Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tabletki stosuje już ponad pół roku. Sprawdzają się świetnie. Doskonale oczyszcaja nam organizm od wew co ma swoje skutki I efekty na zew :) nasz aksor a jest oczyszczona i pełna blasku. Tabletki te p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam Pure skin sedes z czystym sumieniem. W moim przypadku efekty były już widoczne po 2 tygodniach. Zaskórniki właściwie zniknęły buzia zrobiła się gładka. Nawet mam wrażenie ze przebarwiinia zrob... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suplementy na prawde godne polecenia. Fantastyczny sklad i zdecydowana poprawa skóry.. pamietajmy tylko, ze nic nie zmieni sie przez tzw. noc i ze reguralnosc w przyjmowaniu kazdego suplementu plus zd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam wszystkim !!!Po 4 miesiącach stosowania Włosy mega szybko rosną i zachwycają wszystkich swoją objętością i zdrowym wyglądem a skóra znacznie jędrniejsze i zdrowa 👍👍👍Szczerze polecam produ... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

W swoim ogrodzie Skingood Garden znajdziesz pokarm dla swojego ciała, umysłu oraz duszy. Nasze Skingoodies to suplementy diety z ekstraktami roślinnymi, minerałami i witaminami, które nadają blasku od wewnątrz na zewnątrz.

Kontaktinformationen

• Am Heerbach 5, 63857, Waldaschaff, Deutschland

• skingood.pl

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

72 Bewertungen

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Czekalam na zamowienie 4 miesiace

Czekalam na zamowienie 4 miesiace. Mial to byc prezent dla siostry ale sie nie doczekalam. Mimo iz anulowalam zamowienie i mialam dostac zwrot gotowki bez mojej zgody mi go wyslali. Po napisaniu do nich wiadomosci ze dlaczego mi go jednak wyslali napisali ze moge odeslac przeciez jak go nie chce. Zamawialam 10 buteleczek suplementow i dostalam tylko 9. Jak dla mnie nie jest to profesjonalna firma. Nigdy juz nie zamowienie i na pewno bede ostrzegala innych jak traktuja ludzi

13. Juli 2021

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją szczerą opinie. Przykro nam słyszeć o Twoim negatywnym doswiadczeniu ze Skingood. W momencie, kiedy zamówienie jest w trakcie realizacji niestety nie jesteśmy już w stanie go edytować. Jeśli w Twoim zamówieniu brakuje produktu, skontaktuj się prosze z help@skingood.pl. Dziewczyny z biura obsługi klienta najszybciej jak to możliwe będą w stanie rozwiązać sprawę.

Garden

Jedyna uwaga, to forma zamykania słoiczków, bardzo niewygodne te zakrętki, często nie zaskakują w te rowki i trzeba się z tym sporo bawić. Reszta na plus, bardzo miła obsługa sklepu

6. Juli 2021

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją opinię! Feedback jest dla nas bardzo istotny, dlatego o tej kwestii porozmawiamy z Managerem ds. produktów jak najszybciej! :)

Świetny produkt

Dzięki suplementom Skingood Garden pozbyłam się niedoskonałości a moja skóra nabrała blasku.

30. Juni 2021

Droga Izo,

Bardzo się cieszymy z Twojej recenzji! Wielkie podziękowania dla Ciebie!

Podejście do klienta

Uwielbiam Skingood Garden za naturalne składniki i za wspaniałe podejście do klientów! Na Instagramie wielokrotnie pisałam z zapytaniem i zawsze dostałam odpowiedź. Bardzo za to cenię różne firmy!

Dzień dobry,

Dziękujemy za recenzję! Robimy, co w naszej mocy, by codziennie ulepszać naszą firmę. Jesteśmy przeszczęśliwi słysząc, że nam się udaje! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Odkąd używam Skin Good Garden mam…

Odkąd używam Skin Good Garden mam zdecydowanie lepsza skórę, włosy i paznokcie. Polecam

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za zaufanie i Twoją recenzję!

Polecam 😊

Bardzo Polecam 😊

Dziękujemy ślicznie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Po dwóch miesiącach stosowania…

Po dwóch miesiącach stosowania zauważyłam żeoja skóra twarzy wyraźnie się poprawiła.Super produkt

Droga Anno,

Bardzo dziękujemy za zaufanie i recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolona- to dla nas najważniejsze. :)

Produkty bardzo dobre

Produkty bardzo dobre. Naprawdę jestem alergiczką i nie było żadnego problemu, moja skóra jest gładsza i przede wszystkim czysta od pryszczy. Jedyną wadą jest to że produkty są drogie ale robią swoje. Polecam♥️♥️♥️

Dzień dobry,

Dziękujemy za piękną recenzję! Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że polubiłaś nasze produkty. Spróbuj również połączyć kuracje- to przynosi jeszcze lepsze efekty :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam - suplementy działają, dostawa szybka i bezproblemowa :)

Dzień dobry,

Robimy co w naszej mocy, aby zadowolić naszych klientów. Dziękujemy bardzo za Twoją opinię! :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dzień dobry,

Przykro nam to słyszeć. Proszę skontaktuj się z nami na Instagramie bądz napisz email na help@skingood.pl aby dać nam więcej informacji na ten temat i żebysmy razem mogli rozwiazac Twoją sprawę.

Super

Super wszystko

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy! Zapraszamy ponownie :)

Polecam suplementy

Polecam suplementy. Paczkę zamawiałam do Wielkiej Brytanii. Przyszła szybko i bez problemów.

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za komentarz! Robimy, co w naszej mocy, żeby dostarczyć jak najlepszą obsługę :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Odkąd zażywam tabletki widzę wyraźną…

Odkąd zażywam tabletki widzę wyraźną poprawę kondycji włosów, jak i skóry.Polecam!

24. Juni 2021

Dzień dobry,

Dziękujemy za recenzję! Podziel się z nami swoimi efektami na Instagramie @skingood.pl, uwielbiamy Wasze przed i po!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zakupiłam kolejne opakowanie i jestem…

Zakupiłam kolejne opakowanie i jestem mega zadowolona, po tabletkach moja cera jest w dużo lepszym stanie! Dużo mniej wyprysków polecam serdecznie

22. Juni 2021

Droga Justyno,

Bardzo się cieszymy z Twojej recenzji! Polecamy też połączyć suplementy, to przyniesie jeszcze lepszy efekt! :)

Piękna cera

Polecam z całego serca, rewelacyjne produkty ❤

22. Juni 2021

Hej Aniu,

Jest nam bardzo miło, że zdecydowałaś się na nasze suplementy :)
Dziękujemy za Twoją recenzję!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr