SkinSense Bewertungen 191

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bare haft et helt igennem dejligt forløb i skinsense i Herning. Natalie fra butikken har hjulpet mig med hudanalyser og gennemgang af produkter og her et halvt år senere, kan jeg virkelig se ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min pakke var standset undervejs, så jeg ringede til kundeservice og fik fat i en sød kvinde, som bare på mit telefonnummer fandt min ordre frem og fiksede problemet. Jeg fik et lækkert produkt med fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dag var jeg inde og få den nye behandling “Skinsense Deluxe Glow” ved søde og dygtige Nathalie. En super lækker behandling med rens i t-zonen med hydrafacial maskinen m.m og med den skønneste mas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service. Nemt at komme i kontakt med Skinsense og hurtig tilbagemelding fra dem. Lækre produkter. Ofte rigtig gode tilbud.

Unternehmensdetails

1. Hautpflegeklinik

Vom Unternehmen geschrieben

HUDPLEJEBUTIK, KLINIK OG WEBSHOP I Herning findes et univers dedikeret til hudpleje. Konceptet er udviklet af hudlæger med udgangspunkt i en dyb forståelse for hud. SkinSense er både butik, skønhedsklinik og webshop. Vi har et meget bredt udvalg af brands.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Helt fantastisk kundeservice.

SkinSense har nogle virkelig gode produkter. Min bestilling kom lynhurtigt - og med en lille gave.
Da jeg havde valgt et produkt, som ikke fungerede godt med de andre produkter, jeg bruger, undersøgte SkinSense hos fabrikanten, hvad problemet kunne være. Da vi ikke blev meget klogere, tilbød SkinSense at tage produktet retur eller bytte til et andet produkt. Jeg valgte at bytte produktet og købe et mere. Jeg er hermed trofast kunde. Tak for god behandling. Det er guld værd. :)

21. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Falsk reklame!

Falsk reklame.
I lover 15% på alt - også udsalgsvarer - hvis man melder sig ind i klubben. Det gjorde jeg, men fik alligevel meldingen at det ikke gjaldt for den varer (lille pude) i min kurv.
Øv!

21. Mai 2025

Kæreste Elin 🌼
Jeg har prøvet at finde frem til din kurv og ordre, dog uden held? Vi skriver netop i vores kundeklub at det IKKE gælder i forvejen nedsatte varer- så jeg er ked af denne misforståelse. Save my face er nedsat med 15% lige nu i forvejen.

Vil du ikke kontakte os direkte på info@skinsense.dk eller 97101080, så jeg kan hjælpe dig bedre? 🙏🏻
Send gerne et screenshot hvor der står at vi lover 15% på alt, da jeg ikke kan finde det i vores system👀 - så kan jeg bedre hjælpe dig.

Kh Vicki, SkinSense 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Før jeg startede ved Skinsense døjede jeg med meget uren hud i 16 år på trods af, at jeg havde søgt professionel hjælp før. Det var grænseoverskridende at starte inde ved Skinsense, fordi alle mine erfaringer med hudbehandlinger før har været forbundet med skam og smerte.

Så da jeg startede ved Skinsense kom jeg ind ad døren med meget lavt selvværd og en frygt for, hvor ondt det ville komme til at gøre. Men min frygt blev gjort fuldstændig til skamme. Fra første øjeblik, jeg blev taget imod af Nathalie og kom under hendes vinger, så følte jeg mig set og hørt som menneske. Jeg er så glad for at være startet op med både produkter og behandlinger hos hende. På trods af, at jeg ikke altid har passet min hudplejerutine til perfektion, så er jeg blevet mødt med stor varme inde ved Skinsense, og jeg ser og mærker en stor forskel på både min hud og ikke mindst mit selvværd. Førhen har jeg altid følt, at jeg skulle gemme mig selv pga. min hud, men nu er det slet ikke noget, som jeg overvejer mere. En stor motivationsfaktor som særligt har gjort, at jeg har fået passet min rutine de seneste par måneder har været at få lavet en hudanalyse hver tredje måned, så jeg kan følge med i mine fremskridt og få rettet til i rutinen.

Jeg er så taknemmelig for den kæmpe forskel Skinsense har gjort for mig. De giver fantastisk rådgivning og uanset hvem man bliver mødt af i butikken, så bliver man altid taget i mod med varme og omsorg

9. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til søde Iuliana for en helt…

Tusind tak til søde Iuliana for en helt fantastisk behandling i dag.
Jeg fik for første gang, men bestemt ikke den sidste, en Hydrafacial behandling.
Til jer som vil forkæle jer selv, kan jeg kun sende mine varmeste anbefalinger til hele SkinSense-teamet og en perfekt behandling til en trængt hud.

18. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har testet C E Ferulic og HA…

Jeg har testet C E Ferulic og HA intensifier multi-clycan.
Det var en god oplevelse og jeg er meget positiv.
Min hud har virkelig ændret sig til din gode side.
C F ferulic har ikke den bedste duft, men trænger hurtigt ind i huden og man kan mærke at den arbejder i huden. Huden bliver lækker blød. HA intensifier multi clycan er har en behagelig duft og trænger ind i huden og efterladen hud blød med et let skær.
Kan varmt anbefalde disse produkter og ja det virker, min hud er helt anderledes end før jeg brugte produkterne.
Anmeldelsen blev udført på vegne af smartson - jeg har prøvet produkterne gratis.

16. März 2025

♥️Bedste kosmetolog service i Herning

♥️Bedste kosmetolog service i Herning. Flotteste butik og ALTID fantastisk service hos sprudlende Vicki og de søde piger. Jeg bliver mødt med smil og den varmeste oprigtighed ved hvert eneste besøg i klinikken/butikken. Iuliana, du er den perfekte behandler. Din grundighed og din dejlige personlighed er noget jeg værdsætter højt. Det fåes ikke bedre.

6. März 2025

Bedste rådgivning

Jeg elsker at besøge Vicki og hendes team. Den bedste professionelle rådgivning, som jeg altid føler mig tryg i. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger og råde alle til at give det et besøg.

12. Februar 2025

Tak, det var fantastisk

Tak, Iuliana. Jeg har nu været til to SkinSence Signature-behandlinger, og det har været fantastisk. Min hud føles fantastisk, og det er altid så dejlig atmosfære med Iuliana. Hun gør sit bedste for at vejlede, hvis det er nødvendigt.

27. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kundeservice :-) Lækre…

Super kundeservice :-) Lækre vareprøver. Fik en mail om, at varerne blev lidt forsinket, men det var faktisk kun et par dage og til gengæld fik jeg flotte vareprøver. Flot udvalg på webshoppen. Stor anbefaling.

25. Februar 2025

Skinsense-verdensklasse

Hold nu op en behandling hos Skinsense….Rudolf Care ansigtsbehandling.
Den kan stærkt anbefales.
Så vidunderlig, afslappede - virkelig luksus. Jeg faldt helt hen og henført i Wonder land😉.

24. Februar 2025

100% anbefaling til denne fantastiske butik

Helt fantastisk kundeservice. Ringede i går eftermiddag og spurgte til min forsendelse og i morges lå den udenfor min dør. Tusinde tak.

5. Februar 2025

Kære Pia.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det er så dejligt at vores kunder gør dette ud af det blå- når de er tilfredse 💖💖 Sofie blev så stolt🙋🏼‍♀️, det har hende som hjalp dig.
Tak fordi du giver vores medarbejdere go karma med på vejen🙏🏼 KH Vicki, SkinSense

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De flotteste bryn og vipper

Skinsense har igen igen formået at gøre mit besøg hos dem perfekt. Søde og rare Emma har givet mig så flotte bryn og vipper. Hun formåede at tilgode se mine ønsker om vipper og bryn, der giver mit ansigt glød og farve. Og waow en flot form vi fik givet brynene. Så flot et resultat!! Tak igen Skinsense.

27. Januar 2025

Kære Emilie.
Tak 💖 for dine rosende ord om Emma!
Hun gør det nemlig så godt- så det er rart at hun får et skulderklap med fra hendes kunder 🙏🏼 TAK.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skinsense er en virkelig skøn butik

Skinsense er en virkelig skøn butik, der altid yder perfekt service. Jeg har endnu en gang været inde hos dem, og denne her gang fik jeg lavet de flotteste vipper og bryn hos Emma. Hun lavede en rigtig behagelig behandling og jeg kom ud med naturlige flotte vipper og bryn, lige som jeg ønskede 😍😍 kæmpe anbefaling herfra.

24. Januar 2025

Kære Luna
Vi glæder os til at se dig igen på klinikken, og tak for din flotte anmeldelse af Emma, hun bliver snart pro til bryn og vipper 🥰 Dejligt du er glad for behandlingen 🤩

Fantastisk❤️

Jeg er utrolig taknemmelig for, at jeg valgte, at søge hjælp ved Skinsense. Inden da, havde jeg døjet med min hud i flere år, og forsøgt alverdens produkter, uden held. Jeg var virkelig frustreret, forvirret og ked af det, og valgte derfor at booke en tid til hudanalyse. Her fik jeg hjælp af sødeste Nathalie, som fandt de bedste produkter til min hud. Vi havde en god snak om det hele, og jeg følte mig virkelig tryg. Lige siden, har min hud endelig været fin igen, og jeg føler mig meget mere sikker i mig selv❤️❤️

21. Januar 2025

Kære Karoline

Nathalie er altid meget omhyggelig og sørger på bedste vis for, at hendes kunder føler sig trygge og hørt i hendes hænder 🤗
Det er så pænt af dig at skrive det her, og det betyder meget for os at kunne hjælpe dig- når du nu har forsøgt på egen hånd alt for længe💖 Girlpower til dig fra os 💃🏼✨

Verdens bedste professionelle service

Verdens bedste professionelle service. Jeg stoler fuldt ud på at Vicki og hendes team finder de bedste produkter til mig og hver evig eneste gang jeg enten har fået en behandling eller købt produkter, så bliver jeg positiv overrasket over resultatet. De bedste anbefalinger fra mig.
Dbh Camilla

2. November 2024

Super Shopping oplevelse

Super shopping oplevelse igen igen🤗
Nathalie giver den bedste og mest kompetente service man kan forestille sig. Har handlet hos SkinSense i årevis. Hurtig levering og konkurrence gode priser. Giver mine varmeste anbefalinger🥳

12. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr