Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ben ik blij met het dekbedovertrek! Ik moest mijn vriend overtuigen om dit aan te schaffen maar eenmaal onder geslapen wil hij niet anders! Daarnaast hebben ze een super snelle en vriendelijke kla... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dekbed en matrashoes gekocht en slaapt heerlijk (de zachte variant). Matrashoes past supergoed om het matras heen (we hebben een boxspring), daar was ik nog even bang voor. Verder goed geholpen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al vaker bij Sjumo besteld. Ons hele gezin slaapt onder de silky smooth dekbedden. Nu richting het mooie weer wil ik de tencel sateen gaan proberen. Beide soorten zijn super zacht. Bestellingen g... Mehr ansehen

1. Bettwarenfachgeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fantastisch beddengoed

Fantastisch beddengoed! Ons hele gezin is inmiddels om. Dit gun ik iedereen, zo heerlijk zacht!
Het kreukt niet en is heel snel droog, win-win!

Antwort von SJUMO

Bedankt voor het delen van je review, Miranda! Ontzettend fijn om te lezen dat je hele gezin ervan geniet. Hier doen we het voor. Geniet ervan en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met de winter variant!!

Heel blij met de winter variant. Mijn man maakte mij belachelijk dat ik het geld uitgaf aan dit beddengoed. Nu wil hij dus niets anders meer. Mijn oude beddengoed al maanden niet aangeraakt sinds Sjumo. Nu wil ik de zomer variant nog kopen!

Antwort von SJUMO

Bedankt voor het delen van je review, Helene! Zo leuk om te lezen dat je man helemaal om is. Onze Tencel Sateen is inderdaad ook heerlijk. Nogmaals bedankt en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een heerlijk zacht plaid

Wat een heerlijk zacht plaid. Je kunt er helemaal in wegkruipen. Lekker warm en cosy chillen.

Antwort von SJUMO

Bedankt voor het delen van je review, Ria! Zo fijn om te lezen. Geniet ervan en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We slapen zo fijn onder Sjumo

We slapen zo fijn onder Sjumo! Wat een heerlijk en fijn dekbed is dit! De kids zijn er ook gek op. Het contact met de klantenservice is top! Was een probleempje maar ze reageren snel en zijn goed geholpen.

Antwort von SJUMO

Bedankt voor het delen van je review, Anouk! Zo fijn om te lezen dat zowel onze producten als service zo goed bevallen. Geniet ervan en slaap zacht!

10 out of 10

Als je eenmaal Sjumo in huis hebt of het nu de Tencel Sateen of Silky Smooth is, je bent he-le-maal verpest. Dus je wilt nooit meer wat anders!

Antwort von SJUMO

Hahaha bedankt voor het delen van je review! Zo fijn om te lezen. Geniet ervan en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst alleen een hoeslaken besteld en…

Eerst alleen een hoeslaken besteld en dat ligt zo heerlijk. Nu de hele blauwe bundel. Ik zal je zeggen je wil je bed niet meer uit. En je beddengoed wassen en ophangen en in de avond weer op je bed
Nu sparen voor de silky variant

Antwort von SJUMO

Bedankt voor het delen van je review, Eefje! Zo fijn om te lezen. Geniet ervan en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjumo is top, gun dit jezelf

Sjumo is top. Het bedrijf zelf -> top klantenservice. Ruilen, advies en bij een issue lossen ze het echt netjes op. En de snelheid? Mega bizar snel. Zelfs op zondag had ik binnen een paar minuten een reactie. Dusja, topbedrijf. Maar dan het product zelf. Het is bizar, maar het is net een grote knuffelbeer. Wat ik ook echt een enorme plus vind -> het neemt vocht op. Ik slaap weleens uit luiheid met nat haar en het kussen blijft droog. Waar andere kussenslopen echt nat worden.

Maargoed; gestart met 1 test voordeelbundel (als we het doen, doen we het goed.. dus laken, kussensloop én dekbedovertrek). Inmiddels heeft iedereen hier een Sjumo. Prijzig maar alles waard. Dit gun ik niet alleen mijzelf maar ook m'n kids.

Nu de deken nog aanschaffen op een dag. Die lijkt me ook top

Antwort von SJUMO

Bedankt voor je uitgebreide review, Marielle! Met dat natte haar slapen is heel herkenbaar, goed punt ook! Leuk om te lezen dat jullie met het hele gezin ervan genieten. Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

ik wil ze allemaal!

Wat een heerlijk dekbedovertrek is mijn nieuwe sjumo! Zo zacht, ik wil niets anders meer! Als ik een nadeel moet opnoemen, dan is het dat ik nu ook graag een andere kleur wil!

‘s morgens doe je je hem in de was en begin van de middag alweer droog, ook zo een fijn voordeel!

Twijfel je tussen de twee soorten? Ik heb de ‘zachte’ die is wel echt warm! Dus je winterdbed kan ik in de kast blijven. Voor de zomer is de ‘satijnen’ misschien lekkerder.

Antwort von SJUMO

Bedankt voor je review, Judith! Goed idee om ook je ervaring te delen per kwaliteit. Het blijft zo persoonlijk, maar ik ben het helemaal eens met jouw review! Nogmaals bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijnste beddengoed wat ik ooit heb…

Fijnste beddengoed wat ik ooit heb gehad. En heb al heel wat uitgeprobeerd!!

14. November 2025

Antwort von SJUMO

Bedankt voor het delen van je review! Wat fijn om te lezen. Geniet ervan en slaap zacht!

Heerlijk!

Heerlijke dekbedovertrekken, slaapmaskers en plaids! De badjas staat nog op mijn wishlist. Mega goede service en snel schakelen. Dikke aanrader!

21. Februar 2026

Antwort von SJUMO

Wat fijn dat je zo enthousiast bent, Kristel en bedankt voor je vertrouwen! De badjassen zullen je ook niet teleurstellen. Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Snel droog! Mooi en zacht

Wat een mooi en lekker dekbed! Het is ook duper snel droog! Daardoor ‘s morgens in de was, en savonds weer schoon op bed! Zacht koel en comfortabel! Blij mee!

Antwort von SJUMO

Bedankt voor het delen van je review, Charlotte! Zo fijn om te lezen. Geniet ervan en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjumo is absoluut het beste wat ik dit…

Sjumo is absoluut het beste wat ik dit jaar heb aangeschaft. Complete dekbedsets (ook voor de kinderen), badjassen, zachte kleden! Alles is even mooi en van grote kwaliteit.

1. Februar 2026

Antwort von SJUMO

Oh wat fijn om te lezen, Annemarie! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Ik schrijf nooit reviews

Ik schrijf nooit reviews, maar man wat ben ik fan van dit beddengoed! Ik heb het al aan zoveel mensen aangeraden, omdat er geen beddengoed is wat zo lekker slaapt, super ademend is en zo zacht van materiaal is. Dit gun ik iedereen!

Antwort von SJUMO

Dan voelen we ons helemaal vereerd, Samya! En zo fijn om te lezen dat je het iedereen aanraadt. Heel erg bedankt voor je support en slaap zacht!

Wat een fantastisch beddengoed

Wat een fantastisch beddengoed. Zo zacht, droogt super snel en je wilt gewoon nooit meer iets anders!

Antwort von SJUMO

Hier doen we het voor, Kim! Zo fijn om te lezen. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beddengoed waar je echt niet onder…

Beddengoed waar je echt niet onder vandaan wilt! Ik ben met 1 set begonnen en heb nu alle kleuren. Ik wil nooit meer anders 🤩

Antwort von SJUMO

Wat heerlijk om te lezen, Kim! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds we dit dekbed hebben vechten we om de dekens

Sinds we dit dekbed hebben, is mijn vriend compleet verkocht… maar echt, hij rolt zich er helemaal in alsof het een soort cocon is. Gevolg: we hebben een 2 bij 2 dekbed, maar ik lig standaard nog maar onder een klein stukje 😂 Voor de volgende gaan we dus sowieso voor een nóg grotere!
Maar eerlijk is eerlijk: ik snap hem wel. Het dekbed ligt zó lekker precies warm genoeg en super comfortabel. En dat hoeslaken… elke keer als we in bed liggen zeggen we weer tegen elkaar: “oh wat ligt dit toch heerlijk.” Het voelt gewoon zacht en luxe, echt zo’n hotelgevoel thuis.
Voor ons is dit het echt helemaal waard. We slapen er zoveel fijner door. Absolute aanrader (al moet je misschien wel vechten om je eigen stukje deken 😜)

Antwort von SJUMO

Haha wat een heerlijke review! Conclusie is dus: koop een zo groot mogelijke variant haha ;-) Bedankt voor het delen Carola, ontzettend fijn om te lezen dat jullie zoveel beter slapen. Geniet ervan en slaap zacht!

Allerbeste aankoop

Ik twijfelde eerst omdat het best wat prijziger is dan een ander dekbed/hoeslaken en ik me afvroeg of het echt zo’n verschil zou maken, maar dit is echt mijn allerbeste aankoop. Ik slaap echt een heel stuk dieper, val sneller in slaap en het ligt écht magisch.

Antwort von SJUMO

Wat heerlijk om te lezen, Demi! Bedankt voor het delen van je review, hier doen we het voor! Geniet ervan en slaap zacht!

Geweldige producten

Geweldige producten! Silky smooth en Tencel Sateen beide aanraders. Snel en heel chique geleverd. Je kunt merken dat kwaliteit en service hier hoog in het vaandel staan.

Antwort von SJUMO

Bedankt voor je review, Sil! Fijn om te lezen dat beide collecties zo goed bevallen. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nog nooit eerder zo fijn beddengoed gehad!

We hebben nog nooit eerder zo fijn beddengoed gehad. Vandaar inmiddels ook meerdere sets aangeschaft. Het is niet goedkoop. Maar zeer de moeite waard. Toen ik het binnenkreeg dacht ik even: gaan we hier niet ontzettend in zweten? Maar zeker niet! Het is heerlijk! Je hoeft niets te strijken, ook fijn!

13. April 2026

Antwort von SJUMO

Zo fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent Esther! Je kunt ons geen groter compliment geven. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr