Fanns inga havskräftornas
Främlingsvägen 19, 126 48, Stockholm, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Fick kontakt med en försäljare och skulle handla, slutade med att måndag blev nästa måndag pga fördröjning ingen försäljare återkom och känndes väldigt oseriöst och vi kommer inte handla fisk och skaldjur här framöver

Antwort von Sigges Fisk AB
Helt fantastiskt fin fisk och en säljare som är så roligt att träffa helt suverän. Tack
Fin god fisk, bra kvalitet.
Något stora förpackningar, annars hade det blivit full pott.
Superfina råvaror direkt hem till dörren med kylbil, fint inpaketerade så kan läggas direkt i frys, jag köpte lax o torskrygg i deras vardagslåda. Kan varmt rekommenderas, dessutom trevlig personal både vid leverans och på kontoret. Ett supergäng , och ett jättebra upplägg alla plus. Kan inte bli bättre.
Snabb leverans, snabba svar vid frågor och sist men inte minst, fantastiskt bra skaldjur och fisk.
Fick ett trevligt och bra bemötande när jag beställde och hade frågor.
Mycket trevlig säljare
Supergoda räkor frugan gillade också dom
Finns risk för att jag köper fler gånger om jag
är på plats
Vi är mycket nöjda med fisken som vi köpt, högsta klass. Sigges fisk hade lite leverenssvårigheter på grund av semester men det löste sig på bästa sätt. Vi kommer absolut att handla igen.
Bra leverans och bra varor samt ett trevligt uppträdande!
Bra hemsida, lätt att beställa. Trevligt bemötande hos kundtjänst. Kalasbra med hemleverans till dörren. Bra kvalité och fina delar av fisken.
Trevliga killar med perfekt kundbemötande även om man glömt bort leveransen och inte är hemma!
Jättegod fisk ock så fin service, tusen tack
Vi har haft gäster o gäster under helgerna bjudit på Lax, Torsk, Fjällröding o Räkor ALLA har förundrats över den goda fisken…. vi har vår hovleverantör berättar vi Sigges fisk så klart fin fina fiskar, bästa service och supertrevliga killar 👍👏
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.