Googlede pølser. Fandt jer! Fandt den store partypakke med 70 pølser til en ret god pris sammenlignet med daglivarebranchen Bestilte nemt og enkelt onsdag, bekræftigelse torsdag, leveret kl 830... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde efterspurgt røde hotdog pølser i slagter Lampes sortiment, og kort efter kunne de købes på deres webshop. Endelig en rød pølse med rigtig god smag og god kvalitet. Deres Sønderjyske grillpøls... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte sidste sommer en pakke med forskellige snack og brunch pølser. Det kom hurtigt frem til Bornholm og smagte dejligt. Bestilte så før jul, en del forskellige produkter, pølse, røget mørbrad og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De bedste produkter på markedet mange fedt fattige men stadigt med lækker smag og kraft, meget tilfreds kunde!! Endvidere mange spændende opskrifter - gerne flere af Dem. MCH Frank
Unternehmen hat geantwortet
Slagter Lampe er en sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser siden 1939. Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag.
Lysbjergvej 11, 6500, Vojens, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Googlede pølser. Fandt jer!
Bestilte nemt og enkelt onsdag, bekræftigelse torsdag, leveret kl 830 fredag. Verdensklasse!
Skulle afholde surprise fest for min hustru og ALLE gæsterne roste menuen men især pølserne for smag!!!
Jeg nåede også at smage en,vi bestiller snart igen!! Denne gang bare til fryseren så vi har til sommeren over.
Tusinde tak!!!

Antwort von Slagter Lampe
Rigtig god kvalitet og dejligt at alt er glutenfri.
Det er ikke første eller sidste gang jeg handler med Lampe on Line.
Mvh
Mette Hilman

Antwort von Slagter Lampe
Fantastiske pølser og super god service

Antwort von Slagter Lampe
alt har været som det skulle . har købt det hele til min voksen dreng. og han siger det smager godt. da hans kollegaer siger hans skal glæder sig til kålpølserne og det han. han har fået to gange fra lampe. og jeg synes det er et fantastisk navn. slagter lampe

Antwort von Slagter Lampe
De bedste produkter på markedet mange fedt fattige
men stadigt med lækker smag og kraft, meget tilfreds kunde!!
Endvidere mange spændende opskrifter - gerne flere af Dem.
MCH Frank

Antwort von Slagter Lampe
Kun ros herfra det er hjemmelavet og
kvalitet er bare helt i top
VH. joan

Antwort von Slagter Lampe
Jeg har 2 gange bestilt den store julepakke.
Begge gange er vi meget positivt over indholdet og kvaliteten er i top.
God smag og meget lækkert.
Alle pengene værd.

Antwort von Slagter Lampe
Super kvalitet og hurtig levering tusind tak

Antwort von Slagter Lampe
Jeg er meget tilfreds med jeres produkter

Antwort von Slagter Lampe
Nem bestilling og betaling på hjemmesiden. Opdagede og ønskede en ekstra bestilling med i det allerede bestilte.
Ringede næste morgen til kontoret. Fik vejledning og besked på, at jeg bare skulle bestille og betale, men at forsendelsesomkostningerne på bestilling nr. 2 ville
blive krediteret. Hvilket skete. God service.
Glæder mig til at sætte tænderne i de forskellige pølser og spegepølser.

Antwort von Slagter Lampe
Pakkerne med pølserne kom til tiden ,de var pakket ind og på køl .Der er mange forskellige pølser ,og hvis du vil have lidt ekstra godt til festen , er det her du skal handle .Vil helt sikkert anbefale Slagter Lampe

Antwort von Slagter Lampe
Jeg er meget tilfreds med jeres produkter jeres pølser og spegepølser og peberspegepølse er fantastisk jeg vil blive ved med at handle nede ved jer hurtig levering også😃😃

Rigtige gode pølser og pålæg og hurtig levering.5 store stjerner herfra 👍

Antwort von Slagter Lampe
Hahaha Pølser fra 'øverste hylde', hahaha hvilken hylde er det, kvalitet er det ikke.....

Antwort von Slagter Lampe
Waaaw jeres nye Kyllinge spegepølse smager fantastisk.. Håber det bliver fast sortiment 😍Tak..

Antwort von Slagter Lampe
Hurtig og nem måde at bestille, også smager de bare helt fantastisk.
Har spist mange pølser, men disse ligger helt klart i toppen, både i smag, men også i størrelse og til prisen.

Antwort von Slagter Lampe
Rigtig gode pølser, er selv slagteruddannet og køber nok kun herfra fremover

Antwort von Slagter Lampe
Jeg er bare Super godt tilfreds

Antwort von Slagter Lampe
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.