Shinylegs.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender aldrig din vare. Og man kan desværre ikke give dem minus. Det er uacceptabel opførelses fra deres side, som hverken vil sende ens penge tilbage eller sende varen man har bestilt. Hvis andre e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Penge trukket aldrig modtaget varer! Ingen svar på henvendelser og netop blevet bedt om at fjerne ordet som fortæller hvad det er når nogen tager penge fra dig uden at give dig varen du har betalt f... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er slet ikke tilfreds. Håber andre er hurtigere til at tjekke trustpilot inden købet istedet for efter som jeg fik gjort. Jeg har bestilt og betalt men intet fået, har både skrevet mail uden svar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Friseurbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Shinylegs sælger et revolutionerende produkt indenfor barbering til folk der er trætte af knopper,sår eller skræmmer efter barbering med en almindelig skraber. Men ikke nok med at vores produkt fungere bedre så er det også billige og sunder for huden, da vores produkt ikke behøver ekstra ting i form af skum, gel m.m. Klar på at prøve? -Vi ses på Shinylegs.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter to måneder har jeg stadig ikke …

Efter to måneder har jeg stadig ikke modtaget min vare, selvom shinylegs.dk påstår at have sendt den to gange. Jeg har bedt om at få pengene tilbage, både på deres Facebook væg og via messenger, da det er den eneste måde det kan lade sig gøre at kontakte dem på. Nu er jeg blevet blokeret, og har ingen mulighed for at komme i kontakt med dem.
Aldrig køb herfra!

De skriver nedenfor, at problemet har løst sig. Dette er ikke tilfældet, og jeg har stadig ikke mulighed for at kontakte dem! Svindlere, det er hvad de er.

5. Juli 2017

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I too sent for the product on14th June …

I too sent for the product on14th June , and the money was taken immediately , still nothing has arrived .I contacted them and just as I read in the other comments I was asked for my order and I am still waiting on a reply , I'm just sorry I did not read all the comments here before I bought the product , something should be done about this ,it is taking money under false pretenses

4. Juli 2017

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bliver desværre nød til at give dem 1⭐️ …

Bliver desværre nød til at give dem 1⭐️ Når jeg nu ikke kan give dem 0 ⭐️😬 Bestilte vare den 09.06.17 penge er trukket på min konto og fik mail d 16.06.17 om mine vare var på vej , hvis nogen har set mine vare så giv mig lige et peg for jeg har ikke modtaget noget 😖 Har sendt flere mails men får autosvar om at kontakte dem via FB men der kan man ikke skrive nogen kommentar ( måske fordi de blokere en ) har forsøgt via messenger stadig ingen svar fra Shinylegs.dk 😡 Så bestil aldrig vare hos dette firma 😡😡👎👎

3. Juli 2017

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har aldrig modtaget mit produkt

Jeg har aldrig modtaget mit produkt, men pengene er forlængst blevet trukket fra min konto. Jeg har kontaktet dem, og deres forklaring var, at min pakke var blevet smidt væk af PostNord. De skrev, at de straks ville gensende min ordre, men jeg har stadig ikke modtaget mit produkt. Jeg har kontaktet dem igen, og nu hører jeg ikke fra dem. Har kontaktet dem via mail og facebook, og der er intet at komme efter. Jeg er bare glad for, at jeg ikke har brugt mere end 129 kr, for de penge ser jeg da aldrig igen, og jeg skal da heller ikke regne med, at jeg på noget tidspunkt modtager mit produkt. Mit råd er klart: Hold jer langt væk fra Shinylegs.dk!

30. Juni 2017

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Penge trukket aldrig modtaget varer!

Penge trukket aldrig modtaget varer!
Ingen svar på henvendelser og netop blevet bedt om at fjerne ordet som fortæller hvad det er når nogen tager penge fra dig uden at give dig varen du har betalt for!!!! Hjælper det dem mon til at sove bedre efter at have taget mine penge?
Det er hvad det er uanset om det skal skrives uden brug af ordet men helt klart vil jeg advare ALLE mod at give disse usle væsner dine surt tjente penge for de har absolut ingen intentioner om at sende dig det du har betalt for!

29. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Do not order from this company!

I ordered mine, never received them. When I sent an email via their web page, came back to contact them via Facebook, which I did.
They answered me once asking for my address, not sure why as I had given them my order number, and so therefore they should have all of my details.
Then nothing, tried several more times, and nothing, as then you are ordering you do not have the paypal option, I couldn't get my money back.

29. Juni 2017

Ren fusk

Ren fusk. Jeg bestiller den 19. maj 17, pengene bliver trukket den 23. maj, den 12. juni kommer de med undskyldning om, hvorfor varen ikke er sendt og jeg modtager først der en mail med, at varen er sendt. Jeg forsøger at kontakte dem flere gange og kan ikke få svar. Deres mail har autosvar, telefonnummeret virker ikke og de svarer ikke på facebook messenger. Jeg har bedt om mine penge retur flere gange og hører intet fra dem.

Tilføjelse 26/7-17:

Den 5/7-17 modtog jeg en mail fra Trustpilot om, at Shinylegs.dk havde rapporteret min anmeldelse her på Trustpilot, fordi de ikke mener, at jeg havde en reel købs- eller serviceoplevelse. Hvilket jeg kunne dokumentere over for Trustpilot, at jeg har.

Jeg har efterfølgende skrevet 6 gange til Shinylegs.dk på messenger (i perioden 30/6-17 - 15/7-17), at jeg gerne ville have mine penge retur, da de ikke lever op til aftalen. Dette har de ikke svaret på.

Mandag den 24/7 skriver de, at det er Post Nord skyld, at pakken ikke er leveret og at den vil blive sendt med GLS og at jeg ville modtage den inden for 2-4 dage. Jeg svarer dem, at jeg ikke skal have nogen pakke, men mine penge retur.

Den 25/7-17 har de kommenteret, at de kan forstå, at mit problem har løst sig. Det har det ikke. Shinylegs.dk har stadig mine penge for et produkt, jeg købte tilbage i maj måned og pakken er aldrig modtaget.

27. Juni 2017

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Åbenbart FUP som andre skriver!!!

Åbenbart FUP som andre skriver!!!
De bekræfter ordre, trækker pengene, sender mail om at varen er afsendt men ingenting sker derefter.
De svarer ikke på henvendelser hverken på mail eller Facebook.
Dårlig stil!!!

27. Juni 2017

Don't do it!

Hvis jeg kunne, havde jeg givet dem ingen stjerner. Så ringe er det! Heller ikke modtaget noget, og nu er der gået en måned. De sendte en mail for 2 uger siden, at ordren var sendt, og har stadig ikke modtaget den. Så tror ikke på det, og slet ikke efter at have læst anmeldelserne her. Skulle nok bare have læst det inden jeg bestilte. Men man kan jo altid være bagklog.

Og efter jeg har skrevet denne anmeldelse, anmelder Shinylegs den, for at prøve at få den fjernet. Påstår de ikke kan finde mig i deres kunderegister. Kunne dog fremvise ordrebekræftelse til Trustpilot, så den blev tilføjet igen. Og her, ca. to til tre uger efter, reply'er Shinylegs så, at "vi kan forstå at problemet har løst sig", men DET HAR IKKE LØST SIG NEJ! Har intet hørt fra dem og har hverken modtaget penge eller varen som jeg bestilte.

25. Juni 2017

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker penge men varerne kommer aldrig

Bestilte produktet i starten af juni. Fik den 12. Juni besked om at varerne var sendt. De er aldrig dukket op. Har skrevet til firmaet pr mail flere gange, her henviser de til at man skal skrive pb via Facebook, Det er gjort et par gange uden der er kommet svar og nu ser Det ud som om, jeg er blevet blokeret efter jeg lavede et opslag på deres væg.
Da jeg ikke har fået mine varer og pengene er trukket fra min konto og jeg ikke får svar på mine henvendelser har jeg ingen tillid til Shinylegs.dk Jeg betragter det som svindel og vil på det stærkeste advare imod at man køber noget fra dem.

Det ville være fint hvis I tilbageføre pengene til min konto nu hvor I ikke leverer varerne.

Og så valgte I lige at melde min anmeldelse til Trust Pilot fordi i ikke mente jeg havde en reel kundeoplevelse.
Og I har igen anmeldt min anmeldelse fordi I ikke brød jer om ordlyden. Det ville være nemmere at I kontakte jeres kunder og fik orden i tingene.
Jeg har nu verificeret kundeforholdet overfor Trust Pilot og min anmeldelse er nu offentliggjort igen.
Det stunt fik ikke jeres troværdighed til at stige.

24. Juni 2017

No delivery

I ordered & like everyone else here no product has arrived though they took my payment immediately. Also no order email was sent. I have emailed & they did reply but only to tell me to message them which I have twice & they ignored and the phone number on the site cuts out. All bad reviews appear to disappear from their facebook site so I have no idea how to let anyone else know this appears to be a scam. The problem is the company is Danish so not sure how to sort this out from the UK.

23. Juni 2017

Pas på - fupvirksomhed

Pas på! Fupvirksomhed. Bestil aldrig noget hos denne virksomhed. Det dukker ikke op og de svarer ikke tilbage på henvendelser om at deres produkt ikke kommer frem.

I har skrevet til mig at I "kan forstå at dette problem har løst sig". Der er ikke noget der har løst sig, for jeg har stadig ikke modtaget det produkt fra jer, som er bestilt og betalt. Hvorfor sender I ikke produktet til jeres kunder?
Jeg vil bede jer en anden gang om at lade være med løgnagtigt at skrive at problemet har løst sig, når I stadig ikke har sendt noget til mig!!!!!!!

17. Juni 2017

The same experience as everyone else! Complete CON

The same experience as everyone else, ordered, nothing arrived and when I complained found out none of their contact options work. They blocked me from commenting on their site and emailing them and they deleted all honest comments from their Facebook posts. I have reported them as a scam to fb but nothing. We all need to share our experience of this seller with friends and get it to be spread to everyone. They are selling globally but all reviews are clearly fake and some of their pics are false as well. UPDATE their reply says this problem has solved itself but I still have neither a refund nor any product delivered. Still a Con and still a fake site. Just don't buy it, you can get a similar product from Superdrug if you are in the UK, and I'm sure that other shops abroad will have something like this.

15. Juni 2017

WARNING!

I bought items from them which over a mont later has still not arrived. I have been in contact with their Facebook site (which they referred me to after I had sent them and e-mail) but instead of helping me, they blocked me!

Would a serious company do that? NO! And after reading comments below I see that I'm not alone. I'm seriously thinking of taking this matter further.

Shinylegs, if you only had replied to the e-mails and corrected your mistake you would have had a happy customer who would come back and shop again, but instead you now get bad reviews and a customer that will never ever come back and shop anything from you ever again.

*** Update 4/7-17
The 26th of June the company wrote a comment that the problem has been resolved. That is a total LIE! The problem is NOT resolved at all and the company has still not answered me or helped me with my problem. The comment from them just shows once agan that this is NOT a serious company. I have sent a complaint to the swedish Konsumentverket, I hope more do that so the company is forced to either shut down or help all of their unhappy customers who's money they have stolen!!

14. Juni 2017

FUP VIRKSOMHED!!!

UPDATE!!! Shiny Legs har skrevet at problemet er løst. DET ER DET IKKE, de har fortsat ikke besvaret en eneste af mine henvendelser og jeg har ikke modtaget mine varer.

FUP VIRKSOMHED!!!
Varerne dukker ikke op, og de er umulige at komme i kontakt med. De besvarer ikke opkald, og deres mail har en autoreply, om at kontakte dem via Facebook, men på Facebook/messenger svarer de heller ikke.
HOLD JER VÆK!!!

13. Juni 2017

I ordered and paid last May 20

I ordered and paid last May 20, 2017. I received an email with Order #......It's written in the site that delivery by PostDanmark is only 1-5 days. It¨s been 24 days and I did not received anything. I sent an email through customer service, but its computer generated reply that says I have to send my email to their fb acct for faster reply, unfortunately I sent my message many days ago and nothings happen. I and my husband keep ringing this number 71 99 37 72 but no one answered the phone. Very bad experienced in this company. My husband also sent an email to them. And if he don't get any response from this company within 5 days, he will report this to the police for fraud and he will also contact DR1 kontant.

12. Juni 2017

Dårlig virksomhed

Dårlig virksomhed
Jeg bestilte min pakke den 19/5, og jeg har endnu ikke modtaget den selvom jeg da jeg bestilte fik at vide at jeg ville modtage den efter 1-5 hverdage. I denne uge har jeg skrevet flere emails og spurgt hvad der er sket med pakken, men jeg har ikke fået et svar.
Dette er anden gang at jeg bestiller en pakke fra deres webshop. Første gang modtog jeg pakken efter flere uger, hvor de kom med undskyldningen at de havde haft travlt pga. et nyt lager.

2. Juni 2017

Vi kan forstå dette problem har løst sig :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr