Kronborg Auto A/S Bewertungen 183

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse, dårlig service, skulle være hurtigt og de lovede de få dage, hvorefter det tog mere end 10 dage og 3 timer at montere delen blev til 3 dage!!!! at få lavet en bag kofanger,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde min VW UP til service/dækskift i maj måned, hvor man konstaterede, at vinterdækkene var nedslidte. Jeg bad derfor om at få fælgene udleveret, da der ikke var grund til at betale fo... Mehr ansehen

1. Autohändler
  2. Autowerkstatt
  3. Kfz-Leasingservice

Vom Unternehmen geschrieben

Kronborg Auto A/S er autoriseret Volkswagen og Skoda forhandler og servicepartner med beliggenhed i Helsingør. Vi sælger og servicere Volkswagen og Skoda til en lang række kunder i Nordsjælland. Vi er 28 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal være yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gøre alt for at du også oplever dette.

2,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bestilt tid til service online 17 feb

Bestilt tid til service online, får mail bekræftelse på aftalt tid. Dagen efter en medarbejder og siger min bil skal til service 4 dage før aftalt. Efter en del roden rundt bekræftes min først aftalte tid. Dagen før aftalt tid får jeg en SMS om at tiden er flyttet fra 945 til 1230

23. Februar 2026

Hej Henning,

Vi er rigtig kede af at høre, at der har været problemer med bookingen, samt udfordringer undervejs, og at tidspunktet blev ændret i sidste øjeblik. Når der bookes tid online, kan der desværre forekomme ændringer, når bookingen forberedes, men vi beklager meget de gener, det har medført.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber altid efter at levere den bedste service. Din feedback bliver taget videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

Volkswagen Glostrup – en del af Semler Mobility

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig dårlig service, eller total mangel på samme

Jeg har i de seneste 2 år været kunde hos Kronborg Auto. Har haft min ID4 til både hjulskift og service hen over de seneste par år.
Desværre har jeg hver gang kunne komme med kritik over deres service.
Jeg har siden jeg købte min bil haft en "klonk" lyd i bilen. Jeg har købt bilen hos en anden forhandler og da jeg finder fejlen retter jeg henvendelse til forhandleren som ønsker at et Volkswagen værksted skal lave det og de klarer regningen mellem dem.
Dog blev denne lyd aldrig lavet og jeg har gentagende gange været forbi for at de skulle lave den.
Dette er dog ikke sket hen over de seneste 2 år. Hver gang jeg har haft den til hjulskift har jeg nævnt lyden. De siger at halvdelen af gangene de ikke kan høre den og de andre gange tager de den ind, men lyden er aldrig forsvundet.
Nu nægter de at gøre mere. Hvis de skal lokalisere lyden, så skal jeg betale for denne gennemgang. Og HVIS de finder fejlen, betaler de måske ellers hænger jeg på regningen.
Dette er simpelthen så dårlig service. De har aldrig taget det seriøst, men de har fået deres betaling af den tidligere forhandler, da de mente de havde lavet lyden. Også selvom jeg i sin tid klagede over deres arbejde.
Derudover har jeg hver gang jeg har haft den inde, ventet på et opkald om at bilen er færdig, det glemmer de dog hver gang.
Og sidste gang jeg skulle have vinterdæk på, ja så havde de glemt dækkene på opbevaringen, så jeg fik lov til at vente en time hvorefter jeg kunne køre igen.
Da jeg så kom tilbage for at få skiftet dæk og skulle hente bilen, havde de glemt at sætte mine centerkapsler på bilen.
Her var der dog en rigtig sød medarbejder, som godt kunne forstå jeg var lidt træt af forløbet og gav mig et par nye, så jeg kunne komme videre.

Jeg må desværre sige at nu venter jeg bare på at få mine dæk tilbage ved næste dækskifte, og så skal jeg helt sikkert finde et andet værksted.

15. Dezember 2025

Hej Line,

Vi er rigtig kede af at læse om din oplevelse, og vi forstår godt din frustration. Vi beklager meget, at kommunikationen ikke har været i top, og at du sidder tilbage med en følelse af at måtte finde et andet værksted.

Du er meget velkommen til at sende en mail til kontooprettelser@semler.dk
med bilens registreringsnummer, dit telefonnummer og en kort beskrivelse, hvis du ønsker, at vi ser nærmere på sagen.

Volkswagen Glostrup – en del af Semler Mobility

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Transportsikringsklodser ikke afmonteret ved levering.

Jeg har leaset en Skoda Elroq, som desværre blev leveret med transportsikringsklodserne stadig monteret i forhjulsophænget – en fejl, som Skoda efterfølgende har erkendt.

Bilen blev brugt i ca. 6 måneder og ca. 10.000 km, før fejlen blev opdaget i forbindelse med dækskift. Der blev efterfølgende ikke konstateret varige skader, men affjedringen har i perioden ikke fungeret korrekt.

På trods af den mangelfulde klargøring og den lange periode med brugsulempe har Skoda valgt ikke at tilbyde nogen form for kompensation.

Jeg oplever dialogen som høflig, men meget standardiseret, og jeg savner ansvar for kundeoplevelsen, når der sker en åbenlys klargøringsfejl.

Overordnet en skuffende håndtering af sagen.

5. November 2025

Hej,

Vi er utrolig kede af at læse din anmeldelse, og at du synes, at vi ikke lever op til dine forventninger.

Hvis du ønsker at få uddybet noget skal altid være velkommen til at kontakte dit lokale værksted på mail. kontooprettelser@semler.dk

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Skoda Helsingør – en del af Semler Mobility

Frustration

Jeg bad derfor om at få fælgene udleveret, da der ikke var grund til at betale for opbevaring af dæk, som alligevel skulle skrottes
På trods af det blev de alligevel sendt til opbevaring og sidenhen har jeg forgæves forsøgt at få dem udleveret - Hele 4 (!!!) gange har jeg været deroppe - senest i uge 41.
Man kan få en mistanke om, at de er kasseret -incl. fælge.
Rigtig dårlig service!
Jeg har været kunde hos Kronborg Auto i rigtig mange år og købt flere nye biler der.
Sådan bliver det næppe i fremtiden- også grundet ublu priser.

Rita Pedersen

10. Oktober 2025

Hej Rita

Vi er kede af at høre om din oplevelse med opbevaringen og udleveringen af dine fælge – det må være frustrerende, især når du har været forbi flere gange uden at få en løsning. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og prøve at finde en løsning til dig, så du er velkommen til at kontakte os på kontooprettelser@semler.dk, så vi kan få fulgt op hurtigst muligt.

Trods det der er sket, ønsker vi dig en god dag.

David,
Volkswagen Kronborg, en del af Semler Mobility

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Noget nær den ringeste form for service

Jeg havde bestilt tid til service og dækskifte tirsdag i denne uge, tiden blev bestilt 21.9.
Midt i serviceeftersynet får jeg at vide, at mine dæk, som er opbevaret hos Kronborg Auto, ikke 'er kommet med lastbilen', men at jeg vil få en status torsdag. Da jeg ikke har hørt noget først på eftermiddagen, kontakter jeg værkstedet. Jeg får at vide, at jeg ligger først i køen, alligevel bliver jeg stillet om. Da jeg endelig kommer igennem, er beskeden, at fortsat ingen ved, hvor mine dæk befinder sig, men at jeg da godt kan bestille en tid om en uge. Det viser sig ikke at kunne lade sig gøre. Første ledige tid er om 3 uger. Da jeg ringer op for at høre, om det kan være rigtigt, bliver jeg igen stillet om til hovednummeret og bliver her mødt med en behandling, der føjer en helt ny dimension til begrebet service.
Jeg aner fortsat ikke, hvor mine dæk er, eller om jeg nogensinde får skiftet til vinterdæk.
Jeg håber, der er en rigtig god forklaring på den totale mangel på service.

2. Oktober 2025

Hej Anne,

Vi er utrolig kede af at læse om dine oplevelser. Jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at skrive om din oplevelse på denne mail: kontooprettelser@semler.dk.

Så har du mulighed for at uddybe, og så kan vi tage dialogen med værksted om dine oplevelser.

Jeg ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu en kedelig oplevelse hos Kronborg Auto.

I dag d 2/10 havde jeg bestilt tid til hjulskift, efter at have ventet en halv time får jeg at vide at de ikke har mine vinterdæk,de er ikke kommet fra lageret desværre, tid til hjulskift er bestilt for næsten tre uger siden.
Ud over det så skal man bede dem om at kontrollere dæktrykket,da jeg ved de forgående hjulskift er kørt der fra med 2.8 bar i dækkene,det burde ikke være noget man skal spørge om.
Nu har jeg så fået en tid d 14/10, spændende bliver det om de har fremskaffet mine vinterdæk.

2. Oktober 2025

Hej Morten,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi beklager meget den uheldige situation med dine vinterdæk, og at du måtte vente forgæves trods en tid bestilt i god tid. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi tager også din kommentar omkring dæktryk til efterretning, så vi kan sikre en bedre proces fremover.

Vi håber, at dit næste besøg bliver en langt bedre oplevelse.

Christian

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overskred aftalt pris ved check af radio.

Infotainmentsystemet i vores Passat GTE gik i "komponentlås" hvilket skyldes at radioen mister kontakten til bilen og tror den er blevet stjålet.
Normalt klares det med en nulstilling af radioens software, og det blev aftalt med VW Hillerød til en fast pris. Da Kronborg Auto havde tid før VW Hillerød (samme firma) blev det booket der. Det stod også i ordren at jeg skulle kontaktes hvis opgaven gik ud over det som var aftalt. Jeg indleverede bilen og ventede i deres lounge.
Så kom en Mobilepay anmodning på ca. 40% mere end aftalt... Da de ikke kunne nulstille radioen var de gået videre med fejlsøgning uden at have informeret mig, selv om jeg sad i samme bygning. Værkstedet havde dermed ikke overholdt aftalen og regningen var steget med ca. 40%. Jeg protesterede og påpegede de ikke havde overholdt en skriftlig aftale, men de var ligeglade og forklaringen var at "Det var de nødt til".

Desuden indeholdt regningen to andre poster: "Diverse materiale forbrug" og "Miljøomkostning".
Ingen af disse poster er en reel udgift ved det check de havde lavet i mit tilfælde, og jeg er sikker på det er ulovligt at fakturere kunder for noget som ikke er udført !
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, hvilket gør at vi ikke vil bruge VW fremover til service.

19. August 2025

Hej,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen
igen en anden god gang.

Utilfredsstillende håndtering af reparationer

Jeg har været kunde i over 10 år og har købt op til flere nye biler hos jer. Det stopper nu, efter jeg desværre gennem de seneste år har oplevet episoder, der har svækket min tillid fuldstændigt.

For et par år siden fik jeg en ny forrude monteret hos jer. Den blev monteret forkert, og først efter flere besøg blev problemet udbedret. Ved et senere rudeskift hos en anden afdeling blev det konstateret, at frontkameraet var blevet beskadiget, og at I havde forsøgt at fastgøre det med gaffatape/lim uden at informere mig. At beskadige min bil under et rudeskift og forsøge at skjule det, finder jeg helt grotesk.

På trods af dette gav jeg jer for nylig en chance igen, da jeg oplevede en mærkelig lyd fra bilen. Jeg optog lyden og sendte den til jer og forklarede, at lyden ikke var konstant, men kom sporadisk. Jeres fejlsøgning konkluderede, at en bestemt reservedel skulle skiftes, hvilket kostede mig ca. 6.000 kr. Jeg gjorde det klart, at reparationen var vigtig, da jeg havde planlagt at tage bilen på ferie.

Efter reparationen hentede jeg bilen, men allerede efter få minutters kørsel opstod lyden igen. Jeg vendte derfor om og sagde, at det ikke kunne være rigtigt at betale over 6.000 kr. for en reparation, der ikke løste problemet jeg efterspurgte udbedret. Jeg blev anbefalet ikke at benytte bilen til min ferie, hvilket var voldsomt frustrerende.

Jeg fik en ny tid til fejlsøgning uden beregning, hvilket jeg fandt helt naturligt efter mine oplevelser. Ved denne fejlsøgning kunne lyden igen ikke konstateres, selvom jeg endnu en gang fremsendte både optagelsen og en detaljeret liste over de mest sandsynlige årsager, grundigt identificeret ved hjælp af AI. Disse punkter blev ikke undersøgt, da værkstedschefen mente, de ikke var en del af jeres fejlsøgning og at de ikke kunne løse et problem, de ikke kunne konstatere, selvom de havde modtaget lyden samt beskrivelse fra mig.

Værkstedschefen udtalte, at de allerede var gået langt ved at tilbyde gratis fejlsøgning og lånebil, selvom det både var aftalt på forhånd og i min optik en helt rimelig konsekvens af situationen. Han meddelte også, at de ikke ønskede at gøre mere uden at jeg selv måtte betale for en ny tredje fejlsøgning.

Da jeg afhentede bilen, fik jeg at vide, at jeg ikke kunne få udleveret dokumentationen for, hvad der var undersøgt og kontrolleret, medmindre jeg kontaktede værkstedschefen. Det finder jeg mistænkeligt, især da han tidligere undveg at svare på, om der var lavet samme fejlsøgning som sidst.

Hvis man ønsker en pålidelig, grundig og tillidsfuld forhandler/værksted, kan jeg på ingen måde anbefale Kronborg Auto. Min tillid er blevet brudt alt for mange gange, og jeg vil fremover benytte et andet værksted og en anden bilforhandler.

13. August 2025

Hej Rasmus,

Vi er utrolig kede af den oplevelse, som du har haft. Det er beklageligt, at din bekymring ikke er blevet afhjulpet. Vi har altid en målsætning om at levere en service i top ved alle berøringspunkter og naturligvis udføre et kvalitetsarbejde på din bil. Det er derfor med stor frustration, at vi læser denne anmeldelse.
Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail kontooprettelser@semler.dk for en videre dialog.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre resultatet i denne anmeldelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg aflevere min bil om morgenen hvor…

Jeg aflevere min bil om morgenen hvor aftalen er at de skal lave førsyn og kører bilen til periodisk syn. Om eftermiddag får jeg en sms bilen er klar. Får en mobilpay anmodning og at nøglen kan hentes i en boks. Jeg kommer derop spørg personalet om det gik fint med synet hvor svaret var “ja for ellers var jeg blevet kontaktet”

En måned senere får jeg en besked for Færdselsstyrelsen at min bil ikke er synet . Jeg kontakter Kronborg auto som siger at jeg lige må kører forbi det sted der laver bilsyn for en sikkerhedsskyld men det viser sig at den slet ikke er bliver har fået sit syn.
Jeg er dybt forarget over denne behandling.

30. Juli 2025

Hej Tækker,

Tak for din anmeldelse - det er naturligvis ikke den oplevelse vi ønsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine oplysninger (navn, reg. nr. og tlf. nr) til kontooprettelser@semler.dk så opretter vi en sag og så vil forretningen kontakte dig efterfølgende.

Dårlig service og uprofessionelt

Tidligere har der været god service hos jer, men da jeg prøvede at henvende mig til jer ifht en undervognsbehehandling af min bil har det været pinlig dårlig service... I svarede ved første henvendelse, men da jeg havde lidt flere spørgsmål svarer i pludselig ikke i flere måneder, og umuligt at komme igennem til jer på telefonen.
Når jeg har rykket i flere måneder og prøvet samtlige af jeres mailadresser kommer endelig et svar som så siger jeg har fået forkert information tidligere, da jeg spørger til det bliver jeg igen sendt videre på cc mail flere gange uden opfølgning og har rykket utal af gange...
Dårlig service og uprofessionelt.
Jeg har valgt at skifte til Volkswagen Glostrup da de virker mere kompetente.

26. Juni 2025

Hej Caroline,

Tak for din anmeldelse .

Vi er utrolig kede af at læse om din oplevelse. Det er naturligvis ikke den oplevelse vi ønsker at give til vores kunder. Vi tilsigter ellers altid at give alle vores kunder og besøgende en god og imødekommende service.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang og forbedre din oplevelse.

De bedste hilsner,
Volkswagen Helsingør, en del af Semler Mobility

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tager Intet ansvar eller viser nogen…

Tager Intet ansvar eller viser nogen som helst former for forståelse. Ved slet ikke hvor jeg skal starte. Min bil har nu været på værkstedet 5-6 gange af 8 timer hver gang. Diverse fejl kommer frem i bilen bl.a. at elmotoren ikke virker korrekt og at værksted skal kontaktes med det samme. Hver gang får jeg bilen tilbage uden en løsning og egentlig bare med beskeden “vi kunne desværre ikke finde fejlen på bilen” og så skal jeg selv spørge ind til hvordan vi kan få det her løst. Der er ingen som har lyst til at finde ud af hvad det her er for en fejl og hvorfor bilen ikke virker. Sidst sagde de blot at de vill skrive til en anden afdeling og så høre jeg ikke mere fra dem flere uger efter. Nu har jeg en bil der ikke kan køre ordentligt som enda stadig har fabriksgaranti. Jeg er meget træt af at skulle frem og tilbage til værkstedet og næsten tvinge dem til at tage bilen ind. Det tog enda 4 gange på værkstedet af 8 timers besøg af gangen, før de så sender en forespørgsel til en afdeling i Brøndby.

Jeg føler man er overladt til sig selv og service niveauet er så lavt som det kan være. Har været glad for Kronborg auto før i tiden, men nu føler jeg kvaliteten i butikken er faldet helt til bunds og jeg er ikke alene om den følelse.

25. Juni 2025

Hej Vilas

Vi er meget kede af at høre om den oplevelse, du har haft. Det er beklageligt, at din bekymring ikke blev håndteret alt i den tid, du var hos os.
Vi har altid en målsætning om at levere service i top, og derfor ærgrer det os meget at læse om din situation. Vi forstår godt, at du ikke synes, det er i orden.

Vi vil meget gerne hjælpe dig og undersøge sagen nærmere. Derfor opfordrer vi dig på det kraftigste til at tage kontakt til os på kontooprettelser@semler.dk.

Send også gerne dine oplysninger, såsom navn, telefon og registreringsnummer.

Vi håber at høre fra dig, og trods omstændighederne ønsker vi dig en god dag.

David,
Kronborg-Auto, en del af Semler Mobility

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende trods travlhed og hurtig ekspedition

Indleverede min bil tæt på lukketid med nedslidte dæk og et punkteret forhjul. Blev mødt af en godt brugt ung mand, men med smil og en imødekommende attitude. I løbet af kommende dag lykkedes det dem at skaffe nye dæk, monterer dem på bilen, trods en travl dag, og jeg var igen kørende sidst på dagen.

Tak til Kronborg Auto for hurtig ekspedition.

3. Juni 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Audi, en del af Semler Mobility

Aflysning 1 time før afhentning af ny bil

1 time før jeg skal hente min nye leasing bil , en Polo, får jeg et opkald at det ikke længere er muligt at lease en Polo.
Jeg har bestilt bilen for 9 måneder siden så der har været alt mulig tid til at informere mig om den nye strategi om ikke at udlease Poloer og Golf.
Jeg skal aflevere min gamle Polo på mandag og står nu uden bil.
Da jeg skal have en bil og vil have en VW ser jeg mig nu nødsaget til at vælge en T-Roc. Et stort skrummel uden de smukke linjer som Poloen har og desuden skal jeg så spændere yderligere 8000 kr på et sæt vinterhjul, da de vinterhjul der passede på Poloen ikke passer på T-Roc. En super skuffende og uprofessionelt oplevelse. Jeg er rasende!

26. Mai 2025

Hej Mette

Vi er meget kede af den oplevelse, du har haft hos os. Det er bestemt ikke det serviceniveau, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi vil meget gerne følge op på din sag og håber derfor, at du vil skrive til os på kontooprettelser@semler.dk.

Vi beklager endnu en gang din oplevelse og ser frem til at høre fra dig.

David

kompetent behandling

Positive, aktive og imødekommende er betegnelsen for mit møde med medarbejderne hos kronborg auto. -Og det var på alle niveauer, Simone Hansen, Ole Larsen, Jeppe Herbst og Asad. De var alle engagerede, og løste mit problem meget hurtigt. Det var en betryggende, kompetent, og sikker indsats, som jeg kun kan anbefale. Godt gået, eller rettere "godt kørt"!!

30. Januar 2025

Hej Ole,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores team.

Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet og fik dit problem løst hurtigt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til mange flere gode "ture" sammen i fremtiden. 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig en mærkelig oplevelse at få…

Virkelig en mærkelig oplevelse at få serviceret sin bil hos Kronborg Auto.
Der sidder en ung pige i skranken med sin mobiltelefon, der på forhånd ved at det koster.
Men de ting der ikke er lavet i følge service rapporten er ikke trykket fra.
Der er ingen kontakt mellem kunde og værksted.
Og så koster det: 1850,50 kr plus moms at få skiftet 3 tændrør....🤔

24. Februar 2025

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det ærgrer os at høre om din oplevelse.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt, er du meget velkommen til at sende en beskrivelse af din oplevelse samt dine kontaktoplysninger (fulde navn, reg. nr. og tlf. nr.) til anmeldelser@semlermobility.dk.

Vi sætter pris på din feedback og håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang. 😊

Exceptionel Service & Oplevelse

Jeg kan ikke rose Kronborg Auto Volkswagen – og især Artur – nok for den exceptionelle service, jeg har oplevet! Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt med en professionalisme og venlighed, som man sjældent finder i dag. Artur gik langt ud over, hvad jeg kunne have forventet, og gjorde hele processen utrolig let og problemfri.

Jeg havde brug for, at min bil blev færdig hurtigt, da jeg skulle bruge den i weekenden, og Artur sørgede ikke bare for, at det blev muligt – det blev gjort hurtigere, end jeg turde håbe på, uden at der blev gået på kompromis med kvaliteten. Hele forløbet var effektivt, trygt og professionelt, og jeg følte mig virkelig i gode hænder.

Det er sjældent, man møder en medarbejder, der er så engageret i sit arbejde og i kundens tilfredshed som Artur. Det gør virkelig en forskel, når man som kunde kan mærke, at der bliver gjort en ekstra indsats for at hjælpe.

Hvis du leder efter et sted, hvor servicen er i top, og hvor du kan regne med, at tingene bliver gjort ordentligt – og hurtigt – så er Autohuset Kronborg Volkswagen stedet, og Artur er manden, der gør det til en fornøjelse at være kunde. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!

Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Jeg ved, hvor jeg tager hen næste gang, min bil skal have lidt kærlighed.

17. Januar 2025

Hej Meed,

Mange tak for din vidunderlige anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en så positiv oplevelse.

Vi er meget stolte over at have Artur som en del af vores team, og det glæder os at vide, at hans engagement og professionalisme har gjort en forskel for dig.

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os!

De bedste hilsner,
Vibeke
Kronborg Auto - en del af Semler Mobility

God service og betjening

Fik en fantastisk service og vejledning i indtjek af en ung mand.
Dejligt med smil og god service.

7. Januar 2025

Hej Karina,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag 😊

Hold jer væk

Jeg var ansat i en virksomhed hvor jeg fik en leasing-bil af firmaet. Denne bil skulle til service. Jeg valgte at bruge Kronborg auto. Jeg lavede en aftale med dem inden jeg ankom at regningen skulle sendes til leasingselskabet da dette var med i leasing aftalen på bilen. Det godkendte de og de havde erfaring med dette i forvejen.
Efter en måneds tid modtager jeg en regning i min privat mail fra dem på dette service. Jeg kontakter Kronborg auto og fortæller dem hvad vi aftalte og de ville få styr på det, manden jeg snakkede med sagde endda at der var falske mails i omløb så hvis jeg ikke hørte fra dem igen skulle jeg bare se bort fra den mail. Der går noget tid og jeg modtager et par mails igen med flere regninger. Jeg ringer til dem igen og fortæller at jeg stadig modtager mails med regninger og jeg fik igen afvide at de ville få styr på det. Nu vågner jeg op imorges den 7/1-25 (et halvt år efter jeg fik service på bilen) til at de har indsendt mig til inkasso. Dette er under al kritik at jeg skal bruge min tid på det her fis. Få styr på jeres ting !!
Jeg anbefaler på ingen måde Kronborg auto, hvis de ikke kan håndtere en lille ting som denne skal de slet ikke røre ved nogle biler jeg kommer derop med.

7. Januar 2025

Hej Mark,

Tak for din anmeldelse - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine kontaktoplysninger (fulde navn, reg. nr. samt tlf. nr.) til anmeldelser@semlermobility.dk så undersøger vi sagen nærmere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis du køber en bil til 4000000 og får…

Hvis du køber en bil til 4000000 og får lovning på alt muligt, så ender man i minimum 3 abonnements fæller alligevel og gider de hjælpe en... der er nul og nix, de prøvede at spise mig af med et gratis hjulskift, hvilket jo er helt galt i byen når man tænker på udgifterne til de abonnementer..

17. Dezember 2024

Hej Rasmus,

Vi beklager, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende. Vi kan se, at du allerede har været i dialog med vores kundeservice, som har forsøgt at hjælpe dig bedst muligt.

Vi har noteret os din feedback og ønsker dig en god dag. 😊

Skoda Helsingør - en del af Semler Mobility

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget behagelig og kompetent gennemgang ar id7.

Havdee købt en id7 demomodel i Ringsted og havde modtaget en ringe overdragelse.
Henvendte mig til Kronborg auto og fik straks en sublim gennemgang af bilen ved deres sælger Asad, som var virkelig omhyggelig og meget venlig!
Alt i alt en meget rar oplevelse, så vi tegnede ved samme lejlighed en service og reparationsaftale og vinterdæk.
Kan varmt anbefale Kronborg auto!

6. Dezember 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med den service, som du har modtaget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Vibeke
Kronborg auto - en del af Semler Mobility

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr