April 2023

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse af Colego :-)

Du er til enhver tid velkommen til at indhente tilbud hos os igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuskefirma der snyder deres kunder

Værste oplevelse med et firma i mit liv
Har forsøgt mig hos kunde hos dette fiskefarme der tager deres kunder i numsen

Lover blå himmel og grønne skove levere ikke varen og efterfølgende hvis man brokker sig bliver man truet af deres inkasso afdeling

Har efterfølgende betalt deres fuldstændig skøre regning og har nu idag 5. Maj fået en besked om jeg mangler at betale deres faktura som jeg betalte for cirka et år siden

Kan ikke anbefale dette firma eller deres service til noget
De er til at lukke op og skide i

5. Mai 2023

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse :)

Vi beklager at du har modtaget den regning, men som vi nævnte til dig i telefonen, så er det inkassofirmaet Likvido der har lavet en fejl over en faktura du ikke havde betalt i maj 2022. Så det er dem du skulle rigtig have fat i istedet for Colego. Men Colego kontaktede Likvido samme dag (08/05-2023) og fik styr på fejlen de havde lavet.

Jeg vil gerne kommentere på den del, at du skriver "Colego ikke har leveret noget til dig". Du har lavet 3 forlængelser med Colego og sluttede samarbejdet sidste år pga. du havde meget travlt og vil ikke kunne tage så meget mere ind fra Colegos side. hvilket der også er en mail og en dialog. Så derfor er meget uforstående over din anmeldelse.

Men Colego fik styr på fejlen og vi ønsker dig alt held og lykke i fremtiden.

Vh. Colego :)

God og hurtig service

Fik hurtigt svar fra interesseret udfører af opgaven. Prisen i orden og alt i orden fra Colegos side.

8. März 2023

Hej Henrik

Tak for en femstjernet anmeldelse af Colego!

Hurtig respons,

Hurtig respons,
godt udført arbejde !

21. März 2023

Hej Haakon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! :)

Vi er glad for, at du vil dele din oplevelse.

Colego A/S

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr