Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ben ik blij met het dekbedovertrek! Ik moest mijn vriend overtuigen om dit aan te schaffen maar eenmaal onder geslapen wil hij niet anders! Daarnaast hebben ze een super snelle en vriendelijke kla... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dekbed en matrashoes gekocht en slaapt heerlijk (de zachte variant). Matrashoes past supergoed om het matras heen (we hebben een boxspring), daar was ik nog even bang voor. Verder goed geholpen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al vaker bij Sjumo besteld. Ons hele gezin slaapt onder de silky smooth dekbedden. Nu richting het mooie weer wil ik de tencel sateen gaan proberen. Beide soorten zijn super zacht. Bestellingen g... Mehr ansehen

1. Bettwarenfachgeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk slapen onder top kwaliteit

Bestellingen gaan makkelijk en worden snel geleverd. Klantenservice is erg goed bereikbaar en vriendelijk.

13. April 2026

Antwort von SJUMO

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat jullie hele gezin er onder slaapt en dat je onze service als erg goed hebt ervaren. Hier doen we het voor! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Nooit meer wat anders

Na aanraden van een vriendin, toch maar besteld en eerlijk gezegd wil niks anders meer. Het is zooo zacht en kwaliteit is top! Klantenservice ook een dikke 10! Goed bereikbaar en oplossingsricht.

Wij slapen heerlijk in de cozy set.

13. April 2026

Antwort von SJUMO

Wat een heerlijke review om te lezen, Fatih! Zo fijn om te lezen dat zowel onze producten als onze service zo goed worden ervaren. Je maakt onze dag! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig wat een zachtheid......

Geweldig wat een zachtheid. Misschien een beetje warm voor de zomer maar het ligt echt heerlijk.

6. April 2026

Antwort von SJUMO

Wat ontzettend fijn om te lezen, Hellen! Die warmte is heel persoonlijk. De 1 slaapt er het hele jaar onder (zoals mijn broer bijvoorbeeld) en de ander (zoals ik ;-)) stapt in de zomer over op onze Tencel Sateen variant. Bedankt voor het delen van je review en slaap zacht!

Bizar fijn beddengoed

Bizar fijn beddengoed. Zo zacht! Was eerst benieuwd hoe het zou blijven na het wassen (en niet in de droger), maar droogt snel en blijft nog even zacht. Willen niks anders meer.

4. April 2026

Antwort von SJUMO

Zo leuk om dit te lezen, Melanie! Uiteindelijk draait het om kwaliteit, dus heel fijn om te lezen dat je het zo ervaart. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb inmiddels 5 bundels besteld (ook…

Ik heb inmiddels 5 bundels besteld (ook voor andere familieleden) en wij zijn allemaal FAN! Wat een cadeau aan jezelf is dit beddengoed.

Antwort von SJUMO

Wat een feestje om dit te lezen Lisa! Heel erg bedankt voor het delen, hier doen we het voor. Geniet ervan en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wist niet dat beddengoed zn verschil…

Ik wist niet dat beddengoed zn verschil kon maken. We hebben de Tencel kwaliteit en het is zijdezacht en het is ademend. Mijn man heeft een allergie en is blij met dit beddengoed. Bij oud beddengoed had hij het altijd warm, dit beddengoed werkt temperatuur regulerend. Ben benieuwd hoe het straks slaapt op een warme zomernacht

Antwort von SJUMO

Wat ontzettend fijn om te lezen Olivier. Onze Tencel Sateen is inderdaad hypoallergeen en antibacterieel en dus ideaal voor mensen met een allergie. Super fijn om te lezen dat jullie dit ook zo ervaren. En in de zomer komt het helemaal goed met deze lichte en luchtige variant! Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Beste dekbed ever!

Beste dekbed ever! Super zacht en ook nog eens binnen 2 uur droog na het wassen. Nooit meer iets anders!

Antwort von SJUMO

Zo fijn om dit te lezen Sharon! Bedankt voor het delen, hier doen we het voor. Geniet ervan en slaap zacht!

Geweldig zacht

Wederom; het plaid voor op de bank is weer uberzacht. Wij krijgen geen genoeg van Sjumo!!!

7. April 2026

Antwort von SJUMO

Wat heerlijk om te lezen, Stephanie! Bedankt voor het delen en geniet ervan!

Nooit meer anders😴

Nooit meer anders😴! Dit slaapt zo lekker, echt heerlijk!

6. April 2026

Antwort von SJUMO

Wat heerlijk om te lezen, Danielle! Hier doen we het voor. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bijzonder comfortabel

Het is inderdaad zo lekker zacht en comfortabel als gezegd wordt. Langer in bed liggen lukt niet, want de kinderen nemen het bed over omdat zij ook willen genieten van de ultieme zachtheid. Dus toch maar wat extra setjes voor de kinderen aanschaffen, wellicht kunnen we dan weer een keer uitslapen🙂

10. März 2026

Antwort von SJUMO

Bedankt voor je leuke review, Judith! Wat heerlijk om te lezen dat het zó comfortabel is dat zelfs de kinderen het bed willen overnemen. Heel herkenbaar! Hopelijk zorgen die extra setjes straks weer voor een ongestoorde nachtrust voor jullie allemaal. Nogmaals bedankt voor het delen en slaap zacht!

Superzacht

Superzacht, mooie kleuren en heel snel droog als het uit de wasmachine komt. Er blijven geen geuren hangen in het beddengoed, waardoor het lang fris voelt.

5. April 2026

Antwort von SJUMO

Zo fijn om dit te lezen, Evelien! Bedankt voor het delen van jouw ervaring en slaap zacht!

Heerlijk

Heerlijk! Dit is wel ons favoriete beddengoed geworden…

4. April 2026

Antwort von SJUMO

Wat fijn, Ankie! Geniet er lekker van en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar en prettig in communicatie

Betrouwbaar en prettig in communicatie! En minimaal net zo belangrijk: het ligt heeerlijk!

3. April 2026

Antwort von SJUMO

Wat ontzettend fijn om te lezen Annabel! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Nice and warm

Nice and warm! Good quality

2. April 2026

Antwort von SJUMO

Thank you so much for sharing! So happy to read you’re enjoying the warmth and quality. Sleep well!

Wat een fantastisch product

Wat een fantastisch product! Alles wat ze beloven is ook echt waar. Wij zijn fan!

24. März 2026

Antwort von SJUMO

Je kunt ons geen grote compliment geven, Jennifer! Zo fijn om te lezen dat jullie SJUMO zo waarderen. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Silky Smooth, fijnste dekbedovertrek ooit!

Ik heb de Silky Smooth. Veruit het fijnste dekbedovertrek wat ik ooit heb gehad. Heb er inmiddels 3. Heerlijk zacht. Het hoeslaken erbij maakt het luxe hotelgevoel compleet. Droogt ook snel en kreukt niet. Is de investering zeker waard!

30. März 2026

Antwort von SJUMO

Wat een mooie woorden, dankjewel voor je review! Zó fijn om te lezen dat je precies ervaart waar we het voor hebben bedacht. Hier doen we het voor! Nogmaals bedankt voor het delen en slaap zacht!

Wat een fijn beddengoed

Wat een fijn beddengoed! Het is niet goedkoop, maar elke euro meer dan waard. Het is super zacht en staat heel mooi op het bed. Na het wassen is het ook snel droog, dus dat is ook fijn. Echt een aanrader!

30. März 2026

Antwort von SJUMO

Zo fijn om je review te lezen Viviann! Je beschrijft het precies zoals we het bedoeld hebben. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Heerlijk zacht beddengoed

Heerlijk zacht beddengoed. De best!

29. März 2026

Antwort von SJUMO

Wat fijn dat je het zo ervaart, Diana! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Wij zijn fan! 🤩

Allerfijnste dekbedovertrek wat er bestaat❤️!! Ons hele gezin is fan 🤩 van de fantastische Silky Smooth overtrekken en hoeslakens, ze gaan was in was uit (ook dat is zo geweldig, super snel droog na het wassen 👌🏼).
Je denkt dat het zweet en toch is dat niet zo, vooral gewoon heerlijk zacht 😍

29. März 2026

Antwort von SJUMO

Wat een fijne review Angie, bedankt voor het delen. Zo leuk om te lezen dat jullie hele gezin fan is, het grootste compliment! Geniet ervan samen en slaap zacht!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr