hoi review lezer als je client/kind wel/niet kan lezen,heeft begrip/langzaam informatie verwerken problematiek.met deze mooie en gedetailleerde pictogrammen wordt het voor beide partijen leuker en... Mehr ansehen
Voor mijn jongste zoon van 12 (ontwikkelings leeftijd een stuk lager) hadden wij nood aan een goed, degelijk en overzichtelijk planningssysteem. Heel veel verschillende websites bekeken maar dat was... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Smarfer, de plek waar structuur en plezier samenkomen! Smarfer is een innovatief merk dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van kleurrijke magnetische pictogrammen voor kinderen. Onze producten, met een afmeting van 4x4 cm, zijn ideaal voor kinderen die behoefte hebben aan duidelijkheid en regelmaat in hun dagelijkse routine. Vooral voor autistische kinderen bieden onze pictogrammen de broodnodige steun, waardoor ze zich veiliger en meer op hun gemak voelen. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Bij Smarfer geloven we dat een goede planning de sleutel is tot een georganiseerde en stressvrije dag. Onze magnetische pictogrammen kunnen eenvoudig worden bevestigd op een (magnetisch) whiteboard, planbord of zelfs op de koelkast. Dit maakt het gemakkelijk om een dagelijkse of wekelijkse planning te visualiseren, wat zowel kinderen als volwassenen helpt om prioriteiten te stellen en overzicht te behouden. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Onze pictogrammen worden ook gebruikt als beloningssysteem. Kinderen kunnen sterren verzamelen voor voltooide taken, wat hen motiveert om hun beste beentje voor te zetten. Dit systeem stimuleert de rechter hersenhelft en helpt kinderen om op een speelse manier hun doelen te bereiken. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Smarfer biedt een breed scala aan pictogrammen, van dagelijkse activiteiten zoals "Boodschappen doen" en "Naar school gaan" tot leuke en ontspannende bezigheden zoals "Gamen" en "Met de hond uitlaten". Onze sets bevatten ook handige stickervellen, zodat je jouw favoriete pictogrammen kunt dupliceren. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Bij Smarfer draait alles om het creëren van een gestructureerde, voorspelbare en plezierige omgeving voor kinderen. We zijn trots op onze producten en de positieve impact die ze hebben op de levens van kinderen en hun families. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we elke dag een beetje eenvoudiger en leuker!
Niederlande
- 0346-233011
- hello@smarfer.com
- smarfer.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Top service!
Ik was vergeten om een setje beloningsstickers erbij te bestellen. Na een kort contact werden deze er gratis bijgeleverd! Super service! Bezorgen was ook snel, bestelling geplaatst en paar dagen later al in huis! Onze zoon kon niet wachten om het pakket uit te pakken 😁
Hopelijk bied hem dit meer rust en structuur dmv de pictogrammen.
Erg blij mee...
Een duidelijk picto bord van goede kwaliteit. Veel mogelijkheden en alles is los te bestellen waardoor je alles kunt weergeven. Erg blij mee. En ook belangrijk het is mooi waardoor je niet meteen een overdreven aanwezig picto bord in huis hebt...
Goede producten, goede service
Goede producten die makkelijk toepasbaar zijn. Snelle reactie op een vraag en goede service! Echt een aanrader!
Mooi product
Mooie magneten, precies zoals ik had verwacht na het zien van de beschrijving op de website.
Snelle levering dat was fijn we konden gelijk beginnen met plannen.
Een tip zou misschien zijn dat er meer keuze is om zelf een pakket samen te stellen met de stickers die je nodig hebt.
Snelle levering en heel veel keuze
Snelle levering, heel fijne methode om overzicht te creëren voor mijn dochter
Vlot verzonden
Vlot verzonden, de juiste pictogrammen te koop. Lekker stevig. Onze zoon vindt het heel fijn om te zien hoe zijn dag en week eruit ziet
Dit is precies waar wij op zoek waren…
Dit is precies waar wij op zoek waren voor onze autistische zoon. Fijne pictogrammen om structuur en ritme te bieden. Het is heel overzichtelijke en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik vind het oprecht ook niet duur voor de kwaliteit die je krijgt. Onze andere zoon (niet autistisch) heeft er ook zeker baat bij.
Goede pictogrammen- vlot bij te…
Goede pictogrammen- vlot bij te bestellen en handig om te dupliceren met de stickers. Ook snelle verzending
Snelle bezorging + top service
Snelle bezorging. Bij probleem gemeld, direct antwoord en oplossing gekregen. Top service.
De magneten zijn van top kwaliteit
De magneten zijn van top kwaliteit, handig in gebruik en de levering was zeer snel! dus ik ben zeer tevreden :D
Het is een hele goede oplossing om…
Het is een hele goede oplossing om kinderen rust te bieden.
Mooi materiaal, eerlijke prijzen, snelle levering.
Heel veel verschillende websites bekeken maar dat was het allemaal net niet, of de prijzen waren belachelijk hoog. Smarfer heeft een heel mooi startpakket van een hele goede kwaliteit. Naar wens uit te breiden met losse kaartjes. Het mooie is dat er in het startpakket ook een mooi beloningssysteem zit. Kortom wij zijn enorm tevreden met de producten en levering van Smarfer!
Aanrader !
Ik gebruik het voor mijn dochtertje van 2,5 jaar, zodat ze mee kan volgen wat er de dag erna gaat gebeuren, elke avond mag ze 1 magneetje weg pakken en dan vertel ik over de pictogram van de dag erna. Ze vind het super leuk! En weet zo ook waar ze aan toe is! En waar ze naar kan uitkijken! (Sint, Schoentje zetten, turnen, ...) Ik vind het een echte aanrader !!!
Heel praktisch en handig
Heel praktisch en handig. De kinderen houden ervan en is ook voor hen heel leerlijk.
Een mooi bord die je tweezijdig kunt…
Een mooi bord die je tweezijdig kunt gebruiken.. en een goede prijs kwaliteit verhouding ..
Goede kwaliteit en super handig!
Echt goede kwaliteit magneetjes op een handig magneetbord. En van allerlei activiteiten zijn magneetjes te bestellen, super handig en leuk! De afbeeldingen zijn ook duidelijk. Mijn dochtertje van 4 is heel blij dat ze nu weet hoe haar week eruit ziet. Ik vind het een aanrader.
Fijne ervaring met dit bedrijf
Goede kwaliteit, duidelijke website en snelle levering. Niet te veel mails of communicatie, gewoon snel een leuk product in huis. Erg blij mee!
Mooi product!
Snelle verzending, mooie producten en goede kwaliteit! Heel blij mee
Snel en netjes verzonden.
Snel en netjes verzonden.
Producten van goede kwaliteit en een goed hulpmiddel voor kinderen om de dagindeling te zien
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.