Unternehmen hat geantwortet
Det sidder så flot på kroppen og fremhæver de rigtige former uden at føles stramt eller ubehageligt. Kvaliteten er virkelig god, og man kan mærke, at der er tænkt over detaljerne. Samtidig har se... Mehr ansehen
Ikke blot en badedragt, men et statement piece! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er stadig overrasket over, hvor høj kvalitet min badedragt er – den er både smuk, behagelig og sidder helt perfekt! Stoffet fø... Mehr ansehen
Badedragte har, indtil for nylig, altid været noget jeg forbandt børn og kvinder, der ville skjule deres kroppe med. Men det var indtil jeg fik min egen på. Waow!! 🔥 Badedragten fra Mayas formår, at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos MAYAS ønsker vi at skabe badedragter, der omfavner og fremhæver den naturlige skønhed af en bred vifte af kropstyper. Vi tilbyder et mangfoldigt udvalg af stropper, udskæringer, pads og shapewear, alt sammen designet med henblik på at fremhæve det smukke ved hver enkelt individ.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Meget glad og tilfreds med badedragten. Behagelig at have på, sidder godt og materialet føles lækkert! Kan klart anbefale 🌸
Købt både shareware og badedragt. Badedragten er jeg super glad for dog synes jeg de "lommer" man sætter indlæg ind er for dybe. Shapewear er lidt til den lille side omkring brysterne så vil anbefale at gå en størrelse op.
Kundeservice er dog helt i op og stor anbefaling herfra!

Antwort von MAYAS
God service, størrelses tilsvarende og behagelige at have på!
Jeg har nu prøvet shapewear fra MAYAS i både sort, brun og hudfarvet – og jeg er simpelthen så imponeret!
De sidder helt fantastisk og former kroppen virkelig flot, samtidig med at de er utroligt behagelige at have på. Stoffet er meget åndbart, hvilket gør en kæmpe forskel – selv efter en 10 timers arbejdsdag føles det stadig komfortabelt, og alt sidder præcis, som det skal.
Derudover fik jeg besked allerede få timer efter bestilling om, at min pakke var sendt, hvilket jeg synes er virkelig god service. Maya har gennem hele forløbet været utrolig hjælpsom og venlig, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.
Kæmpe anbefaling herfra!
Suuuper lang leveringstid. Ja faktisk leveret en måned senere end lovet. Da jeg så fik pakken tænkte jeg, at det måske kunne ende med, at jeg alligevel blev glad. Men nej. Jeg har prøvet 5 andre shapewear fra forskellige forretninger, ja selv Temu (not proud) og de her to jeg fik hjem var ikke bedre. Desværre. Havde virkelig sat forventningerne op. Engangskøber herfra.

Antwort von MAYAS
Samtidig har servicen bare været helt i top – super sød og hjælpsom hele vejen igennem. Det gør virkelig en forskel.
Kan klart anbefales ✨
Aldrig har jeg følt mig så lækker i badetøj! Jeg har tabt mig 22 kg og det skulle vises frem! Kæmpe anbefaling.
Jeg har Celestia og den passer rigtig godt til mig 😍.
Eneste minus er de løse puder ved brystet.
Kvaliteten af badedragten levede op til mine forventninger med god pasform og hurtigt og effektiv levering af varen.
Hurtig levering, lækker badedragt der sad som lovet, rigtig glad for mit køb
Utrolig god service og hurtigt svar. Jeg glæder mig til at modtage min pakke og prøve deres bodysuit😍
Wow! Rigtig behagelig shapewear der virkelig fremhæver ens kvindelige figur!
The best shaping product out there!
I have tried all brands and only this one actually delivers! Very much appreciate the design of shoulder straps as well as possibility to have inserts to increase/decrease bra volume. This is genious!
Fine vare, og hurtig til at svare I kundeservice :)
Fantastisk oplevelse hos MAYAS! Jeg købte en badedragt til min kæreste, og hun elsker den – både pasform og kvalitet er virkelig i top. Kundeservicen var også helt i særklasse og meget imødekommende. Kan varmt anbefale MAYAS til andre.
Jeg er kæmpe fan af badedragterne fra MAYAS! Pasformen er virkelig i top – de sidder, hvor de skal, uden at stramme eller føles ukomfortable. Stoffet er lækkert, blødt og af virkelig god kvalitet, så man føler sig godt tilpas hele dagen, uanset om man svømmer, soler sig eller bare nyder stranden.
Designet er både feminint og flatterende, og det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne. Det er en af de få badedragter, hvor jeg føler mig både komfortabel og selvsikker – og det er altså ikke en selvfølge.
Kvaliteten lever fuldt ud op til prisen, og badedragten holder både form og farve, selv efter flere ture i vandet. Jeg kommer helt sikkert til at købe fra MAYAS igen og kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en badedragt, der både er smuk, behagelig og i høj kvalitet 💙
Bedste service og konge lækre produkter.
Bestemt ikke sidste gang jeg køber fra Mayas.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.