SkinSense Bewertungen 191

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bare haft et helt igennem dejligt forløb i skinsense i Herning. Natalie fra butikken har hjulpet mig med hudanalyser og gennemgang af produkter og her et halvt år senere, kan jeg virkelig se ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min pakke var standset undervejs, så jeg ringede til kundeservice og fik fat i en sød kvinde, som bare på mit telefonnummer fandt min ordre frem og fiksede problemet. Jeg fik et lækkert produkt med fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dag var jeg inde og få den nye behandling “Skinsense Deluxe Glow” ved søde og dygtige Nathalie. En super lækker behandling med rens i t-zonen med hydrafacial maskinen m.m og med den skønneste mas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service. Nemt at komme i kontakt med Skinsense og hurtig tilbagemelding fra dem. Lækre produkter. Ofte rigtig gode tilbud.

1. Hautpflegeklinik

Vom Unternehmen geschrieben

HUDPLEJEBUTIK, KLINIK OG WEBSHOP I Herning findes et univers dedikeret til hudpleje. Konceptet er udviklet af hudlæger med udgangspunkt i en dyb forståelse for hud. SkinSense er både butik, skønhedsklinik og webshop. Vi har et meget bredt udvalg af brands.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice og produkter i TOP!

Jeg har flere gange bestilt iS Clinical-produkter ved SkinSense - og der er altid hurtig levering, fin indpakning og prøver med på andre iS Clinical-produkter! Så lækkert! Et eksempel på deres gode kundeservice har jeg fra den anden dag, hvor jeg havde lagt en ordre, hvor jeg troede, at man fik en gratis rens med i ordren, men da jeg modtog min pakke, havde jeg ikke fået denne gratis rens med. Jeg skrev til dem, og det viste sig, at jeg skulle have skrevet en kommentar til ordren for at få den med (havde jeg overset i deres nyhedsbrev), men wupti, de sendte den med det samme - uden at jeg skulle betale for porto eller have andet besvær med det. Jeg er en meget glad kunde, som helt sikkert lægger flere ordrer i femtiden 💙

30. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i behandling hos Skin…

Jeg har været i behandling hos Skin Samra i snart 1 år, og kan kun fortælle jeg har haft god effekt samt kun set forbedringer.
Jeg synes det er så trygt og behageligt at, man som førstegangs behandling bliver informeret/introduceret til at hele processen handler om et samarbejde mellem en selv og behandleren (Skin Samra), og man ikke bare får lavet en behandling og intet for ud af den men ender med at betale en formue, her handler det om at starte fra bunden og lære huden at kende og derefter bygge videre, det er helt klart den bedste hud terapeut jeg har været hos, da jeg efterhånden er blevet snyd hos mange behandler, men hos Skin Samra stoler jeg på hvad hun udføre af behandlinger.

Jeg kan helt klart anbefale Skin Samra, du kan trygt gå hos hende og starte med en konsultation, før du får udført din første behandling.

18. Juni 2024

Rigtig god kundeservice

Jeg havde bestilt et par cremer, som blev leveret, men desværre med en fejl i indholdet. Ved henvendelse blev det hurtigt rettet op, og jeg modtog en lille gave som kompensation sammen med den først bestilte varer. Fin kommunikation. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

11. Juni 2024

Venligt personale

Virkelig søde og gode til at vejlede til de rigtige produkter. Personalet er virkelig dygtige til deres arbejde og man føler sig velkommen.
Helt sikkert et sted jeg vil komme igen og de får mine varmeste anbefalinger

12. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu bestilt produkter fra Skinsense to gange med hurtig levering, lækker indpakning og vedlagte prøver på hudplejeprodukter begge gange - dette gør, at jeg fremover vælger Skinsense over andre hjemmesider 😊

27. April 2024

Mega god oplevelse!

Fik hjælp af Nathalie, som simpelthen var såå sød! Hun hjalp både mig og min bror med en hudanalyse og satte derefter en rutine op efter vores behov, krav og budget. Har ikke prøvet produkterne endnu, men virkelig en god oplevelse!!

22. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel personale med hjerte på det rette sted.

Skinsense

Jeg har i længe døjet med hudproblemer i ansigtet. Jeg har derfor besluttet mig for at besøge Skinsense. Jeg fik æren af at møde den mest omsorgsfulde, forstående og engangerede Nathalie til min første hudanalyse, tilbage i juni 2023. Jeg havde virkelig haft en svær periode eftersom at jeg prøvede forskelligt men intet hjalp….
Under hudanalysen fik jeg samtidig en grundig gennemgang af mine nuværende produkter, min hudplejerutine, kostvaner og livsstil. Nathalie er meget erfaren og jeg elsker, at hun er så grundig og kommer i dybden med alt. Jeg har fået anbefalet produkter specielt til mine behov, hudtype samt økonomien! Jeg har valgt at stole på Nathalies professionelle rådgivning og har fulgt planen og produkterne som aftalt. Det har virkelig hjulpet!! I dag, et halvt år senere. Min hud er bedre end aldrig før. På et halvt år har jeg opnået ensartet, glødende og sundere hud. Hud som jeg kan gå ud i verden med, uden en følelse af skam eller angst for hvad andre tænker. Det har ikke alene været en kamp for mig med den visuelle effekt i sig selv. Det har ligesåvel været det mentale. Det at accepterer at ens hud afspejler meget i forhold til ens helbred, men også at den skal have ro og en masse af kærlighed. Det kræver tålmodighed og korrekt rutine, med de produkter samt ændring af vaner og ens indstilling. Nathalie er der altid til at hjælpe og virkelig bruger tid til at forstå ens ønsker og behov.
Af hjertet tak til Nathalie og resten af SkinSense team 🤍

23. Februar 2024

Fantastiske produkter og kundeservice

Er yderst tilfreds med mine produkter fra SkinSense og ikke mindst deres kunde service, som altid er helt unik. De meget professionelle og rådgiver med en stor ekspertise, kombineret med deres venlige måde at indfri kundens behov.

15. März 2024

Hud analyse m

Hud analyse m. Billeder og pr. Telefon kan sagtens lade sig gør i kyndige hænder især hos Nathalie fra Skinsens ❤️
Med en meget professionel og personlig tilgang blev jeg set og hørt i mine hud problemer, igennem en tiltrængt hud analyse, m. Kost, vaner og detaljer som man ellers aldrig ville have tænkt over kunne påvirke. Jeg ser virkelig frem til resultaterne og at snakke/spare med Nathalie igen løbende ❤️ Kæmpe anbefaling i en ellers jungle af hudpleje 🙏

15. März 2024

Placed a order

Placed a order, and it hadn't of turned up. They replied quickly and tried chasing it up. It was royal mails fault. I was told today skinsense would send me a replacement. But I'm told my original order has turned up today! Good communications

29. Februar 2024

SkinSense hydrafacial…

To gange har jeg prøvet hydrafacial supreme behandlingen. Allerede efter første behandling fik jeg kommentarer til hvor fin min hud ser ud. Jeg har endda fået kommentarer om min fine hud fra tidligere botox brugere.

Jeg har en tør og sart meget lys hud med tendens til rødmen. Efter første behandling var huden lidt rød, men det lagde sig hurtigt. Efter anden behandling var der stort set ingen rødmen – kun en flot hud med glød og vitalitet.

Behandlingen er begge gange udført af Bettina Jespersen, som er dygtig og meget kompetent. Hun har hjulpet mig meget med, at få en hud i balance og giver gode råd til, hvordan jeg bedst hjælper huden i hverdagen.

3. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kundeservice og gode produkter

Jeg har nogle gange handlet hos SkinSense og har altid været meget tilfreds. Denne gang var leveringen dog noget forsinket, men ved modtagelsen var der vedlagt en lille 'gave' og en besked, og så forsvandt irritationen over forsinkelsen hurtigt. God stil:-)

1. Februar 2024

KÆMPE STOR ANBEFALING

KÆMPE STOR ANBEFALING!

Jeg har døjet en del med problemhud gennem mange år og derpå også blevet lidt af en “hud-entusiast”, som allerede kendte til vigtigheden af god hudpleje. Men det sidste års tid har jeg døjet med perioral dermatitis, som ikke sådan er til at hverken behandle eller komme af med.
Efter en hudanalyse hos en meget sød og kvalificeret medarbejder ved skinsense i Herning, har jeg nu fået en ny lækker hudplejerutine, som hverken er uoverskuelige eller ruinerede mig! Og vigtigst af alt så har det forandret min hud fuldstændig, på bare få dage faktisk 🤯
Jeg var helt overvældet over den hjælp jeg fik og hvor meget jeg følte mig set og hørt!
Så hvis nogen går derude og oplever at huden simpelthen fylder for meget i hverdagen fordi intet virker og/eller huden bare ikke trives. Så tag lige ind og få en snak hos skinsense. De ved altså hvad de taler om 🫣 og det bedste er. Du smider ikke penge ud af vinduet, hvis det ikke virker. Man kan altid gå ind og tale med dem igen og få noget andet eller supplerende 🥹

Varm anbefaling fra en taknemmelig kunde!

9. Januar 2024

Stor anbefaling herfra

Jeg bestilte et pudebetræk fra SkinSense slut i december. Efter nogle uger hvor jeg hverken havde hørt fra dem eller modtaget min pakke ringede jeg til dem. Jeg fik den sødeste medarbejder i røret, som fulgte op på det med det samme. Få dem efter modtog jeg min pakke, hvor de havde lagt en dyr creme med som gave og undskyldte for ulejligheden. Det synes jeg er god stil!! Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem <3

30. Januar 2024

Modtog en ødelagt pakke.

Jeg havde bestilt en serum hos skinsense, som i øvrigt levere produkter som er verdensklasse.

Da jeg modtog min pakke var den dsv gået i stykker med posten, jeg sendte skinsense en mail, som blev besvaret på under en time.

Konklusionen er at de sender en ny med posten.

Tak for god hjælp og super service.

Tak til Nathalie fra skinsense.

18. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en mega god oplevelse…

Det var en mega god oplevelse. De sendte en lille ekstra gave med mit køb og en lille hilsen. Priserne på deres produkter er også super god. Vil helt sikkert handle der igen mange tak🫶🏻

15. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr