Ondanks vertraging in de levering is alles netjes afgeleverd. Werd netjes en vriendelijk teruggebeld toen ik wilde weten wanneer Thuisbatterij verstuurd zou worden. Na uitpakken en aansluiten op stop... Mehr ansehen
Ordered Victron equipment. Turns out that THEY mis-priced one item (too low) on their website. Instead of an open conversation or offer, they just sent me another invoice. Absolute amateurs in custome... Mehr ansehen
Simply-Solar had een mooie plug&play set met twee zonnepanelen en een omvormer voor een hele nette prijs. De beschikbare ruimte bood echter slechts ruimte aan één zonnepaneel. Er werd een speciale... Mehr ansehen
Alles aan dit product klopt precies zoals beschreven op de website. De instructies en handleiding zijn duidelijk, compleet en heel makkelijk te volgen. Daarnaast werd het pakket precies op het vooraf... Mehr ansehen
Witvennenveld 2, 6002NP, Weert, Niederlande
- info@simply-solar.nl
- simply-solar.nl
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
4 sets gekocht en drie omvormers defect
4 sets gekocht. Er blijken drie omvormers defect. Op mail wordt wel geantwoord maar terugbellen doet men niet. Dat zou iedereen een hoop tijd besparen. Nu hopen dat ze snel 3 werkende omvormers terugsturen. Anders dik ontevreden.
Off-grid zonnepanelen set gekocht met…
Off-grid zonnepanelen set gekocht met accu's. Volgende problemen:
1. Pakket niet compleet, onderdelen om panelen te bevestigen op het dak waren niet geleverd
2. Onderdelen niet duidelijk gespecificeerd op de pakbon. Alles voor dakmontage staat onder de noemer 'dakmontage materiaal'. Je kan vervolgens zelf uitzoeken of je alles hebt wat je nodig hebt
3. Bedrijf is alleen via email te bereiken verder niet. Op de website staat dat op verzoek ze je zullen bellen maar dat doen ze niet
4. Bedrijf nam ook geen verantwoordelijkheid voor incomplete levering. Ik zou wederom moeten betalen voor de niet geleverde materialen maar dat is natuurlijk ridicuul. Ik heb al betaald, ze moeten leveren maar weigeren
5. Dat ik vervolgens met installateurs stond die de panelen niet konden installeren was volgens hen 'mijn eigen schuld' ik had maar beter de levering moeten controleren en eerder aan de bel moeten trekken
Blijf weg bij simply-solar en zoek een bedrijf op waarbij je in ieder geval weet dat ze te bereiken zijn en kun klanten te woord willen staan.
Not Simply...
Incomplete levering en tot overmaat van ramp een te klein frame waardoor het geheel niet goed in elkaar zit. Telefonisch niet te bereiken, alleen via de mail waardoor ik onderhand al 3 weken bezig bent. Nooit meer Simply solar. Heb inmiddels een ander frame via een andere leverancier
prima service tegen scherpe prijzen
Er werd een speciale set voor mij samengesteld, waarin ook een opbrengstmeter zat. Helaas bleek de opbrengstmeter niet te werken, maar zonder enig probleem is deze meter direct omgeruild voor een ander model, wat probleemloos werkt.
Al met al: prima service tegen scherpe prijzen