Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tabletki stosuje już ponad pół roku. Sprawdzają się świetnie. Doskonale oczyszcaja nam organizm od wew co ma swoje skutki I efekty na zew :) nasz aksor a jest oczyszczona i pełna blasku. Tabletki te p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suplementy na prawde godne polecenia. Fantastyczny sklad i zdecydowana poprawa skóry.. pamietajmy tylko, ze nic nie zmieni sie przez tzw. noc i ze reguralnosc w przyjmowaniu kazdego suplementu plus zd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam wszystkim !!!Po 4 miesiącach stosowania Włosy mega szybko rosną i zachwycają wszystkich swoją objętością i zdrowym wyglądem a skóra znacznie jędrniejsze i zdrowa 👍👍👍Szczerze polecam produ... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

W swoim ogrodzie Skingood Garden znajdziesz pokarm dla swojego ciała, umysłu oraz duszy. Nasze Skingoodies to suplementy diety z ekstraktami roślinnymi, minerałami i witaminami, które nadają blasku od wewnątrz na zewnątrz.

Kontaktinformationen

• Am Heerbach 5, 63857, Waldaschaff, Deutschland

• skingood.pl

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

72 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam wszystkim !!!Po 4 miesiącach…

Polecam wszystkim !!!Po 4 miesiącach stosowania Włosy mega szybko rosną i zachwycają wszystkich swoją objętością i zdrowym wyglądem a skóra znacznie jędrniejsze i zdrowa 👍👍👍Szczerze polecam produkty 😊Iza

Droga Izabelo,

Bardzo nam miło to słyszeć! Dziękujemy za Twój komentarz, podziel się z nami swoimi efektami, skontaktuj się z nami przez Instagram- @skingood.pl , uwielbiamy widzieć efekty przed i po! :)

Jestem Zadowolona.

Jestem Zadowolona.
Polecam.

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :)

doskonale

doskonale - jak zwykle

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za zaufanie i Twoją recenzję!

Tabletki nie działają.

Tabletki nie działają.
Znacznie lepsze efekty można uzyskać po braniu spersonalizowanych witamin (dobranych na podstawie niedoborów) i to za ZNACZNIE NIŻSZĄ kwotę.

Dzień dobry,

Przykro nam to usłyszeć. Każdy organizm jest inny dlatego zalecamy wypróbować różne produkty od 60 do 90 dni. Jedni widzą różnicę po 3 tygodniach a inni po 2 miesiącach.
Prosimy o informacje jak długo brałaś nasze Seeds.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku,
Jedyne do czego moge się przyczepić to podczas płatności moge wybrać tylko jedna formę gdyż przy wybieraniu innych zawsze mam zwrot kosztow na konto

Dzień dobry,

Dziękujemy za komentarz. Pamiętaj, żeby dokonując płatności przez Przelewy24 poczekać do momentu przekierowania na stronę Skingood. Najczęstszym błędem jest zamknięcie przeglądarki zbyt wcześnie. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia i życzymy wspaniałego weekendu :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Długi czas dostawy

Długi czas dostawy, poza tym ok

Dzień dobry,

Przykro nam to usłyszeć. W przypadku opóźnień w realizacji Twojego zamówienia prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta, dziewczyny zawsze chętnie pomogą. Najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam , włosy są w lepszej kondycji.

16. Juli 2021

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za zaufanie i wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że nasze produkty pomogły! :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spoko tylko przesyłka opóźniona i…

Spoko tylko przesyłka opóźniona i mógłby być jakiś gratis/próbka w zamian. A ostatnio to masakra nie da się zamówić, ciągle zwracają kasę i anulują paranoja

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją recenzję! Z pewnością weźmiemy Twoją opinię pod uwagę.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 razy składałam zamówienie i za każdym…

3 razy składałam zamówienie i za każdym razem płatnosc przelewem nie została przyjęta. Otrzymałam propozycje płatności kartą kredytową.....SŁABE

Dzień dobry,

Status „oczekujące na płatność” oznacza, że transakcja nie została zakończona pomyślnie. Mogło tak się stać, jeśli okno przeglądarki zostało zamknięte przed przetworzeniem płatności bądź wystąpił błąd po stronie systemu Przelewy24. Zdajemy sobie sprawę z tego problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. W między czasie polecamy naszym klientom skorzystać z innych metod płatności, które są wymienione na naszej stronie internetowej.

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją szczerą opinie. Przykro nam, że masz takie doświadczenie. Niestety, dostawa do Stanów Zjednoczonych często trwa dłużej niż do Europy. Nasz zespół dokłada wszelkich starań by wszystkie zamówienia zostały dostarczone tak szybko jak to tylko możliwe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tabletki na walkę z trądzikiem…

Tabletki na walkę z trądzikiem faktycznie działają ! Miałam problemy z cera po odstawieniu antykoncepcji a te tabletki wyciszyły moja skore i teraz jest cacy !
Polecam dołączyć do odpowiedniej pielęgnacji :)

Droga Mariolo,

Dziękujemy za Twoją super recenzję! Nasze suplementy są kompatybilne, dlatego można przyjmować kilka kuracji jednocześnie, bez ryzyka przedawkowania, a co więcej- przynosi to lepsze efekty! :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paczka do mnie nie dotarła

Paczka do mnie nie dotarła, nikt się ze mną nie skontaktował.
Paczka opłacona przelewem od górnie, słuch zaginął

Dzień dobry,

Przykro nam to usłyszeć. W takiej sytuacji prosimy o wysłanie do nas maila na help@skingood.pl. Dziewczyny z biura obslugi zajmą się Twoją sprawą jak najszybciej. Najmocniej przepraszamy za utrudnienia.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zbite opakowanie

Jeden z dwóch suplementów zbił się w trakcie transportu, natychmiast zgłosiłam sprawę i napisałam wiadomość na messengerze - została wyświetlona, a ja pozostałym bez odpowiedzi i zwrotu należności do dziś.

Dzień dobry Victorio!

Bardzo nam przykro słyszeć, że miałaś takie doświadczenie z naszą firmą. Dogłębnie sprawdziliśmy Twoją sytuację - w momencie, kiedy wysłałaś nam wiadomość na Facebooku nasz profil nie był aktywny/oficjalny, stąd brak odpowiedzi z naszej strony. Proszę, skontaktuj się z nami na help@skingood.pl abyśmy mogli natychmiastowo Ci pomóc.

Pure skin seeds

Polecam Pure skin sedes z czystym sumieniem. W moim przypadku efekty były już widoczne po 2 tygodniach. Zaskórniki właściwie zniknęły buzia zrobiła się gładka. Nawet mam wrażenie ze przebarwiinia zrobiły się mniej widoczne. Długo się zastanawiam czy to na pewno skotecznosc suplementów, jednak po pierwszym opakowaniu problemy mojej buzi zniknęły, zrobiłam sobie przerwę po 3 miesiącach buzia zaczęła wracać do stanu z przed suplementacja więc rozpoczęłam 2 opakowanie i dziś wiem że nie mogę żyć beż tego cudeńka. Już po 7 dniach drugiego opakowania buzia wraca do świetnej kondycji.

Droga Anito,

Dziękujemy za Twoją super recenzję! Bardzo się cieszymy, że lubisz nasze produkty i że oczywiście Ci pomagają.

Naprawdę działa

Naprawdę działa
Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie
Ja w szczególność jestem zachwycona z tabletek (nie pamietam dok.nazwy) ale na PMS
polecam serdecznie

Dzień dobry,

To na pewno Hormony Bodyseeds, stworzone, by pomóc kobietom uporać się z bólami w trakcie okresu, zmianami apetytu i samopoczuciem. Cieszymy się, że jesteś z nich zadowolona! :)

Droga Mary,

Dziękujemy za Twoją opinię! Przykro nam to usłyszeć. Zalecamy 60-90 dniową kuracje, aby organizm miał czas na przyzwyczajenie się do składników odżywczych, witamin i minerałów, ponieważ każdy organizm jest inny i ma swoje indywidualne potrzeby. Czy możemy zapytać, które to produkty brałaś i jak długo je przyjmowałaś?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Żadnych efektów

Żadnych efektów, za tak duże pieniądze oczekiwałam czegoś wow. A tak to lepiej sprawdzają się zwykle witaminy.
Edit: w odpowiedzi na odpowiedź od SkingoodGarden: kuracja trwała 3mc, efekty praktycznie żadne, mówiąc że każdy organizm jest inny polecam serie witamin, bo szkoda pieniędzy na takie miksy nieprzynoszące efektów.

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją opinię.
Przykro nam, że nie jesteś zadowolona z naszych produktów. Ponieważ każdy organizm jest inny i ma swoje indywidualne potrzeby, wyniki mogą się różnić.
Zalecamy 60-90 dniową kuracje, aby organizm miał czas na przyzwyczajenie się do składników odżywczych, witamin i minerałów.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr