Shinylegs.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender aldrig din vare. Og man kan desværre ikke give dem minus. Det er uacceptabel opførelses fra deres side, som hverken vil sende ens penge tilbage eller sende varen man har bestilt. Hvis andre e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Penge trukket aldrig modtaget varer! Ingen svar på henvendelser og netop blevet bedt om at fjerne ordet som fortæller hvad det er når nogen tager penge fra dig uden at give dig varen du har betalt f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Friseurbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Shinylegs sælger et revolutionerende produkt indenfor barbering til folk der er trætte af knopper,sår eller skræmmer efter barbering med en almindelig skraber. Men ikke nok med at vores produkt fungere bedre så er det også billige og sunder for huden, da vores produkt ikke behøver ekstra ting i form af skum, gel m.m. Klar på at prøve? -Vi ses på Shinylegs.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varer ikke modtaget og portokontrol!

Jeg har endnu ikke modtaget mit produkt efter 14 dage. Det er såmænd ikke så meget det, som er problemet. Problemet er, at når man skriver til kundeservice gård man ikke svar...

Derudover bliver jeg kontaktet af PostNord, som fortæller mig at min pakke er landet i portokontrollen god dem. Det skyldes at der er fejl i portoen. Men når e kontakter shinylegs.dk vil de ikke vedkende, at de har sendt pakken. Jeg kan så bekræfte overfor PostNord, at jeg har modtaget en ordrebekræftelse fra Shinylegs og en besked om afsendelse.

Alt dette skriver jeg på shinylegs.dk' Facebookside. Efter ca 15 minutter er der lukket ned for kommentarer og mulighed for at se besøgendes opslag. Andre kan se dem, men de har fjernet alle der på nogle måde er kritiske.
Jeg har et screenshot af mit opslag hvis nogen skulle være interesseret!

Alt dette kombineret, får mig til at tro, at firmaet er fuldstændig setviceforladte og komplet uprofessionelle. Det mindste kan kan gøre, er at indrømme hvis man har taget fejl!

Selv hvis produktet viser sig at være godt, nægter jeg at handle der igen!

OBS: Opdatering: Shinylegs har forsøgt at få fjernet denne anmeldelse fra Trustpilot ved at rapportere, at jeg ikke har haft en reel købsoplevelse. Det kunne jeg heldigvis bevise at at jeg har.
Jeg har dog langt om længe fået mine varer. De gør mine ben bløde, men fjerner stort set ingen hår... Så nu behøver jeg da ikke handle der mere...

31. Mai 2017

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Never received the products or my money back

I had ordered the products on 8th May 2017. The amount was immediately withdrawn from my account and I received an email saying the products have been dispatched but I have not received them yet (23rd May). They donot respond to any emails and messages.

27th June - No my problem is not resolved.
After repeated messages you have replied saying - "hi, it seems like your order have been lost in the shipping. we will of course resend your order." - 24thJune AND you message here my problem is solved.
This is after 46 days you took my money :-( and still I donot have my money back or my products.

FINALLY received my package on 1st August 2017

23. Mai 2017

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik aldrig varerne og har endnu ikke …

Fik aldrig varerne og har endnu ikke fået kontakt til kundeservice, efter over to døgn. To mails og to opringninger :-(

Tilføjelse: Shinylegs har svaret herunder "at problemet har løst sig".
Det er løgn! Intet er løst! Stadig ingen varer og ingen forsøg på at løse det.

18. Mai 2017

Antwort von Shinylegs.dk

Hej Vi kan forstå dit problem har løst sig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt produkt

Jeg var faktisk lidt skeptisk ift dette produkt. Ikke mindst pga de mange negative kommentarer på FB og her på TP.
Min start pakke blev leveret indenfor 5 arbejdsdage. Alt var i pakken.
Synes rigtig godt om produktet, der fjerner døde hudceller og hår samtidig. Produktet er super nemt at bruge og efterlader ingen ar, mærker eller rifter - tværtimod.

16. Mai 2017

Impronerende godt produkt

Jeg var lidt skeptisk i starten, om det vil virke eller ej. Men jeg blev faktisk overrasket det virker virkelig godt, og nu behøves man ikke barberskum og alt muligt ekstra. Kun pads'ene og udskiftningsspuderne:-D til dem som får sår/udslæt af det, måske trykker i for hårdt? Jeg trykket nærmest ikke og har fået de blødeste ben nu( og hårløse).
Det eneste dårligt der er at sige, at det tog næsten 2 uger før jeg havde modtaget den.

1. Mai 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man betaler for noget man ikke får!!

Jeg bestilte noget i starten af marts Mdr og nu efter 1 Mdr har jeg stadigvæk ikke modtaget mine varer, på tråds af jeg har betalt! Og jeg får intet svar på hverken mail eller Facebook og man kan heller ikke komme igennem på telefon. Havde jeg tjekket trust pilot inden, så havde jeg aldrig nogensinde bestilt noget som helst!! Så her sidder jeg tilbage uden varer som jeg har betalt for, jeg synes simpelthen det under alt kritik!!!

14. April 2017

Antwort von Shinylegs.dk

Vi kan forstå at dette problem har løst sig :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er slet ikke tilfreds

Jeg er slet ikke tilfreds. Håber andre er hurtigere til at tjekke trustpilot inden købet istedet for efter som jeg fik gjort. Jeg har bestilt og betalt men intet fået, har både skrevet mail uden svar og ringet uden at kunne komme igennem. Vil bestemt ikke anbefale stedet til andre, kan desværre kun snakke dårligt om denne oplevelse.

2. April 2017

Antwort von Shinylegs.dk

Hej Vi kan forstå dette problem har løst sig :) Husk påsken har forsinket leveringen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte midt i februar nogle vare de …

Bestilte midt i februar nogle vare de er aldrig kommet. Pengene er trukket og de svare hverken på mails, tlf. Eller Facebook. På Facebook kan man ikke kommentere deres opslag så man kan advare andre. Rigtig dårlig oplevelse

30. März 2017

Antwort von Shinylegs.dk

Vi kan forstå at dette problem har løst sig :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ikke fået mine varer leveret!

Jeg bestilte en standard pakke hos jer og fik en mail fra jer den 20 februar 2017, hvor der stod at min pakke var blevet afstedt. Den er aldrig modtaget. Jeg har efterfølgende den 9 marts sendt jer en mail og rykket for levering, intet svar. Jeg har så både den 10 marts og i dag den 13 marts forsøgt, at komme igennem til jer via jeres kundeservice. Den går slet ikke igennem. I har trukket pengene, men dem vil jeg have tilbage. Det er så dårlig service. I er med til, at give internethandlen et dårligt ry. Jeg vil på ingen måde anbefale jeres virksomhed! Det er for dårligt.

13. März 2017

Antwort von Shinylegs.dk

Hej venligst kontakt os på Facebook så vi kan løse dette.

Fortjener ikke en stjerne

Jeg bestiller først og fremmest dette produkt over mobilepay, som jeg regnede med fungere fint. Efter 4 dage, hvor jeg egentlig skulle have fået produktet, er der intet kommet. Derfor vælger jeg at kontakte firmaet, over mail da telefonisk er noget som ikke eksisterer hos dem, for deres telefon fungere ikke. Ikke nok med det, får jeg en elendig servis over mail, hvor jeg får at vide at jeg ikke har betalt og bliver bedt om at sende billede omkring min betaling, hvilket jeg også gør og får det samme at vide igen. Jeg får så endelig mit produkt og bliver superglad for ikke at blive snydt, når det trods alt er 11 dage siden jeg bestilte det. Ikke nok med deres elendige service, så er dette produkt det værste jeg længe har prøvet, og har aldrig være så skuffet! Jeg anvender produktet, og tænker "dette er som forventet", men efter jeg har holdt en lille pause på 10 minutter, begynder mit ben at brænde! Jeg tænker derfor jeg lige vil give det noget tid, men dette bliver kun værre. Jeg har fået mærker som minder om brændmærker og det svier af h til. Jeg kan ikke en gang have mine bukser på, da det føles som om mit ben er ved at brænde igennem bukserne.
Jeg vil derfor anbefale folk at holde sig fra dette produkt! Jeg tør ikke bruge det efter jeg har set hvordan mit ben ser ud nu. Tanken om hvis jeg havde taget begge ben, vil jeg helst ikke strejfe, da det allerede er mere end slemt nu.

- OG! Der følger ingen brugsanvisning med, måske bare et tip at få med...

8. Februar 2017

Hej Camilla

Vi modtager ikke Mobilepay, og dit ordre nr er heller ikke noget vi kan genkende :)

Fint produkt - få problemer

Fint produkt. Virker som det skal. Tager dog lidt længere end hvis man bruger skraber.

Problemer under levering: Der står dag-til-dag levering, men dette passer dog ikke helt. Der gik 9 dage før jeg fik produktet.

1. Februar 2017

De sender aldrig varen.

Jeg bestilte min vare for over en måned siden. De trak hurtig pengene, men har aldrig set nogen vare. Jeg har skrevet 2 mails og 3 beskeder på Facebook, som jeg vel og mærke kan se de har læst, men ingen respons. Aldrig oplevet noget lignende! Vil også lige gøre opmærksom på at shineylegs besvarelse på at problemet skulle være løst ikke er tilfældet. Det er nu 3 måneder siden og har stadig hverken set mine penge, produkt eller tilbagesvar!

24. Januar 2017

Hej

Elendig service

Den 16. februar i år bestilte jeg 10 Shinylegs crystal udskiftningspuder og 1 Shinylegs startkit. Den 24. februar modtog jeg startkittet, men ingen udskiftningspuder var at finde i pakken. Derfor kontaktede jeg jer allerede samme dag for at gøre opmærksom på dette, samt at finde ud af hvornår jeg kunne forvente at modtage resten af min ordre. Jeg fik dog intet svar fra jer, og kontaktede jer derfor igen den 3. APRIL for igen at høre hvornår jeg kunne forvente at modtage det resterende af den ordre jeg havde betalt for. Dagen efter får jeg et svar fra jer om at "produktet har været i restordre" og at i "modtager torsdag eller fredag og samme dag vil pakken blive sendt afsted." og jeg "vil derfor modtage lørdag eller i starten af næste uge." Jeg hører ikke mere fra jer og modtager ingen pakke. Derfor skriver jeg igen til jer den 12. MAJ for at gøre opmærksom på at jeg stadig intet har modtaget og i den grad synes at det er for dårligt, i samme anledning beder jeg om at få pengene retur eller at få startkittet sendt omgående. Jeg har stadig ikke hørt fra jer eller set skyggen af et startkit. Egentligt kunne jeg være ligeglad, da det er så lille et beløb det handler om, men at ignorere en kunde og undlade at sende et produkt en kunde har bestilt og betalt for 10 MÅNEDER SIDEN synes jeg simpelthen er så absurd dårlig service, at jeg næsten ikke kan holde det ud. Jeg håber vitterlig ikke at andre er lige så absurd uheldige at modtage SÅ dårlig service fra jer. Og kan på absolut ingen måde anbefale andre at handle hos jer. Har aldrig været ude for noget lignende.
På trods af at I 2. april 2017 har skrevet en kommentar om at fejlen skulle være udbedret nu, så har jeg stadig ikke modtaget den vare I stadig skylder mig - og har for den sags skyld heller aldrig fået pengene retur. Det er en ommer, Shinylegs. Stadig afsindigt dårlig service.

På trods af at virksomheden herunder skriver at de kan forstå at problemet er blevet løst er dette absolut ikke tilfældet. Føler mig stadig bondefanget og trådt på af deres forretning og kan på INGEN måde anbefale dem til andre. Og det faktum at de herunder lader som om problemet er løst irriterer mig blot endnu mere og viser igen blot hvor amatøragtig en forretning det er.

22. Dezember 2016

Antwort von Shinylegs.dk

Hej Maria vi kan forstå dette problem er blevet løst

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig modtaget varer eller svar

Jeg bestilte hos Shinylegs.dk og de trak også pengene og sendte en mail om at min varer var sendt. Jeg har aldrig modtaget min ordre og har nu sendt 3 mails uden at de svarer.

Efter svar fra shinylegs på denne tråd kan jeg oplyse at hverken varen eller penge retur er modtaget.

14. Dezember 2016

Hej
Vi kan forstå din ordre er modtaget

CHEATERS

THEY DON'T REPLY THE MESSAGES BUT HAVE A TEAM TO WORK ON DELETING ALL THE BAD COMMENTS FROM THE INTERNET.
MY ORDER NEVER ARRIVED, NO ONE ANSWERING MESSAGES, OBVIOUSLY YOU WON'T SEE YOUR MONEY BACK

27. November 2016

Antwort von Shinylegs.dk

Vi kan forstå din ordre er modtaget jf. vores support

Dårlig kundeservice

Den 10. Maj bestilte jeg en pakke, men uden at have læst andre anmeldelser af produktet, hvilket var en smule naivt. Jeg gik efterfølgende ind på Facebook og så at folk har haft problemer med produktet, og som følge har fået sår og svide på benene. Det ville jeg sådan set ikke byde mine ben, så jeg skyndte mig at skrive til shinylegs at jeg ikke ønskede produktet leveret til min adresse alligevel og at jeg ønskede mine penge overført tilbage til min konto (som de havde trukket to dage efter mit køb).
Jeg har endnu ikke modtaget svar fra shinylegs, men der er netop tikket en mail ind fra PostDanmark om at min pakke er klar til afhentning. Idag skriver vi d. 24. Maj, altså 14 dage efter min bestilling.
Alt i alt giver det et meget dårligt indtryk af en virksomhed, når de ikke kan udøve så basal en kundeservice som at besvare deres kunders spørgsmål.
Det bliver spændende at se om det overhovedet er muligt at få mine penge tilbage for produktet

24. Mai 2016

Antwort von Shinylegs.dk

Vi kan forstå dit problem er afhjulpet :)

Fint - med få problemer

Jeg bestilte startpakken fra Shinylegs' hjemmeside, efter at have set en reklame på nettet. Beløbet var til at overkomme, og jeg var interesseret i at se, om det ville være et alternativ.
Jeg bestilte pakken om mandagen og to dage efter var pengene trukket. Dog, efter en uge, var pakken stadig ikke ankommet.
Jeg ringede derfor til deres kundeservice, og de kunne med det samme se, at min pakke var klar - men grundet problemer på lageret - desværre ikke var afsendt endnu. Det beklagede de selvfølgelig meget, og sagde at de som undskyldning ville vedlægge ekstra tilbehør! Jeg fik inden for 2 minutter derefter en bekræftelses e-mail - og dagen efter modtog jeg, som lovet, pakken på posthuset.
Så på trods af forsinkelsen, kan jeg fint anbefale dem. Jeg vil også råde andre, som ikke har modtaget deres pakke endnu, at ringe til kundeservice og snakke med dem først, før de skriver klager på nettet :-)

PS - Produktet virker også helt fint som forventet - og er nemt at bruge mens du alligevel sidder og ser Netflix ;-)

23. Mai 2016

Sender aldrig

Købte derinde og modtag aldrig pakken , har skrevet til dem men indet svar

Sikken en virksomhed af køre.

12. Mai 2016

Hej Martin
Det lyder uheldigt. Giv os at kald i hverdage mellem12-15 så finder vi en løsning til dig. Vi er i over 11 lange med Shinylegs og der kan selvfølgelig ske fejl.

Mvh
Shinylegs

Dårlig service

Bestiller d. 4/4 to startkit og 2 udskiftningspuder. Modtager hurtig pakken d. 6/4 men udskiftningspuderne mangler. Sender mail til dem 6/4 hører intet fra dem, sender igen mail 25/4 og 1/5 og har stadig intet hørt. Super dårlig service. Kan absolut ikke anbefale Shinylegs, de vil bare have pengene og så er de ligeglad med resten.
Smart I ikke svarer på mail, men svarer her. Men som jeg skriver har jeg ikke fået de to ekstra pakker udskiftningspuder med som jeg har bestilt og kan godt læse at der kun skal være 10.
2x Shinylegs crystal udskiftningspude 10 stk. for 29,00 kr stk.
2x Shinylegs startkit for 69,00 kr stk.

5. Mai 2016

Hej Tina
Sættene er prefabrikerede til dobbelt sæt.
Derfor skal der være 10 af hver. Ikke 15 af hver som mange fejlagtigt læser.

Dobbelt tjek det venligst igen.

Mvh
Shinylegs

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget uprofessionelt

Bestilte produktet 29. marts, rykkede firmaet 2 gange, en uge senere blev der trukket penge fra kontoen og efter yderligere 9 dage kunne pakken hentes. Desværre skulle jeg køre til en anden by for at hente min pakke.
Produktet er langt fra samme standard som andre pads jeg ellers har prøvet.

26. April 2016

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr