Skaaningstrafikskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en super god oplevelse både med Tommy og Anders. Jeg bestod begge prøver i første forsøg og jeg hyggede mig super meget under hele forløbet.☺️ Derudover var de gode til at få en hurtigt ige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan stærkt anbefale Skaaningstrafikskole, da jeg havde en god oplevelse med både min teorilærer Anders og min kørelærer Tommy. Alle køreturene var fyldt med glæde og højt humør, og selvfølgelig og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en super god oplevelse med skannings. Jeg havde teori med Anders og jeg kørte med Tommy og jeg bestod begge dele i første forsøg. Jeg lærte hurtigt at køre og hver gang var en hyggelig og go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Anders som kørelærer! Han er super dygtig og samtidig en rigtig behagelig person. Hans altid smilende og opmuntrende måde gør, at man føler sig tryg og afslappet både til teor... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

56 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dygtig og jordnær kørelære.

Jeg har taget mc kort hos Anders, og kan kun fortælle, at jeg er yderst tilfreds. En mand helt nede på jorden, og som fanger en der hvor man er. Jeg kan kun anbefale denne køreskole til andre. (Især hvis man er en lidt nervøs kvinde som mig, eller mand for den sags skyld)
Det har været en fed og sjov oplevelse hele vejen igennem.

20. August 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse og kørelærerne ønsker dig det bedste. De tager intiativ til at få dig så hurtigt som muligt igennem processen, hvor der selvfølgelig også er plads til at have det sjovt. Kan klart anbefales 👍😁

14. August 2024

5 stjerner er ikke nok

5 stjerner er ikke nok. Jeg bestod både teori og køreprøve første forsøg, og det skyldes udelukkende den kørelærer jeg har haft fornøjelsen af at køre med, Tommy. Top køreskole.

22. Juli 2024

Fedeste køretimer

Jeg tog mit kørekort hos skaanings; jeg både bestod teori i første forsøg og også praktisk.
Jeg var så heldig at få Tommy som kørelære, så hvis du gerne vil undgå at dumpe- så det klart ham du skal have fat i😎 + så er du sikret de fedeste køretimer!

18. Juli 2024

Danmarks bedste køreskole?

Top-klasse af em køreskole, en af Danmarks bedske køreskole, hvis ikke den bedste i Danmark!!!! Kan stærkt anbefales.
Har ikke oplevet noget bedre i de 20 år jeg har levet i, hvis jeg ku give flere stjerne så havde jeg sgu givet dem!!!

10. Juli 2024

Mc kørekort

Anders var min kørelærer da jeg tog MC kort. En meget professionel oplevelse, vanvittigt garvet og dygtig kørelærer. Han har fokus på den enkelte elev, gør teori spændende og forståelig. Fantastiske køretimer, med udvikling for mit vedkommende hele vejen igennem.
Jeg kan KUN anbefale at tage sit kørekort (om det er til bil eller mc) på Skaanings trafikskole!

9. Juli 2024

Kan kun stærkt anbefale…

Kan kun stærkt anbefale Skaaningkøreskole
Det er udelukkende de 2 Kørelære Tommy og Anders fortjeneste
Hvor den enkelte elev er helt i centrum, blive hørt og lyttet til uanset hvad behovet er
Jeg har taget MC kørekort ved Anders Skaaning og det er som at være taget ind i en helt ny familie
Kæmpe tak til Anders for oplevelsen og have hjulpet til at jeg D.D står med mit nye MC kørekort

9. Juli 2024

Fantastisk køreskole

Skaaningstrafikskole har været en virkelig god oplevelse. Teorien er nem at følge med i. Man føler sig tryk når man er ude og køre med ens kørerlære. De er gode til at lære en det stille og roligt og i ens eget tempo. Kan klart anbefale skaanings trafikskole hvis du ønsker at få kørekortet i første hug.

8. Juli 2024

Super godt forløb!

Super godt forløb!
Har lige færdiggjort kørekort til MC hos Anders, og kan varmt anbefale stedet. Anders er dygtig, venlig og sjov at lære hos - og fleksibel når det gælder tider og kørsel. God stemning og et godt og professionelt forløb 👌

24. Juni 2024

Bedste køreskole Bedste kørelærer

Jeg har taget mit MC kørekort hos Skaaning Trafikskole og har haft det mest fantastiske forløb. Anders er den bedste kørelærer nogensinde.! Utrolig kompetent, effektiv, grundig og meget tålmodig i sit arbejde. Han er mega dygtig til at formidle og guide, både teoretisk og praktisk.
Jeg har altid ønsket mig et mc kørekort, men var samtidig meget bange for at køre. Han ved hvordan “frygten” skal blive håndteret og finder den rette metode til at give en god og tryg oplevelse i køretimerne. Han er meget opmærksom på hvad behovet for den enkelte er og kaster dig ikke bare ud i noget.
Både teori og køretimerne er altid hyggelige med Anders’ sjove humor 😅 altid en sjov, lærerig og tryg atmosfære !
Mister du håbet eller motivationen undervejs, så skal Anders nok få dig på toppen igen! 🙌🏼
Han er så professionel, positiv, motiverende, forståelig og rolig. Det føles altid beroligende at køre med ham, også selvom man fejler. Han er god til at komme med konstruktiv kritik og meget god til at rose.

Det har desuden altid været fleksibelt i forhold til at finde tider til bl.a. køretimer, så det bedst muligt kunne passe ind i hverdagen.

Alt i alt, en meget professionel og pålidelig køreskole. Alt var af højeste kvalitet. Jeg anbefaler stærkt Skaaning Trafikskole og Anders som kørelærer !
I kommer ikke til at fortryde!

Endnu en bonus, at der er unlimited adgang til chokolade og sodavand.. 🌝🏍️👍🏼

25. Juni 2024

Bedste oplevelse

Kørekort hos skaaningstrafikskole har været helt fantastisk. Jeg tog kørekortet hos Anders som er indehaver af køreskolen. Den bedste oplevelse og noget jeg helt klart vil anbefale. Anders er en mega imødekommende, sjov og sød. Så hvis du skal have et kørekort, så ring da til Anders❤️

24. Juni 2024

Mega god oplevelse

Skaaningstrafikskole har været en virkelig god oplevelse😃 Min teori har været god og nem at følge med i😉 til Skaaning’s teori er det ikke kedeligt at sidde at følge med fordi der altid kommer et eller andet sjovt man kan grine med på😂 Man føler sig tryk når man er ude og køre med ens kørerlære. De er gode til at lære en det stille og roligt💪 så man til sidst bliver en god bilist😎 TAG NU BARE SKAANINGSTRAFIKSKOLE FORDI DET ER DEN BEDSTE I BYEN!!!

19. Juni 2024

God køreskole i Roskilde

Chefen Anders er en god kørelærer, det er Tommy også, han lærte mit barnebarn at køre bil, det var sjove lektioner i Roskilde og omegn. Super bil (Mercedes), jeg kan anbefale køreskolen.

6. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr