Superbra service! När budfirman blandade ihop vårt paket med ett annat fick vi stöd genom hela processen av scootworld. Sen, när vi fick paketet, hade jag frågor kring montering och även då fick jag j... Mehr ansehen
Meget hjælpsomme, venlige og tog sig god tid over telefonen, til at hjælpe mig med, at finde alle komponenterne til et løbehjul min søn selv vil bygge. Ud over dette har de den flotteste butik på Bå... Mehr ansehen
Min søn havde købt et deck som var flækket. Vi havde desværre mistet kvitteringen. Tog derfor derind med dankortkvitteringen og det flækkede deck. Ingen brok eller bortforklaringer. De fandt hurtigt k... Mehr ansehen
Über ScootWorld
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er specialister inden for action sport og har et kæmpe udvalg af:
Trick Løbehjul
Transport Løbehjul
Dele Til Trick Løbehjul
Rulleskøjter
Skateboards
Beskyttelsesudstyr
ScootWorld blev startet af Frederik og Alexander Giese i 2012. Der var de blot to knægte på blot 17 og 13 år, der kastede sig ud i skate universet. Det blev starten på en fed og lærerig rejse, og her 10 år efter, er der sket rigtig meget.
Udover at have flyttet til en ny og større butik i København i 2024, så har vi gennem årene opstartet og fået etableret en række af fede action sport brands, der har hjulpet os med at udvide vores udvalg af høj kvalitets skaterudstyr.
Se hele udvalget på Scootworld.dk - Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske skateshop på Bådehavnsgade 4, 2450 København SV.
Vores mål er at kunne blive ved med at tilbyde det fedeste udstyr med den bedste personlige service til dig og dine venner her hos ScootWorld. Vi håber derfor i vil blive ved med at støtte os og være med på rejsen.
Med venlig hilsen,
Frederik og Alexander Giese.
Bådehavnsgade 4, 2450, København, Dänemark
- +4570267979
- frederikgiese@scootworld.dk
- scootworld.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Varen kom hurtigt og blev hele tiden…
Varen kom hurtigt og blev hele tiden opdateret hvornår den var klar til afhentning
God service 😊
God service. Fik byttet skøjter i butikken, til nummeret større. Helt uden besvær.
Intet at påtale
Et smut forbi deres flotte butik i…
Et smut forbi deres flotte butik i sydhavn for at købe løbehjul til min lille fætter, super venligt personale da jeg var inde i butikken og se på de forskellige produkter og god vejledning til det rigtige løbehjul. Stor anbefaling herfra!
Alt var som det skulle være❤️
Me han atendido muy bien y todos super bien.
Me han atendido muy bien y todos super amables recomiendo ir si buscas un scooter nuevo. Sin duda, de las mejores tiendas de scooter.
Venlig og kompetent hjælp.
Tak til for stor hjælp med at vælge størrelsen på ungernes løbehjul.
Min søn skulle købe sit første…
Min søn skulle købe sit første skateboard for egne penge. Folkene i butikken var super hjælpsomme, og han var glad for at kunne prøve skateboard og tilbehør i butikken. Han var også super glad for, at der var tilbud.
10/10 stjerner herfra!
Super helpfull
Super helpfull, honest and friendly staff.
5 stars service and quality and variety of the products they sell.
verdens bedste kunde service kan 1000%…
verdens bedste kunde service kan 1000% anbefales
Lynhurtig levering og super kvalitet vare
Selvom jeg bestilte sent på dagen, kom skateboardet allerede næste dag. Udover skateboardet indeholdt klistermærker til at sætte på efter eget temperament.
Mit barnebarn bliver SÅ glad.Ville gerne give flere stjerner, men fem er max mulige
Super kundeservice!!
De er simpelthen så fantastiske til at hjælpe! Brugte 20min i telefonen med en medarbejder fordi jeg intet aner om løbehjul og det var en gave til min søn.. vi handler alt her frem over! Super kundeservice…
Kvalitet fra Scootworld
God kvalitet
Lever 100% op til forventninger
Fantastisk service
Jeg vil klart anbefale ScootWorld. Super service og et meget venligt personale.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.