Googlede pølser. Fandt jer! Fandt den store partypakke med 70 pølser til en ret god pris sammenlignet med daglivarebranchen Bestilte nemt og enkelt onsdag, bekræftigelse torsdag, leveret kl 830... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde efterspurgt røde hotdog pølser i slagter Lampes sortiment, og kort efter kunne de købes på deres webshop. Endelig en rød pølse med rigtig god smag og god kvalitet. Deres Sønderjyske grillpøls... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De bedste produkter på markedet mange fedt fattige men stadigt med lækker smag og kraft, meget tilfreds kunde!! Endvidere mange spændende opskrifter - gerne flere af Dem. MCH Frank
Unternehmen hat geantwortet
Slagter Lampe er en sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser siden 1939. Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag.
Lysbjergvej 11, 6500, Vojens, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Dårligt og gammelt kød... Frossen varer og det de skriver er hjemmelavet er det samme som man køber i butikkerne. Dårlig arbejdsmiljø og beskidt butik. Føj aldrig mere handle der igen.. Herning afdeling.... De skulle lukkes af arbejdsmarkeds styrelsen.

Kvalitetsprodukter
Kvalificerede medarbejdere
Godmservice

Antwort von Slagter Lampe
faktisk service - god pris og hurtig levering elsker jeres ramsløg / bacon pølse 👏👏

Antwort von Slagter Lampe
er ellers glad for jeres pølser, men i den sidste sending er der en oksespegepølse som er så kønsløs og smager af mindre end en tynd kop the ... det tjener jer ikke til ære at sende mig noget der er så ligegyldigt og som slet ikke lever op til jeres rosende beskrivelse ...
- - -
og jeg kan anbefale jer at sende mig en spegepølse der smager af mere end at række tungen ud af vinduet ... har købt mange oksespegepølser andre steder og de havde smag ... jeres er den dyreste og dårligste jeg har smagt og den oplevelse vil jeg ikke gentage, Karlsælgersmart!!!

Antwort von Slagter Lampe
Jeres madvare er virkelig god kvalitet. Jeres grillpølser og jeres brunchpølser slår alt. Virkelig lækkert. Hurtig levering. Jeres varer kan varmt anbefales. MVH Claus T. Schmidt / C,T.S. Christiansfeld Truck Service.

Antwort von Slagter Lampe
Fantastiske gode vare.Fedt er rigtig god. Kålpølser er suveræne.Har købt nu af flere gange.Det eneste jeg savner er røget rullepølse.Håber det kommer.

Antwort von Slagter Lampe
Hurtig levering og frisk, og så smager jeres forskellige varer fantastisk. Jeg bliver ved med at handle ved jer og vil gerne anbefale jer til andre
Mvh
Inge-Merete Hansen

Antwort von Slagter Lampe
Super god service, og som altid den bedste kvalitet.

Antwort von Slagter Lampe
Bestilte sidste sommer en pakke med forskellige snack og brunch pølser. Det kom hurtigt frem til Bornholm og smagte dejligt. Bestilte så før jul, en del forskellige produkter, pølse, røget mørbrad og andet. Men fik min ordre anulleret, fordi I ikke kunne sende til Bornholm. Hvad har ændret sig siden sommeren 2023?

Antwort von Slagter Lampe
Rigtig gode produkter - dem vi har smagt.
Dejligt at man kan finde produkterne i en webshop, og ikke skal finde dem i forskellige supermarkeder.

Friske varer;rimelige priser
Præcis levering
løber man ind i problemer bliver de løst af et venligt og kompetent personale

Nemt at handle med Slagter Lampe - nemt at betale og sikker levering

Antwort von Slagter Lampe
Super gode pølser og spegepølser👍
Det er bare så godt i har fået webshop op og køre. Har fået varer fra jer flere gange og alt har været i top hver gang.

Antwort von Slagter Lampe
Lampe pålæg smager super godt, både tepølsen og sadel.
De laver verdens bedste kålpølser til nytårskål og på grillen om sommeren.
Jeg er glad for at vores supermarked i byen forhandler Lampe produkter🤗

Antwort von Slagter Lampe
Jeg skulle holde årets første grillaften med familien og ville prøve noget nyt. Jeg købte en omgang cheese barbecue, bacon ramsløg og kålpølser. Det bliver ikke sidste gang, det holder 100!

Antwort von Slagter Lampe
Fik en kasse med forskellige pølser leveret i fredags. Vi lavede hotdogs og stegte forskellige frankfurtere til 20 mennesker i lørdags. Alle var super tilfredse med pøllerne 👌.
Mvh
Mathias Klokker

Antwort von Slagter Lampe
Har lige haft købt en sønderjysk spegepølse.
Drivvåd bag indpakningen, alt for blød, og smagte rigtigt kedeligt.
Det er ikke meningen at du næsten kan mose en spegepølse eller klemme så vandet driver.
Det var ekstremt ulækkert.

Antwort von Slagter Lampe
Slagter Lampe erindrer ikke noget om deres uspiselige produkter de har leveret gennem årene.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.