Dårlig oplevelse med en udlejer og support fra ShareOne
Dårlig oplevelse med en udlejer som ikke ville stå ved, at det udlejede udstyr ikke var serviceret ordentlig. Den eneste hjælp man kunne få fra ShareOne var, ” Vi ønsker kun en god dialog mellem vores brugere”. Det blev heller ikke bedre af at ShareOne udleverede mit depositum til udlejer, som dækning at jeg ikke ville betale for leje af en flishugger der ikke fungerede korrekt. Jeg synes at det er under al kritik at ShareOne automatisk tager udlejers parti. I dette tilfælde udbetaler de depositummet til udlejer som endda er større en den totale leje, som udleje åbenbart ikke har tænkt sig at returnere. Depositum 1000,- leje 900,-, så det må betragtes som tyveri som ShareOne har været med til at facilitere.
Jeg synes om dele økonomi og gav det en chance, men havde det været en professionel udleje, så var dette ikke sket, og hvis det skulle ske, så skulle du ikke betale. Fremover vil jeg kun bruge ”professionelle”.
Svar til ShareOne.
Jeg har fulgt min del af lejen til punkt og prikke.
Jeg mødte op til den aftalte tid, at udleje så valgte ikke at være tilstede, det skal jeg jo ikke klandres for. Det betød jo at jeg IKKE kunne leve op til de instrukser som er en del af udlejningen. Jeg fik ingen gennemsyn af udstyret, ingen introduktion i hvordan det fungere eller opkrævet leje for perioden. Kun efter opringning til udlejre, adviseret hvor flishuggeren stod. Da det hurtigt viste sig at knive overhovedet ikke var slebet var det næste umuligt at få en fornuftig brug af flishuggeren. Den manglende skarphed gjorde at den knuste istedet for at skære. Det gjorde at den stoppe til helle tiden og man skulle fjerne tragten hver gang for at komme til der hvor knivne sidder. Her kunne jeg så selv se at skarpheden var den samme som et stykke rundjern. Fyldt med hakker og overhovedet ikke skarpe.
DERFOR afslog jeg det flotte tilbud om en dags leje i stedet for 2. Jeg synes ikke at man skal betale for noget som ikke fungere. Desuden fik udlejer en hel tank benzin med tilbage.
Det er noget fordømt vås at jeg druknede maskinen, den kørte fint det var bare at den ikke kunne skære/hugge selv en 3 cm gren, selvom der blev skrevet 8 cm i annoncen. Hvis instillerne siger at den stod mærkeligt skyldes det jo nok nedtagning fra trailer.
Derudover tager han så forskellen på 100,- under påskud at, her citere jeg shareOne, ” har ment sig nødsaget til at tage sig betalt for det hele + hans arbejdstid med at skille maskinen ad for at finde ud af at der intet var galt udover at maskinen var “druknet” af dig som lejer”. Fantastisk, jeg savner ord.
Med hensyn til god dialog, så er det fint, men når man bliver snydt, så forsvinder ordret ”kære” ud af kommunikationen.