1. Innenarchitekt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Shade - Better light - Better Living

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Har købt 7 Shade lamper

Har købt 7 Shade lamper, 2 bordlamper og 5 pendler 1ØS.
Bordlamperne gik det rimeligt at connecte og få til at virke.
Pendlerne, har forsøgt flere gange med Appen vil ikke fange lampen, og noden tænder heller ikke lampen som den ellers skulle iht. Manualen så længe den ikke er connected til APP’en.
Appen fanger bordlamperne som allerede er forbundet til APP’en og så står den bare og søger i en uendelighed uden at finde / connecte til noget
Har prøvet at slette og geninstallere APP’en, hjalp heller ikke, gjorde det kun værre nu kan jeg heller ikke få bordlamperne med på APPˋen. APP’en fanger dem, men siger de allerede er installeret på en telefon, og står så igen og søger i uendelighed.

Ellers pæne lamper som virker som god kvalitet, så bare de kunne lyse så vil alt jo være til 5 stjerner.

Nu afventer jeg bare at se hvor god service der ydes fra Shadelight, så vi kan få lys i lamperne og flere stjerner på anmeldelsen.

28. Januar 2024

Super tilfreds!

Jeg har købt 4 væglamper og 2 pendel.
Jeg er så glad for dem alle sammen.
Det virker som super god kvalitet og de giver et rigtig godt lys!
Væglamperne var meget nemme at sætte op pendlerne lidt sværere.
Virkelig let at connecte i appen i forskellige grupper (android her).
Kan kun anbefale dem til andre!
Havde en super oplevelse med kundeservice da jeg havde lidt problemer under bestilling af lamperne på nettet.
Eneste negative er at jeg ikke har plads til flere lamper.

20. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have purchased two ØS1's during their…

I have purchased two ØS1's during their kick starter campaign only to install them later on.
lights are nice and well machined, and the preset/moods work well in my office. However the two nodes (on/off switches) did not work. The main reason i rate this a 5 is that when i called support we tried to get them to work, and very quickly they offered to sent me two new ones. Perfect services. Thank you!

20. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lampe og fortrinlig service.

Super lampe og fortrinlig service.
Jeg må give de andre anmeldere ret i, at note tidligere har været dårlig, men denne udskiftes uden vrøvl. Opdateringer har givet problemer, men virksomheden yder en fortrinlig service for at hjælpe deres kunder. Det skal nævnes, at der er nye ejere, som har hjulpet mig langt ud over hvad man kan forvente, når garanti er udløbet

19. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 stjerne for utrolig lækkert lys.

1 stjerne for utrolig lækkert lys.
- Ingen stjerne for utrolig rodet opsætning.
- Ingen stjerne for at man skal bruge en iPhone for at opdatere ORB'en.
- ingen stjerne for uforudsigeligheden af den medfølgende tænd/sluk-knap.
- ingen stjerne for manglende vejledning på appen ved opdateringer. Nogle gange står den og arbejder, men man kan vente i en time. Opsætning mm. Det er en ommer.

Alt i alt kunne det være et lækkert produkt. Men APP/opdatering/connection-delen stinker.

Er spørgsmål. Hvordan skal jeg opdatere orben når jeg ikke har iPhone? Kommer der en mulighed for at bruge Android? Nu i har en app til Android? Det er ikke ligefrem fordi jeg har tænkt mig at købe en iPhone for at opdatere et produkt hvor software og firmware virkelig trænger til opdateringer....

Jeg vil ikke anbefale produktet pga manglende stabilitet og opdateringsmuligheder....

26. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

dårlig Node - Bedre reklamationsbehandling?

Jeg har døjet med en dårlig Node (tænd/sluk-knap).

1) Lampen reagerer ofte ikke når jeg trykker eller drejer - specielt hvis jeg drejer et par gange frem og tilbage, så stopper den med at reagere og jeg må tænde/slukke lampen.

2) Jeg har oplevet flere gange, at jeg har haft appen forbundet, hvorefter lampen pludselig permanent ikke kan tændes på knappen. Jeg har flere af gangene det er sket, forsøgt med reset af Node og lampe. Nogle gange har det virket og andre gange ikke.

3) Knappens mekaniske klik-respons ved tryk virker ikke. Dette betyder bl.a. at jeg virkelig skal trykke hårdt for at sikre mig, at lampen reagerer hver gang jeg trykker.

Jeg har haft en længere dialog vedr. reklamation, som endte med at jeg fik et nyt batterilåg + batteri til min Node. Dette løste ikke problemet.

Jeg henvendte mig igen, og bad om en ny Node, som åbenlyst fejler noget da bl.a. klik-responsen ikke virker. Jeg bliver bedt om at sende min Node ind for at få den undersøgt. Jeg synes efter denne lange utilfredsstillende oplevelse med min lampe, fortjener en ny Node tilsendt uden forudgående undersøgelse. Lampen er min eneste lyskilde i mit køkken, og jeg orker ikke rigtigt flere ubelejligheder med den lampe

12. Februar 2019

Hej John,

Tak for din feedback.
Vi har fuld forståelse for at et produkt der giver problemer kan være frustrerende, og vi beklager selvfølgelig at du har haft denne oplevelse af sagen.
Vi vil altid forsøge at løse problemet uden indsendelse af varen, som vi har gjord med dig først men når det så vurdere at din node måske er defekt bliver vi nød til at sende den ind til vores tekniker.
Det er desværre ikke muligt for os at sende dig en ny vare uden vi sikre os først at den gamle er defekt, og den eneste måde vi kan sikre det i denne situation er ved at lade vores tekniker tage et kig på den.
Hvis du ønsker mere hjælp i sagen må du endelig sige til.

Shade kundeservice

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig lækkert produkt

Jeg giver kun 4 stjerner, da jeg synes leveringstiden på min Shade Pendant ØS1 var for lang. Jeg bestilte den den 26/12, og den blev først leveret den 6/1. Selvom det strak sig over nytåret, synes jeg stadig det er for lang leveringstid.

Til gengæld lever lampen fuldt ud op til mine forventninger, og den blev desuden leveret i et lækkert etui, som bare gjorde oplevelsen lidt mere lækker. Shade Pendant ØS1 giver præcis den lysoplevelse, som hjemmesiden lover, og jeg giver den min varmeste anbefaling.

27. Januar 2019

Hej Didde,
Tak for din fine anmeldelse 😊

Jeg beklager selvfølgelig den længere leverings tid mellem jul og nytår, men er glad for at høre du blevet så glad for Shade Pendant ØS1.
Hav en forsat god dag.

Shade Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har endnu ikke afleveret det lovet…

De har endnu ikke afleveret det lovet produkt Orb(crowdfounding november 16). Lovet levering december 17.

22. April 2018

Hej Brian,
Først og fremmest vil vi gerne sige tak for din støtte til crowdfunding eventyret!

Vi beklager du ikke har modtaget din ordre endnu. Vi arbejder hårdt på at få den klar til dig.

Forårets crowdfunding startede med en vision om at skabe et lys ingen før havde set. Rejsen fra ide til produktion og derefter til forsendelse af et færdigt produkt er noget der tager tid, og vi har fuld forståelse for denne tid kan være frustrerende når man sidder og venter.

Vi kan dog love at Orb er værd at vente på!

Vi håber dette gav lidt svar og hvis du har flere spørgsmål så kontakt os endelig på:
Help@shadelights.com så sidder vi klar ved tasterne.

Hav en rigtig god dag 😊

Shade Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr