Som faglært kok er mine knive , værktøj der er valgt til mig og har siden 1981 været med i køkkenet. Nu er de som nye igen , til gastronomiske oplevelser i fremtiden
Jeg er ekstremt tilfreds med kvaliteten af slibningen af mine knive, pris og hastighed. Sliberen kom til aftalte tidspunkt og var både imødekommende og professionel.
Jeg har/er mega tilfreds med min oplevelse af skærsliberen.dk og giver gerne mine bedste anbefalinger. Hjemmesiden fungerede perfekt og hurtigt, men endnu bedre var Kurt, der kom hjem til mig o... Mehr ansehen
Alle mine fine køkkenknive blev skarpe og helt som nye igen. Selvom de havde været i opvaskeren blev de knivskarpe! Endda et gammelt sløvt arvestykke fra min mormor fik en slibning og kan nu bruges... Mehr ansehen
- Schleifdienst
- Fachhandel für Küchenbedarf
- Messerhersteller
- Messergeschäft
- Online-Marktplatz
- Web-Kollaborationsplattform
Vom Unternehmen geschrieben
“HVER GANG DU BESTILLER KNIVSLIBNING TAGER DU AKTIVT ET VALG OM EN GRØNNERE TILVÆRELSE OG GØR OP MED BRUG-OG-SMID-UD KULTUREN. OG DET ER VI GLADE FOR!”
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fremragende service
Alt virker - afhentning og returnering af knivene. Flot slebet og skarpe. Kan varmt anbefales.
Super skærsliber
Fik anbefalet skærsliberen i gennem venner. Det var det helt rigtigt valg. Så nemt at få dem slebet hjemme . Havde fået søster og naboer til også at få slebet nogle knive og vi er alle meget tilfredse .
Kan klart anbefales og vi vender tilbage.
Mvh
Susan Bartels
Ægte samurai skarpe!
Som amatørkok herhjemme er det en vigtig ting for mig at mine knive er skarpe og bare spiller til hverdag. Jeg laver mad og bruger mine knive dagligt.
Jeg har fået skærpet mine knive forskellige steder men det har aldrig rigtig været heeeelt tilfredsstillende.
Så nu havde jeg bestilt en tid hos Skærsliberen.dk og de kom som aftalt og jeg har fået de skarpeste knive jeg nogensinde har haft. De er ægte samuraiskarpe!
3 japanske knive og en Zwilling brødkniv blev skærpet af en yderst kyndig, høflig og behagelig medarbejder (jeg har desværre glemt hans navn). Knivene er nærmest poleret skarpe, ingen ridser eller slibespor og lige en finish med olie på knivene gjorde det ekstra lækkert. De har bestået papir-, hår- og tomattesten.
Det er absolut en ting jeg kommer til at bruge jævnligt med at bestille Skærsliberen.dk til at komme og gøre min knive skarpe som et barberblad.
KÆMPE anbefaling herfra. STOR STOR ros.
Fedt koncept med slibning hjemme.
Fedt koncept med slibning hjemme.
Skærsliberen kom som aftalt og sleb knivene som aftalt - meget fint resultat
Han var utrolig høflig og gav endda mine japanske knive olie på skæftet
Vh Joan
Slibning af knive på hjemadressen
Super koncept med slibning ved hoveddøren 👍, og når så kvaliteten er i top, og aftalen holdes, bliver det ikke nemmere altid at have skarpe knive i skuffen.
Nemt
Nemt, trygt og dejligt, at man kan aftale dag og tid, og kommer til privat adressen, og udfører opgaven til UG
Kanon..
Kanon... ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Sikker service, og slibningen er der ikke noget at udsætte på... Bestod tomat testen. 😉👌Det var trods alt kun Zwilling, og ikke et japansk samurai...
Har allerede talt med en veninde, der også gerne vil have hendes Global "opdateret"..
Super koncept..
Virkelig let at få sine knive slebet og til en god pris
Det kan virkelig anbefales at få sine knive slebet hos skærsliberen.
Skærsliberen kom til tiden
Skærsliberen kom til tiden. Han var høflig og meget engageret i hans arbejde.
Han fik forvandlet min gamle kniv som var døv og ikke kunne pudse en svinemørbrad til at den skar igennem en som smør (Eller i hvert fald meget meget bedre)
Kan kun anbefale dem. Virkelig nemt og god service!
God service og kvalitet for pengene
God service, slibning i orden, nem kommunikation. Jeg anbefaler gerne Skærsliberen.
Prisen er i orden
Skærsliberen kom til aftalt tid og…
Skærsliberen kom til aftalt tid og havde på forhånd spurgt til om der var nogle naboer der ønskede samme service for spare på kørslen. Knivene er dejligt skarpe igen og vores træskæfte på knivene fik olie uden ekstra omkostning eller forespørgelse fra os
Perfekt
Perfekt! Kom som aftalt, og resultatet var skærende skarpt.
Super service og prima pris
Første gang, jeg prøver Skærsliberen, men det bliver i hvert fald ikke sidste. Jeg var hjemme og fik en god og hyggelig sludder med slibemanden samt tips om knive og sakse generelt - OG dejligt skarpe knive.
Tak
Jeg er meget tilfreds med den service
Jeg er meget tilfreds med den service, der blev ydet. Jeres medarbejder klarede opgaven perfekt og da jeg ikke var hjemme på det aftalte tidspunkt, var det en tillidssag. Knivene blev lagt ud og alt fungerede efter aftalen.
Helt fantastisk
Helt fantastisk - så dejligt nemt og praktisk at få knivene slebet hjemme og rigtig flot og skarpt resultat.
Jeg er rigtig glad
Skærsliberen var meget hjælpsom og…
Skærsliberen var meget hjælpsom og yderst fleksibel, der er noget rart ved det at man er fælles om at give sit værktøj den nødvendige omsorg. Og mine små spørgsmål blev fint besvaret. :) -det var så hyggeligt, at jeg helt sikkert vil bruge jer igen.
Virkede perfekt
Virkede perfekt! Blev slebet uden man behøvede være hjemme.
Han kom til den aftalte tid og de…
Han kom til den aftalte tid og de havesakse han sleb er super skarpe og fungerer godt. Så jeg er yderst tilfreds.
Perfekt slebet knive. Godt tilfreds.
Venlig medarbejder. Kom til aftalt tid.
Knivene perfekt slebet .God pris.
Rigtig godt tilfreds. Benytter mig af jer en anden gang. Og fortæller mit netværk om firmaet.
Fremragende service og perfekt slebet knive
Fremragende service og perfekt slebet knive. Han kom til tiden og han var utrolig venlig. Jeg fik nogle meget skarpe knive. Jeg er yderst tilfreds. Forstår godt der er lang ventetid. Ventetiden værd!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.