Har bare haft et helt igennem dejligt forløb i skinsense i Herning. Natalie fra butikken har hjulpet mig med hudanalyser og gennemgang af produkter og her et halvt år senere, kan jeg virkelig se ef... Mehr ansehen
Min pakke var standset undervejs, så jeg ringede til kundeservice og fik fat i en sød kvinde, som bare på mit telefonnummer fandt min ordre frem og fiksede problemet. Jeg fik et lækkert produkt med fr... Mehr ansehen
I dag var jeg inde og få den nye behandling “Skinsense Deluxe Glow” ved søde og dygtige Nathalie. En super lækker behandling med rens i t-zonen med hydrafacial maskinen m.m og med den skønneste mas... Mehr ansehen
Super god service. Nemt at komme i kontakt med Skinsense og hurtig tilbagemelding fra dem. Lækre produkter. Ofte rigtig gode tilbud.
Vom Unternehmen geschrieben
HUDPLEJEBUTIK, KLINIK OG WEBSHOP I Herning findes et univers dedikeret til hudpleje. Konceptet er udviklet af hudlæger med udgangspunkt i en dyb forståelse for hud. SkinSense er både butik, skønhedsklinik og webshop. Vi har et meget bredt udvalg af brands.
Dalgas plads 7b, 7400, Herning, Dänemark
- info@skinsense.dk
- skinsense.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Flere fine gratis prøver med i pakken, tak for det😊
Helt utrolig flot kundeservice fra Nathalie .
Fik desværre sendt de forkerte produkter, som jeg gjorde opmærksom på. Natalie fra kundeservice fik meget hurtigt rette op på fejlen og yderligere fik jeg en flot gave som undskyldning. Trods 'uheldet' fortjener de/hun stadig 5 stjerner, da jeg sjælden har oplevet så god en service.
God oplevelse
God oplevelse, da jeg åbnede min bestilling fra SkinSense, for der var lidt ekstra med, dejligt at blive forkælet og overrasket.
Hurtig levering, sund og sober firma.
Jeg ved godt jeg lige har anmeldt…
Jeg ved godt jeg lige har anmeldt….
Men nu har jeg handlet igen. Og det er simpelthen den største fornøjelse at modtage sin pakke.
Lækre og nye prøver vedlagt, så en lille hudpleje fan, som mig hopper rundt af glæde.
Mine absolut varmeste anbefalinger til alle der tænker på at handle hos SkinSense….. gør det endelig..
Og en kæmpe tak samt et kæmpe knus til pigerne hos SkinSense.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Pakken kom under 24 timer efter jeg havde lagt ordren (Virkelig imponerende!) og der den fineste håndskrevne besked 🤍
Lækre produkter, gode priser og hurtig levering.
Jeg har bestilt hudpleje fra Skinsense.dk mange gange grundet deres priser og gode tilbud på lækre hudplejeprodukter.
Jeg modtager altid pakken utrolig hurtigt, der er tit små vareprøver med samt en lille sød hilsen. Elsker virkelig at bestille derfra og jeg har uden tvivl sparet en del penge ved at handle hos Skinsense også!
Kæmpe anbefalinger herfra fra både mig…
Kæmpe anbefalinger herfra fra både mig selv ,men også fra min datter på 13 år. Efter bare 3 dage med vejledning og cremer sikke en forandring af hendes hud .
Kæmpe TAK
Lise og Sara
Tak for Nordic Sense...
Tak for Nordic Sense...
- men knap så tak for "parametre.online" som Malwarebytes bedømmer som en mulig scam/fishing side.
Kan vitterligt ikke finde Nordic Sense Hand Gel andre steder, og her har de to størrelser, plus andet Nordic Sense. Kan varmt anbefales.
Aloe Vera er simpelthen godt.
Næsten som juleaften, bare på en sommerdag
Første gang jeg har bestilt produkter på skinsense hjemmeside og sikke en overraskelse jeg fik da jeg pakkede mine produkter ud. Alt var fint lagt i en toilettaske, som er super cool, og med masser af prøveprodukter og ikke mindst et ekstra produkt, 15 ml C E ferulic, oven i - det er virkelig en flot ekstra gave at få…det var næsten som juleaften. Hurtig levering og jeg er vild med den personlige hilsen på min ordre.
Fuldstændig fantastisk skøn service.
Fuldstændig fantastisk skøn service.
Har efterhånden benyttet mig af SkinSenses webshop en del gange og hver gang er det bare gået over al forventning. En fornøjelse at handle med nogen som bare har SÅ meget styr på kundeservice! altid skønne små gaver med og ved den sidste ordre stak det da helt af. Tusind tak for alle de fine ekstra ting. Handler udelukkende mine prof´dukter hos jer.
Rigtig god sommer til jer: )
Super kundeservice de er altid…
Super kundeservice de er altid hjælpsomme og gode til at vejlede en
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og havde gerne givet flere
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wow hold da op en fin service i forbindelse med køb på web-shop. Ubetinget mit førstevalg næste gang jeg skal shoppe produkter. Tusinde tak.
Tusinde tak til SkinSense.
Tusinde tak til SkinSense.
Jeg har fået en fantastisk hjælp til min problem hud.
Den interesse og vejledning jeg fik overgår alt.
Hvert produkt jeg har købt lever op til vejledningen og jeg er SÅ overrasket hvor gode produkterne er.
Jeg er så taknemlig, glad og tilfreds. Min hud har fået det så godt
SkinSense personale har min varmeste anbefaling.
Tusinde tak for at tagen hånd om mig og vejlede mig i de produkter jeg har købt hos jer.
Gode tilbud
Gode tilbud, lækre produkter og altid god kundeservice. Hvis bare man kunne give mere end 5 stjerner :)
Hvor er det dejligt at man kan skrive…
Hvor er det dejligt at man kan skrive på en helligdag og får svar samme dag da jeg var så uheldig at løbe tør for er produkter hvor de vejledt mig til dr andet da det andet var udsolg men glæder mig til at prøve iS Clinicals Cleansing Complex. helt sikkert et sted jeg vil kontakt igen og handle fra nette af men god mavefornemmelse
Smukkeste klinik og butik i Herning
Smukkeste klinik og butik i Herning. Kyndig rådgivning og venlig behandling. Jeg fik en hudscanning og købte tilpassede produkter. Min hud elsker dem allerede!!
Lyn hurtig levering med super god…
Lyn hurtig levering med super god rådgivning og kundeservice.
Webshop clairvoyance
Købte et par produkter jeg manglede pga. gode priser i webshoppen - pakken kom hurtigt frem.
De må de næsten have en tankelæser (eller nyttige cookies) på webshoppen, for udover de bestilte og betalte produkter fik jeg tilsendt hele 3 produktprøver som alle tre var lige netop nogle produkter jeg gerne ville have købt, men fravalgte af økonomiske årsager!
Det er da lige i øjet.
Derudover en sød håndskreven hilsen på fakturaen.

Kæmpe anbefaling
Hold da op, hvor skal Skinsense bare have ros! Et helt fantastisk serviceniveau helt i top! Jeg er helt vild med at være faldet over jer. Har nu haft to køb gennem Skinsense og det bliver absolut ikke de sidste. Virkelig lækre produkter og med gode tilbud ind imellem som (gratis)medlem af kundeklubben. Eneste ting er dog, at jeg godt kunne tænke mig at kunne læse på produktsiderne, hvordan et givent produkt skal anvendes. Det har jeg slået op andetsteds, men kunne da være rart at kunne se på siden også😊Jeg har været i kontakt med kundeservice og fået meget venlig og professionel behandling og rådgivning og yderst god service. Nu håber jeg bare, at jeg en dag kan tage til Herning og prøve en af jeres behandlinger. Kæmpe anbefaling herfra. Mvh Cecilie

Super god Service!
Super god Service!
Virkelig god betjening og skønne produkter.
Vicki og Majbritt får virkelig en til at føle sig velkommen og giver rigtig gode vejledninger.
Butikken i Herning er flot og hyggelig, man føler sig meget velkommen.
Så tusinde tak Vicki og Majbritt, for jeres skønne møde at være på.

Antwort von SkinSense
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.