SEAT Holbæk - en del af Semler Mobility Bewertungen 15

1. Automarkt
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

SEAT Holbæk er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

1,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 stjerne – og den går udelukkende til omstillingen.

Resten af oplevelsen burde ærligt talt have 0 stjerner. Serviceniveauet efterfølgende har været under al kritik. Kommunikation, opfølgning og generel kundeservice har været meget skuffende, og man sidder tilbage med følelsen af ikke at blive taget seriøst som kunde.

Når man handler bil, forventer man en professionel behandling og et vist serviceniveau – især fra start til slut i processen. Det har desværre slet ikke været min oplevelse her.

Hvis jeg skal være helt ærlig, er den ene stjerne kun givet, fordi Trustpilot ikke tillader 0.

20. März 2026

Hej Yakub,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Christian,
Seat Holbæk– en del af Semler Mobility

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft så mange problemer med…

Jeg har haft så mange problemer med værkstedet der ude først tog det dem 3 forsøg at lave hængertræk på min cupra tavascan og nu her når jeg skal have skiftet til vinter dæk ringer jeg ud en måned før og aftaler tid og så møder jeg op med bilen og så har det misforstået det selvom jeg forklarede klart og tydeligt 2 gange at det er dæk skifte og ikke hjulskifte så de havde ik tid alligevel der er ik andet end problemer med at få klaret sine ting på værkstedet

18. November 2025

Hej Lucas,

Tak fordi du har delt din oplevelse.

Vi er virkelig kede af at høre, at du har oplevet gentagne problemer både i forbindelse med monteringen af anhængertrækket og nu ved skift til vinterdæk. Det er fuldt forståeligt, at du er frustreret, når aftalerne ikke holder, og tingene ikke bliver håndteret, som de skal.

Det er bestemt ikke den service eller tydelighed i kommunikationen, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback med videre internt, så vi kan lære af forløbet og undgå lignende misforståelser fremover.

Christian,
Seat Holbæk – en del af Semler Mobility

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget venlig modtagelse i receptionen

Meget venlig modtagelse i receptionen. Værkstedet udførte det aftalte arbejde hurtigt. Fin gennemgang af regning. Kommer gerne igen når det bliver nødvendigt.

26. Februar 2024

Hej,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag.

Stella
Seat Holbæk - en del af Semler Mobility

Utrolig dårlig firma/værksted

Jeg har D.D haft bilen på værksted. Jeg ringer og bestiller tid kun OLIESKIFT og film link in…. Og intet ANDET da jeg så for af vide min bil er klar har de lavet SERIVCEEFTERSYN HVILKET JEG IKKE HAR BEDT OM og en regning på 4000 … det er kun lovkrav om syn og ikke eftersercice og det dybt ulovligt at udskifte ting og gøre noget som jeg ikke har givet accept på og jeg vil skide på hvad kilometer standen siger. Jeg vælger selv om der skal service eftersyn eller ej og jeg bedte kun olieskift og full link hvilket jeg heller ikke har fået fordi der ikke var nok tid fordi jeg skulle køre så kunne de bruge tiden på det de faktisk skulle og alt muligt andet som de ikke skulle.. det her går vidre til forbrugsembedet om at der bliver lavet og gjort ting jeg ikke har godkendt. Jeg sætter aldrig mine ben hos Seat værksted igen. jeg fortryder inderligt mit køb hos jer og overvejer stærk at sælge min bil bare for at komme væk fra det mærke.. der har ikke været andet end problemer med den bil jeg havde den ikke engang i 3 måndre og der var fejl i systemet 2 gange..

5. August 2022

Uprofessionel virksomhed!

Vedr. værkstedsbesøg i holbæk.
Jeg har haft min erhvervsbil holdende siden søndag på værkstedet. Man kan ikke komme igennem til værkstedet på telefon, værkstedet ringer ikke tilbage. Er blevet lovet erstatningsbil, hvilket ikke er sket endnu, til trods for at det fremgår af vejhjælpsaftalen, Når der bliver ringet tilbage er det en medarbejder som ikke kan huske aftaler og ej heller ringer tilbage som lovet igen. Efter 3 dage ved jeg stadig ikke noget om min bil. Servicen kan man ikke klage over, da den ikke er eksisterede. Skræmmende hvilken ligegyldighed man bliver mødt med. Man kan desværre ikke give nul stjerner.
Seat Leon CE25947
Morten Nygaard

13. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lidt ros skal der også være

Lidt ros skal der også være. Jeg var en af de første til at Købe en Skoda Enyaq. Jerry som er salgschef hos Seat overtog efter min sælger hos Skoda, Frederik der havde sagt op. Jerry knoklede med at svare på mine utallige spørgsmål mens jeg ventede på leveringen. Da bilen endelig ankom, var der småproblemer som Jerry taklede til ug+.

2. März 2022

Prøvekørsel

Vi havde skrevet til sælgeren om en prøvetur i en Seat Hybrid, men sælgeren vendte aldrig tilbage.
Vi endte med at skrive endnu en rykker for tilbagemelding, men heller ikke dette fik sælgeren op af stolen.😡😡

9. Februar 2022

Kære Jørgen.
Jeg er selvfølgelig ked af at læse din anmeldelse.
Vi er selvfølgelig meget interesseret i, at få vores kunder ud og prøvekøre vores biler, som vi allerede havde lavet en aftale om. Jeg beklager, at jeg/vi efterfølgende ikke er vendt tilbage for ny aftale. Jeg håber du vil tage kontakt til mig igen, så du/I kan få prøvet bilen.
Med venlig hilsen Jerry - SEAT Holbæk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Høflig salgs afdeling meget kedelig…

Høflig salgs afdeling meget kedelig oplevelse med servicerådgiver på værkstedet.
Købte bil for nu 2,5 år siden hos Seat Holbæk
Sælger var venlig og gennemgik det hele med os da bilen er 1/2 år gammel og har været koncern bil ved dem.
I de første to år har bilen fejl og de blir udbedret. Her efter 90000 km service går der så en slæbering inde i rattet og gearkassen skal opdateres da den melder fejl.
Jeg bliver nervøs for regningens størrelse og ringer til Jesper servicerådgiver der siger bare rolig vi søger kulance, du er sn god kunde der har overholdt alle service hos os.
Men da bilen afleveres får jeg efterfølgende en sms med forslag til rep på samlet 12000kr
Dette incl fuld betaling på rat-ring ( slæbering) og opdatering af gearkasse.
Jeg ringer Jesper op og han siger ja kulance kunne msn ikke få og det er bare ærgerligt du må betale ellers bliver dit problem ikke løst.
Det var ikke det vi snakkede om inden jo, men Jesper er total ligeglad og holder fast i at det er altså prisen, garantien er udløbet.
Så hvad er så fordelen ved at overholde autoriserede service når man bare betaler for service og ingen hjælp får når bilen nu har to ret store fejl, den er jo kun 3,5 år i alt, ?
Tydeligvis ikke en fis, jeg vælger et andet værksted frem over.

28. September 2021

Mega dårlig service!!

Mega dårlig service!!
Har vente over en måned på at få lavet en fælg og få sat den på!
Og er blevet lovet flere gange den er færdig i næste uge når man så ringer får man afvide der går en uge mere!
Dette er sket 2 gange hvor jeg har rykket!

Og at seat så ikke engang har mulighed for at stille en låne bil til rådighed fordi at er lånt ud!!
Dårligt dårligt dårligt!

15. Juni 2021

Ualmindelig dårlig service

Ualmindelig dårlig service. Det er uacceptabelt at man behandler sine kunder som de gør!!🤬🤬

15. Juni 2021

Hej Mikkel,
Jeg/vi er rigtig kede af din anmeldelse her.
Ud fra din besked/teksten kan jeg ikke se hvor det er vi fejler, så jeg vil blive rigtig glad for en mail til jesh@seat-holbaek.dk, så lover jeg at besvare og tage hånd om det. Glæder mig til at høre fra dig igen.
Jerry Schmidt
salgschef SEAT Holbæk

Absolut dårlig service

Absolut dårlig service, fra forespørgsel til efter leasing af bil.

Manden vi leaser bilen af, lover os nye måtter da dem vi modtager er helt forkerte og ikke passer i bilen, samt en bagagerums måtte, hvilket han selvfølgelig nok lige skulle komme forbi med til mig på mit arbejde I roskilde, da han alligevel køre den her vej dagligt.

Nu 2 måneder efter hvor jeg har sendt ham 5 mails, bliver jeg ringet op grundet noget software opdatering og spørg ind til det, også finder jeg ud af via salgs"chefen" at de ligger på laget både måtterne og bagagerums bakken, men de ingen intention har om at levere dem som ellers lovet, eller sende dem til Seat Roskilde.

Derudover er jeg selv nød til og ring eog spørger efter dem, fordi man følger åbenbart ikke op på ens sælgere der er stoppet og tjekker deres mail?

Hvis jeg kunne, ville jeg sgu aflevere bilen tilbage og lease den et andet sted.

Ingen service.. overhoved.

26. Januar 2021

Hej Daniel
Håber I stadig er glade for den nye bil og alt er OK efter vi fik afleveret bagagerumsbakken.
Bedste hilsner - Jerry Schmidt
SEAT Holbæk

Fantastisk kundeservice

Vi har netop handlet bil for 4. gang hos Seat i Holbæk, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. Vi har følt os i trygge hænder hver eneste gang hos salgschef Jerry Schmidt, og vi har oplevet en helt fantastisk kundeservice, lidt udover det sædvanlige. Så længe vi kører Seat, så er det helt sikkert også Seat Holbæk, som får "lov" til at levere den næste bil.
Stor ros herfra

3. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

God handel, elendigt værksted!!

God handel, elendigt værksted.
En rigtig god og behagelig handel at bil....men da jeg senere har reklameret over et par ting har jeg mødt et rigtig dårligt værksted. Høj, nu næsten konstant lyd fra gearkasse, som kan høres selvom radioen spiller, værkstedet siger: konstruktions betinget og en lyd som nogen af bilerne bare har???
Høj skuren fra dsg kobling og kobling er nu begyndt at fedte, værkstedet siger: kan ikke høre lyden, til trods for resonans i hele bilen???
Det er jo ingen hemmelighed, at vw har problemer med netop disse ting.
Jeg har gennem tiden haft flere vw og seat, og har aldrig været så skuffet og har svært ved at tale godt om værkstedet.

Lars Jensen - Vw mekaniker.

16. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig bil ved dem!!

Køb aldrig bil ved dem!!! Det har vi desværre gjort og har aldrig fået så dårlig service. Bilen er i stykker for anden gang men heldigvis inden for garanti perioden men ikke nok med det har vi været nød til at leje en bil for at komme på arbejde da de ikke vil låne os en fordi "Vi koster dem for mange penge" og selv om vores bil er lavet kan vi ikke få den før mandag 6 dage og de vil jo heller ikke betale låne bil. Hold jer langt væk fra sælgeren Jerry!!!

27. Juni 2017

Kære Mette,

Tak for Jeres anmeldelse af vores virksomhed/mig og tak for Jeres ærlighed.
Jeg er oprigtigt ked af Jeres kritik, og havde meget gerne set et andet udgangspunkt end tilfældet er her.
SEAT Holbæk samler på glade og tilfredse kunder og vi bestræber os, så vidt det er muligt, altid på at opnå dette.
Jeg beklager, at der har været udfordringer med Jeres bil.
Dem havde vi (ligesom Jer) selvfølgelig helst have været foruden.
Jeg ved, at Jeres bil er repareret og leveret retur til Jer i Jylland som aftalt og håber at I trods alt nyder Jeres bil..
Jeg vil tage kontakt til Jer på mandag d. 10/7-17 så vi kan få talt om og forhåbentligt løst de uoverensstemmelser der måtte være
Jerry Schmidt
salgschef - SEAT Holbæk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroligt snobbet og grov.

Jeg har i weekenden været ude og kigge og prøvekøre forskellige biler. Vi ankommer hos Seat i Holbæk og prøvekørte en Seat Ibiza style, tror faktisk at det var salgs chefen der ekspedere os, og det var ikke just en rar oplevelse. Ikke nok med at han svinede min egen bil til i værdi, så dømte åbenlyst min mor ved at sige "man skal have en god økonomi for sådan en lån" da hun spurgte ind til de forskellige låne muligheder. bare ærgerligt for manden at min mor rent faktisk har sit eget firma og just ikke står og mangler penge.. De har selv snakket om at skifte deres 2 biler ud og hun vil ikke købe hos seat Holbæk efter den behandling. Ydermere var hans tone overfor os grov og meget ubehagelig. Nu skal jeg faktisk til at købe ny bil og er blevet godkendt af min bank. Det bliver så ikke lige Seat i Holbæk jeg ligger mine penge..

23. August 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr