Ik had in eerste instantie een bed besteld, maar moest dit annuleren en dat werd heel snel en goed voor mij geregeld, dus daar ben ik heel erg dankbaar voor. Mijn geld heb ik ook super snel terug gek... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het Supreme Wellness matras ligt vanaf nacht één geweldig. De bovenkant van het matras -waarmee je lichaam direct in aanraking is- is zacht en comfortabel, maar daaronder bevind zich een stevig matras... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hadden een babybedje besteld bij hypnia, wat achteraf de verkeerde maat bleek te zijn. Geen probleem zou je zeggen, aangezien ze op de site groot adverteren met gratis retourneren. We wilden het o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Mehr ansehen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Prima verzending, goede communicatie over de levering. Matras is goed voor mijn zoon, hij ligt een stuk lekkerder sinds hij hierop ligt en slaapt goed. Hij blij dus ik ook.
Perfect matras voor mijn dochter van 1,5 jaar, zij slaapt er heerlijk op. Zij wordt niet te warm en heeft goede ondersteuning.
Goede helpdesk die meedenkt. De bestelde matras kwam netjes verpakt en slaapt heerlijk
I bought the mattress over a month in advance and paid for the comfort delivery service to guarantee a specific delivery date and time. On the day of delivery, I went to check on the tracking of the order, and it hadn't even been dealt with. When I rang customer services, they told me that the mattress was out of stock. There was not a single message or contact informing me of the problem, apart from the fact that I spent the whole morning waiting for a supposed delivery. Let's see how the refund process goes. I'll certainly never buy anything here again.

Antwort von Slome
Op basis van reviews op internet en na contact met de klantenservice van Hypnia heb ik de Supreme Wellness matras in 90x200 m besteld, omdat deze specifiek voor zijslapers werd aanbevolen. De bestelling en levering van het matras gingen prima. Helaas bleek het matras voor mij als zijslaper (74 kg, 184 cm) veels te hard met als gevolg pijn in schouder, heup en bovenbeen.
Omdat het matras niet 30 cm dik was, dacht ik aan een productiefout. Na wat discussies met Hypnia hoe je de dikte van het matras moet meten, kwam ik uit op 26 - 27 cm; dikweg 3-4 cm minder dan aangegeven. Bovendien was de lengte van het matras 190 cm i.p.v. 200 cm (hierover was er geen discussie mogelijk). De klantenservice beloofde om de afmetingen nog eens te gaan onderzoeken en hun bevindingen terug te koppelen. Helaas heb ik tot op heden geen reactie mogen ontvangen.
Inmiddels heb ik het matras retour gestuurd. Ook dit proces verliep zonder problemen. Omdat ik meerdere keren contact met Hypnia had durf ik te zeggen dat de communicatie heel goed verliep. Op elke vraag kreeg ik binnen enkele dagen een antwoord.
Jammer dat het matras niet aan mijn verwachtingen voldeed.

Antwort von Slome
We bestelden een topper bij Hypnia vanwege de proefperiode die zo sterk gepromoot werd omdat we dit matras helaas niet eerst in een winkel konden uitproberen. Mijn partner kreeg rugpijn dus na minder dan een week in gebruik hebben we weer contact opgenomen met de klantenservice om de topper terug te laten sturen. Dit was een enorm gezeik. Het transportbedrijf waarmee ze samenwerken geeft een tijdsslot van 14 uur (!), laten dan wel van tevoren weten binnen welke drie uur ze langskomen, maar rijden dan voorbij (we zagen het busje letterlijk langsrijden) en stuurden een melding dat wij niet thuis waren tijdens deze afspraak. Zowel het transportbedrijf als Hypnia namen hier totaal geen verantwoordelijkheid voor, geen excuses, niet meedenken en alleen de melding 'maak maar een nieuwe afspraak' - het is Hypnia die ervoor kiest om met een slecht transportbedrijf samen te werken. Met veel moeite hebben wij een nieuwe afspraak gepland waarbij we weer de hele dag thuis zaten. De topper werd uiteindelijk opgehaald, maar ik heb inmiddels (een maand later) nog niets van Hypnia gehoord en geen geld terug ontvangen.
Als je zeker weet welk matras je wilt - bestel lekker hier! Als je twijfelt en denkt potentieel de klantenservice nodig te hebben dan zou ik zeker voor een andere winkel gaan.

Antwort von Slome
Fijne topper om op te slapen! Had de topper wel iets dikker verwacht. verschuift helaas wel iets op het matras. Verzending duurde wel wat lang en niet z’n fijne track en trace.
Allereerst een duidelijke site, netjes dat er korting is voor studenten. De levering is duidelijk gecommuniceerd en het is praktisch verpakt. Het bed ligt heerlijk en begint ook steeds lekkerder te liggen. Samenvattend heel blij met de communicatie van Hypnia en de kwaliteit.
Snelle levering en goed verpakt. De topper is ook echt top, heerlijk geslapen en voor het eerst maakte we mee dat bij het opstaan 's morgens dat we geen last van de rug hadden. Kortom na 1 nacht wisten we al dat het een goede koop is geweest.
Snelle levering, makkelijk te monteren.
Zat binnen 30 min in elkaar!
Heel tevreden!
De bestelling afleveren ging niet van een leien dakje, maar na contact met de klantenservice werd dit gelijk opgepakt.
Enkele dagen later hadden we het matras in huis.
Het matras is erg stevig maar je zakt er langzaam in weg. Hierdoor voelt of je overal ondersteund wordt. Echter zijn we nog niet van onze nek/rugklachten af dus we zijn nog aan het puzzelen met de kussens en hopen dat dit nog gaat werken.
Prima service van Hypnia. Sliep er zelf goed op maar helaas mijn vriendin niet dus heb hem terug moeten sturen en dat ging soepel en uitermate tevreden met de gang van zaken.
Its sooo fluffy im gone die !
Supreme wellness Matras zakt door/geeft geen ondersteuning aan de zijslaper. Het matras ligt wel comfortabel/zacht, echter geeft het niet de gewenste stevigheid/ondersteuning op de zij. 1.80m/80kg/normaal postuur. De afwerking doet wat goedkoop aan. Na een week erop geslapen te hebben, mis ik echt ondersteuning in de zij, werd dan ook regelmatig op mijn buik wakker met pijn in de onderrug. De vering is niet stevig genoeg, en is ook geen pocketvering. De gehele matras bestaat uit veren en heeft geen zijafwerking met schuim zoals veel matrassen wel hebben. Intussen is de matras retour en heeft terugbetaling netjes plaatsgevonden.

Antwort von Slome
Levering duurde lang, maar nadat ik bericht had gestuurd werd het gelijk opgelost. Kwaliteit van het bed is super en het voelt heel stevig
Eerst bij Hypnia een ‘Supreme Wellness matras’ (180x200) gekocht. Al snel lag ik in een kuil, een soort half pipe, zonder ondersteuning. Met rugklachten tot gevolg. Het matras heb ik door Hypnia laten ophalen. Dat was een drama. De ophaaldienst kwam afspraken niet na en liet weten ontlasting op het matras te hebben geconstateerd en het matras daarom niet op te komen halen, terwijl zij het matras niet eens gezien hadden. Uiteindelijk zijn ze het defecte (schone) matras toch komen afhalen.
Op advies van Hypnia heb ik een ‘Ultieme Hybride Matras’ gekocht. Na bijbetaling en levering vonden wij het zeer warm worden in bed. We wisten nog niet waar dat aan lag en hebben nieuwe dekbedden gekocht, een nieuw bed en nieuwe kussens. Dat mocht allemaal niet baten. Het Ultieme Hybride matras moest de boosdoener zijn. Je ligt werkelijk, in de winter, te gloeien in je bed met een dun katoenen zomerdekbed, zo heet is het matras (na enkele uren voelt het voor ons alsof we op een grillplaat liggen). Bovendien begonnen na enige tijd ook de rugklachten: als het matras warmer wordt, wordt het zachter en verdwijnt de ondersteuning, word je wakker en kom je niet meer in slaap (geen kuil, zoals in het Supreme Wellness matras).
Toen we erachter kwamen dat de Ultieme Hybride Matras de boosdoener was en zorgde voor rugklachten, heb ik ruim binnen de 120 nachten proefslapen Hypnia verzocht het matras op te komen halen en mij het aankoopbedrag te retourneren.
Hypnia gaf nee op rekest: volgens Hypnia staat in de algemene voorwaarden dat ze maar een (1) keer kunnen omruilen of terugsturen per product (de woorden van Hypnia). Dat is niet wat in de algemene voorwaarden staat. Hypnia neemt het matras niet terug. Hypnia deed nog een laatste suggestie: als je het er niet mee eens bent stuur je maar een aangetekende brief naar een adres in Frankrijk?

Antwort von Slome
Goede matras met vodoende comfort en ondersteuning. Correcte en tijdige levering
Het matras is goed. Stevige kwaliteit en hardheid is zoals verwacht en omschreven.
It’s incredibly comfortable. We’re sleeping so well, much better than the competition in same range and online providers.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.