Unternehmen hat geantwortet
Perfekte solbriller til den halve pris! Bestilte 3 par solbriller her til sommeren og forventede ikke det bedste (grundet den billige pris), men de er over al forventning. Nem og hurtig levering, sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en aften kl. 22:01 allerede kl 22:11 var ordren pakket og klar til afsendelse, næste morgen var de afsendt og på vej. Udvalget er super, noget til en hver smag og passer perfekt til en go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte et par for nylig og jeg blev imponeret over hvor hurtigt de blev leveret. Kvaliteten af solbrillerne var også imponerende, især med tanke på den rimelige pris. De er allerede blevet brugt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Shadely.dk tilbyder vi et bredt udvalg af fede solbriller. Alle solbriller er CE-certificerede og UV400, og fås altid i et bredt udvalg af farver og varianter! Vi tilbyder også Anti-Blue Light teknologi (skærmbriller) som bidrager til bedre søvn. Disse fås i samme stil, og med samme stel, som vores solbriller. Nyd aldrig sommeren uden et par solbriller fra shadely.dk! Der er altid konkurrencer at finde på instagram: @shadelydk
Dänemark
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at købe 2 par solbriller fra Shadely.dk, og jeg er simpelthen blæst bagover af den fantastiske oplevelse, jeg havde. Shadely.dk er uden tvivl den ultimative destination for solbriller og stil, og det er ikke svært at se hvorfor.
Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve den imponerende atmosfære og det elegante design af Shadely.dk. Fra det øjeblik, jeg besøgte hjemmesiden blev jeg mødt af en behagelig og afslappende stemning.
Jeg har før handlet ved Explicit Poets, og det kommer aldrig nogensinde til at gentage sig igen. Fremover bliver shadely uden tvivl min nye solbrille leverandør! :-)

Antwort von Shadely.dk
Alt i alt er jeg utrolig tilfreds med min oplevelse af levering af solbriller fra Shadely. Deres hjemmeside er let at navigere, købsprocessen er problemfri, og leveringen er både hurtig og pålidelig. Jeg vil varmt anbefale Shadely til alle, der leder efter solbriller af høj kvalitet med en førsteklasses leveringsservice. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dem, når jeg har brug for en ny stilfuld brille.

Antwort von Shadely.dk
Udvalget er super, noget til en hver smag og passer perfekt til en god festival sæson. Standarden for indpakningen er langt bedre end forventet, og på højde med hvad jeg har oplevet fra dyrere "premium" brille brands.
Langt bedre kvalitet end det der kan findes i samme prisklasse ved fx. asos og h&m.
Der skal nok indhentes lidt flere briller herfra til sommeren.

Antwort von Shadely.dk
Enormt god kvalitet på brillerne. Det er sjælendt, at jeg finder solbriller, der ikke glider ned på næsen, eller ødelægger min makeup. Det oplever jeg ikke ved jeres briller. Desuden er jeg ret vild med hjemmesiden, der er nem at finde rundt i (det siger min gamle mor også).

Antwort von Shadely.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.