Smarfer Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was vergeten om een setje beloningsstickers erbij te bestellen. Na een kort contact werden deze er gratis bijgeleverd! Super service! Bezorgen was ook snel, bestelling geplaatst en paar dagen lat... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een duidelijk picto bord van goede kwaliteit. Veel mogelijkheden en alles is los te bestellen waardoor je alles kunt weergeven. Erg blij mee. En ook belangrijk het is mooi waardoor je niet meteen een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hoi review lezer als je client/kind wel/niet kan lezen,heeft begrip/langzaam informatie verwerken problematiek.met deze mooie en gedetailleerde pictogrammen wordt het voor beide partijen leuker en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mijn jongste zoon van 12 (ontwikkelings leeftijd een stuk lager) hadden wij nood aan een goed, degelijk en overzichtelijk planningssysteem. Heel veel verschillende websites bekeken maar dat was... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Smarfer, de plek waar structuur en plezier samenkomen! Smarfer is een innovatief merk dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van kleurrijke magnetische pictogrammen voor kinderen. Onze producten, met een afmeting van 4x4 cm, zijn ideaal voor kinderen die behoefte hebben aan duidelijkheid en regelmaat in hun dagelijkse routine. Vooral voor autistische kinderen bieden onze pictogrammen de broodnodige steun, waardoor ze zich veiliger en meer op hun gemak voelen. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Bij Smarfer geloven we dat een goede planning de sleutel is tot een georganiseerde en stressvrije dag. Onze magnetische pictogrammen kunnen eenvoudig worden bevestigd op een (magnetisch) whiteboard, planbord of zelfs op de koelkast. Dit maakt het gemakkelijk om een dagelijkse of wekelijkse planning te visualiseren, wat zowel kinderen als volwassenen helpt om prioriteiten te stellen en overzicht te behouden. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Onze pictogrammen worden ook gebruikt als beloningssysteem. Kinderen kunnen sterren verzamelen voor voltooide taken, wat hen motiveert om hun beste beentje voor te zetten. Dit systeem stimuleert de rechter hersenhelft en helpt kinderen om op een speelse manier hun doelen te bereiken. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Smarfer biedt een breed scala aan pictogrammen, van dagelijkse activiteiten zoals "Boodschappen doen" en "Naar school gaan" tot leuke en ontspannende bezigheden zoals "Gamen" en "Met de hond uitlaten". Onze sets bevatten ook handige stickervellen, zodat je jouw favoriete pictogrammen kunt dupliceren. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Bij Smarfer draait alles om het creëren van een gestructureerde, voorspelbare en plezierige omgeving voor kinderen. We zijn trots op onze producten en de positieve impact die ze hebben op de levens van kinderen en hun families. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we elke dag een beetje eenvoudiger en leuker!

Hervorragend

Alle Bewertungen

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Heel tevreden!

Snelle levering, alles netjes verpakt en beschermd geleverd. Tevreden over de kwaliteit. Mijn kind kan er goed mee overweg!

16. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De service en contact met de winkel was goed

De service en contact met de winkel was top goed geholpen product zelf is gelukkig onbeschadigd aangekomen maar de doos zag er wel helemaal verfrommeld een tip ga je eigen bezorging doen dpd dhl PostNL het is allemaal niks de bezorg is een dikke nul dpd slecht bezorgt

15. September 2025

Wat een geweldig product

Wat een geweldig product! Mijn dochter met autisme was direct mee met het concept en het zorgt voor een heel gestructureerde dagplanning. Het beloningssysteem zorgt voor goede motivatie om nieuwe dingen te leren.

20. August 2025

Heel erg blij

Heel erg blij! Ik had de starterset gekocht maar miste toch nog pictogrammen. Ik heb alles online kunnen vinden! Kwaliteit voelt top.

28. Juli 2025

Een absolute aanrader

Top product, ik kan het iedereen aanraden. We hebben een startpakket gekocht inclusief een aantal lossen kaartjes. Duidelijke website waar je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. We ontvingen de borden en magneetjes de volgende dag al in huis. De verpakking ziet er mooi uit en is stevig gemaakt. Het zit in een handige en stevige bewaardoos waar alle losse onderdelen in te bewaren zijn. Los daarvan is het voor kinderen een aantrekkelijke verpakking. Ook de borden en magneetjes zelf zijn gemaakt van deze hoge kwaliteit. Onze peuter van drie was meteen enthousiast en we gebruiken de borden dagelijks. Voor een vraag nog contact opgenomen met de klantenservice. Deze reageerden bijna meteen met een deskundig en fijn antwoord. We kunnen dit absoluut aan iedereen aanbevelen.

17. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke pictogrammen en prima service

Snelle levering en goed verpakt. De pictogrammen zijn duidelijk, van goede kwaliteit en zitten in een stevige bewaardoos.
Per abuis was de eerste levering een Duitse versie. Na een telefoontje meteen een Nederlandse versie ontvangen. Prima service.

25. Juni 2025

Veel keuze in pictogrammen

Veel keuze in pictogrammen, werkt goed voor onze zoon. Wel jammer dat er niet gereageerd wordt op een bericht welke ik ruim een week geleden via de website heb gestuurd. (Ook niks in de ongewenste map)

17. Juni 2025
Smarfer-Logo

Antwort von Smarfer

Beste Meggy, Leuk om te horen dat het zo goed werkt voor je zoon! Ik heb het nagekeken. Wij hebben op 12/6 gereageerd op je vraag, naar je hotmail email adres. Wellicht dat onze mail dan toch in je spambox is gekomen?

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dé oplossing voor duidelijkheid en structuur!

Ik heb 2x de magneten set besteld en extra stickers. Mijn dochter van 3 snapte gelijk wat de picto's betekenen! We hebben ze samen uitgezocht en met een magneetstrip op de deur geplakt, iedere ochtend rent ze er naartoe om zelf aan te passen en over dag meerdere keren om te zien wat er gaat gebeuren. Het geeft zó veel rust in huis!
Een minpuntje vind ik wel dat de stickers niet dik genoeg zijn waardoor je de achtergrond van de eerste magneet eronder ziet, dochterlief vind dat bere-interessant dus is al begonnen met plukken..

17. April 2025

Ontzettend handige pictogrammen

Ontzettend handige pictogrammen. Het is gemakkelijk in gebruik en kost weinig tijd om de werkplanner in te vullen.
Pictos zijn ook groot genoeg dat ze niet in de mond van de dreumes terecht kunnen komen.
Wat extra pictos bij besteld, om ook wat uitgebreidere buitenactiviteiten te hebben. De kleuter vindt het erg leuk om aan de hand van de pictos zelf te kiezen wat hij wil doen.

15. April 2025

Aanrader!

Overzichtelijke site, handige producten (magneet borden en magneet picto’s), snelle levering en meedenkende klantenservice!

10. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met bestellen was er even iets niet…

Met bestellen was er even iets niet goed gegaan, hier achteraan gemaild en dit is gelijk goed opgepakt! Binnen 3 dagen had ik het in huis! Echt super de kids vinden het geweldig! En voor onze jongste is het echt een hulp middel waar hij baad bij heeft.

10. März 2025

Wat een mooi systeem!

Wij hebben Smarfer gevonden, in zoektocht naar een goed, simpel maar uitgebreid werk planning systeem. Onze zoon is 6 jaar en gediagnosticeerd met ASS, en zochten naar een manier om simpel een voorspelbare weekplannen / afsprakenlijst te maken. We hebben het twee weken in gebruik en zijn heel tevreden.

Het bord is van hoge kwaliteit en het aantal picto’s is hoog; er zitten ook heel veel stickers bij om picto’s te herlabelen. Helaas vrij weinig blanco picto’s en onvoldoende picto’s voor school (zouden er sowieso 5 moeten zijn).

Wij gebruiken het bord voor twee kinderen, dit is even onhandig met chronologische volgorde; maar het bovenste gedeelte is voor beide kinderen (school, BSO, opa & oma), middelste voor de oudste en onderste voor de jongste.

Inmiddels hebben we blanco picto’s gekocht en met de stickervellen extra picto’s gemaakt. Dit hebben we direct bij Smarfer besteld en de klantenservice was super!

We zijn erg tevreden en raden het systeem ook aan.

18. Februar 2025

Hele goede service

Hele goede service! De tips die je als koper nog kunt geven worden daadwerkelijk gelezen en op gereageerd. Nemen zelfs bij goede ideeën de punten mee voor eventuele aanpassingen. Bij de producten is er veel keus en wisselende opties.

16. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr