Extremely fast shipping!! The products I ordered arrived in great condition and were very high quality. My dog loved the bonus treat too, thank you!
Scotty’s is mijn favoriet! De winkel is super leuk ingericht, heeft bijzondere producten (geen doorsnee), goede voermerken, pure snacks en enorm leuke gadgets. De eigenaresse is super vriendelijk en... Mehr ansehen
Een prachtige winkel met een gevarieerd assortiment (verschillende soorten speelgoed, eten, snacks, tuigjes, kleding, et cetera). Vriendelijke eigenaar, ze heeft veel kennis van haar producten en is... Mehr ansehen
Favoriete shop 10/10! Echt ALLES uit het assortiment is tof, Frenkie vindt alles top & het is ook allemaal selectief gekozen op hoogwaarde kwaliteit. En dat is te merken! Natuurlijke producten & duurz... Mehr ansehen
Scotty's Dog Goods is a dog supply store where quality is key! The store sells all kinds of products including food, treats, toys, beds, and so much more! We have carefully curated everything your furry friend needs to live a full and healthy life. We carry a wide range of brands, some of our most popular being; Lambwolf Collective, Furlou, WOOF, Drew's Dogwear and Springer. We are a store based in the Netherlands and ship to the whole of the EU.
Torenlaan 12, 1261 GD, Blaricum, Niederlande
- +31 6 27 92 31 92
- info@scottysdoggoods.com
- scottysdoggoods.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Extremely fast shipping!
Snelle en goede service
Snelle en goede service, netjes verpakt
En bedankt voor de heerlijke koekjes, ze vielen enorm in de smaak bij onze teckel
Snelle verzending!
Perfectly cute
Ordered for the first time on monday 3 November, shipped on Tuesday 4, delivered on Wednesday 5. SO quick. Packaging so cute, good quality items, I’ll order again for sure !
De producten zijn zorgvuldig uitgezocht…
De producten zijn zorgvuldig uitgezocht en van goede kwaliteit. Bij een online bestelling is het altijd een feestje om uit te pakken. Erg tevreden! (En mijn hond ook ;) )
Enthousiast
Prachtig hoe het wordt ingepakt. Mijn hond is erg enthousiast als hij weer een pakketje krijgt van Scotty’s Dog Goods.
Scotty’s Dog Goods: een echte aanrader!
Ik vind de producten van Scotty’s altijd erg vernieuwend, my pup loves it! Snel verzonden en leuke aanbiedingen. Ik kan het zeker aanbevelen om eens rond te kijken op de website of in de fysieke winkel. Als je bij Scotty’s iets koopt weet je zeker dat je hondje helemaal up to date is!
Excellent service of a good product
Weer mooie goodies ontvangen
Weer mooie goodies ontvangen.
Altijd keurig ingepakt en snel verzonden
Thanks Scotty 😉

Antwort von Scotty's Dog Goods
Prachtige winkel
Prachtige winkel met leuke merken en een leuke spontane eigenaresse.
Snoepwinkel voor hondeneigenaren
Leuke, fijne winkel!
Makkelijk om te bestellen en veel keuze uit erg leuke producten! De bestelling was ook erg snel verzonden! Ik ben zeer tevreden.
Mega blij met onze producten gekocht…
Mega blij met onze producten gekocht bij Scotty’s!
Binnen een half uur was het verstuurd, volgende dag in huis. En een cadeautje om te ontvangen.
Aanrader!
I found a lot of cool things here
I found a lot of cool things here! Nice assortment, cute packaging, fast shipment. Everything is great!
Super snelle services
Super snelle services! We hadden onze bestelling de volgende dag al in huis. Goede producten en ook nog leuk ingepakt, met iets extra’s voor onze puppy. Aanrader!
Heel blij met de mooie spullen van…
Heel blij met de mooie spullen van Scotty’s en het enthousiasme van Charlotte. En ook de hondjes zijn dol op de lekkere pupsicle yoghurt-ijsjes en het speel-stokbrood.
Super!
De winkel is prachtig en je wordt goed geholpen! Ook hebben we meerdere keren een bestelling geplaatst via de website. Je kunt voor alles terecht bij SDG! Speeltjes, harnassen, foodtoppers, snacks, manden en veel meer! We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de service!
De leukste webshop voor honden🐶
Wij zijn grote fan van deze webshop! Geweldig assortiment met de leukste producten en waar regelmatig nieuwe dingen aan worden toegevoegd🤍🐾
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit! Onze hond speelt heerlijk met zijn nieuwe speelgoed. Ook leuk om merken te kunnen shoppen die echt anders zijn dan in de meeste dierenwinkels.
Scotty’s is mijn favoriet
Scotty’s is mijn favoriet!
De winkel is super leuk ingericht, heeft bijzondere producten (geen doorsnee), goede voermerken, pure snacks en enorm leuke gadgets. De eigenaresse is super vriendelijk en heeft kennis van zaken en is enorm enthousiast over mijn hondenkinderen. Dus mijn vaste adresje om even aan te waaien.