Som faglært kok er mine knive , værktøj der er valgt til mig og har siden 1981 været med i køkkenet. Nu er de som nye igen , til gastronomiske oplevelser i fremtiden
Das sagen Bewerter
Jeg er ekstremt tilfreds med kvaliteten af slibningen af mine knive, pris og hastighed. Sliberen kom til aftalte tidspunkt og var både imødekommende og professionel.
Jeg har/er mega tilfreds med min oplevelse af skærsliberen.dk og giver gerne mine bedste anbefalinger. Hjemmesiden fungerede perfekt og hurtigt, men endnu bedre var Kurt, der kom hjem til mig o... Mehr ansehen
Alle mine fine køkkenknive blev skarpe og helt som nye igen. Selvom de havde været i opvaskeren blev de knivskarpe! Endda et gammelt sløvt arvestykke fra min mormor fik en slibning og kan nu bruges... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Schleifdienst
- Fachhandel für Küchenbedarf
- Messerhersteller
- Messergeschäft
- Online-Marktplatz
- Web-Kollaborationsplattform
Vom Unternehmen geschrieben
“HVER GANG DU BESTILLER KNIVSLIBNING TAGER DU AKTIVT ET VALG OM EN GRØNNERE TILVÆRELSE OG GØR OP MED BRUG-OG-SMID-UD KULTUREN. OG DET ER VI GLADE FOR!”
Kontaktinformationen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Super godt arbejde
Skærsliberen kom til aftalt tid, leverede et super godt stykke arbejde, så mine knive er nu som nye. En venlig og behagelig mand, som gav gode råd til, hvordan man skal passe på sine knive. Stor anbefaling herfra.
mine knive er skarp nok til at skære…
mine knive er skarp nok til at skære igennem skærbrætten... må det hvile i fred. Nej pjat.
Men Det var dejligt at få slibet knivene og pålægsmaskine klinge så de fungerer godt igen.
Billigere end at købe nye knive og klinger.
er meget tilfreds med deres service.
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse, sliberen var tålmodig idet rygtet havde spredt sig i vores lille by, så der kom ekstra opgaver og det tog han med et smil, alle fik slebet deres knive og alle er tilfredse 😊 5xxxxx herfra.
Nemt, bekvemt og godt
Supernemt at bestille tid til en slibning på adressen. Fedt med at man kan lægge knivene frem. Og god information inden aftalen med hensyn til forberedelse (adgang til strøm).
Og ligeså nemt med betaling via MobilePay.
10/10, vil helt sikkert bruge dem igen
Det virker bare!
Rigtig nemt at booke på hjemmesiden, fin og hurtig opfølgning fra kontoret og en aftale kom på plads. Super resultat med vores knive. Alt i alt en herlig oplevelse.
Det der gjorde det nemt for os, var den udkørende service. Vores knive blev fikset under vores ferie og direkte ved sommerhuset. Vi har derfor nyslebne knive med hjem til dagligdagen. Super og tak herfra!
Tilfreds kunde
Jeg var glad for besøget. Skærsliberen kom til tiden og gjorde et godt stykke arbejde.
Det var nemt at booke online.
Sliberen kom aldrig
Sliberen kom aldrig.
Havde givet 2 timers interval for fleksibilitet og siddet i stand by og ventet i 2 timer. Bare glad for jeg ikke havde betalt på forskud.

Super god service
Super god service - nemt at booke, tager ingen tid og godt håndværk til en god pris. Kan uden tvivl anbefales!
Altid let at få ordnet sine knive
Altid let at få ordnet sine knive , god service og rigtig god kvalitet .
Supergod oplevelse!
3 knive og 2 økser fik nyt liv - en rigtig god oplevelse. Hyggelig snak mens arbejdet blev udført til en fornuftig pris. Knivene er som nye og økserne har aldrig været så skarpe før! En klar anbefaling herfra :)
Knivene var dårligt slebet
Knivene var dårligt slebet og var ikke blevet skarpere. Jeg fik en der har det som en hobby til at slibe dem bedre. Så jeg vender ikke tilbage.

Antwort von Skærsliberen.dk
Havde besøg fredag af skærsliber og det…
Havde besøg fredag af skærsliber og det var et godt stykke arbejde, er ikke sidste gang.
Opdateret /// Blandet oplevelse
Opdateret anmeldelse // Firmaet har henvendt sig og tilbød at slibe knivene om.
De knive som vi ikke var tilfredse med, er blevet slebet igen og det er nu et fint resultat.
_____
Tidligere anmeldelse:
Nem bestilling og fin service ved slibning. Desværre har vi ikke rigtig følelsen af nyslebne knive.
Aldrig har jeg haft så knive så skarbe
Aldrig har jeg haft så knive så skarbe. En udsøgt fornøjelse og til overkommelig pris
Gid jeg havde bestilt en slibning før!
Endda et gammelt sløvt arvestykke fra min mormor fik en slibning og kan nu bruges igen. Som enekstra service fik jeg gode råd og vejledning til at holdeknivene skarpe. Gid jeg havde gjort det for længe siden:
Perfekt resultat. Fornuftig pris -selv for en jyde. Nemt ovenikøbet også. Mine varmeste anbefalinger.
Kan kun anbefales
Kom til døren lige til aftalte tid
Fik slebet 6 knive - alle skarpe og fine.
Kan kun anbefales...
Skærsliberen lige til døren det var…
Skærsliberen lige til døren det var dejligt. Det var ligesom da jeg var barn i 50 erne. Knivene var så fine skarpe, så jeg nåede at skære min finger, her i påskedagene. Vi vil gerne fortsætte med at få besøg af Skærsliberen.
Fungerer perfekt
Havde besøg af Skærsliberen.dk, så knivene kunne blive skarpe inden påske.
Det fungerer perfekt og man slipper for at pakke knivene ind og bevæge sig gennem byen med dem.
Mangler skarphed
Havde en aftale med dem, blev kontaktet 1,5 efter at de skulle ha været der, om st han havde meget travlt, så ham kunne måske når det senere, men havde nu venter i 1,5 time og uden en tidshorisont så blevet der ikke skarpe kniv, så det bliver en tur i H W Larsen

Helt fantastisk resultat
Helt fantastisk resultat - kom til tiden - meget sympatisk service. Det er ikke sidste gang jeg bestiller dem til slibning af mine knive ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.