Havefest for 70 voksne og børn hvor alt…
Havefest for 70 voksne og børn hvor alt spillede og vi som værter kunne slappe af og nyde festen
Silhouette planlægger og koordinerer alle private begivenheder, lige fra mindre begivenheder du ønsker, skal være noget særligt, til større arrangementer, der fejrer bestemte mærkedage. Hvert arrangement vil være unikt og planlagt nøje ud fra dine ønsker, da din fest skal føles personlig og eksklusivt for dig og dine gæster. Dette med stort fokus på kvalitet og passion for det smukke samt en stor æstetisk sans for detaljer. Silhouette skaber således et smukt samspil mellem dit eget hjem eller anden lokation og arrangementet i sin helhed. Til glæde for både dig og dine gæster, vil Silhouette stå for alt det praktiske som invitationer, service, borddækning, blomster, dekoration, borde og stole, telt, mad, drinks, musik og underholdning – og mere til. Det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad dit arrangement skal være og hvordan det skal opleves. Dette vil ske ved hjælp af dygtige og nøje udvalgte samarbejdspartnere og tilsammen vil vi sørge for, at du kan se frem til og nyde dit arrangement lige så meget, som hvis du selv var gæst. Om du ønsker at få hjælp til hele arrangementet eller kun dele heraf, vil Silhouette sørge for at dine ønsker og budget passer sammen samt indgå aftaler og foretage betaling for disse, på dine vegne.
Esthersvej 1, 4600, Køge, Dänemark
Ordrenummer:438335 fra d. 28 aug.
sovemaske jeg fik har en fejl - snit mellem næse er for dyb at den dækker ikke øjene. Deres hjemmesiden viser helt andet end hvad jeg fik… Blokere ikke lys optimalt. Ingen svar på chat, skrive til kunderservice d. 3 sept og reminder igen 5 sept. INGEN SVAR endnu :(

Antwort von silhouette.dk
Josefine hjalp mig med at give os en uforglemmelig sommerdag til min mors 60 års surprise fest ved Aarhus Marselisborg lystbådehavn!
Helt fra starten af var Josefine imødekommende og med en jævn kommunikation om ønsker fangede hun min idé og min mors personlighed og arrangerede en fantastisk SMUK og elegant bord dekoration med anderledes borde- og navnekort, blomster og lys osv. Der var ik andet end ros fra gæsterne og jeg nåede selv at møde Josefine som både er professionel og med hjertet det rette sted.