Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Snabb leverans
Snabb leverans. Gillar att hjulbultarna inte bygger så mycket på diametern efter bultens kona. Mycket nöjd
Alltid bra service och bemötande
Alltid bra service och bemötande. Bra utbud till bra priser. Rekommenderas varmt!
Leveransen gick snabbt o bra men det…
Leveransen gick snabbt o bra men det ena lyktglaset var repigt och passformen var inte jättebra tyvärr.

Antwort von Schmiedmann Sverige AB
Väldigt snabb leveranstid och riktigt…
Väldigt snabb leveranstid och riktigt bra paketerat!!
Undvik detta stället till varje pris…
Undvik detta stället till varje pris om.bi inte vill bli lurade!
De lurar sina kunder och man får ett otrevlig bemötande av deras såkallade VD Viktor .
Finns andra seriösa ställen att gå till.

Antwort von Schmiedmann Sverige AB
Deliverance incompetence
I’ve ordered an original item for my vehicle for more than two weeks ago and still the business isn’t able to inform about the whereabouts of the delivery date or other details regarding the delivery!
Sämst leveranstid
Jag beställde lite delar på min BMW det stod på köpet att det skulle levereras inom 6 arbetsdagar
Idag har det gått ungefär 20 dagar jag har inte fått mina delar. Varje gång man ringer de har en anledning.
Bra kvalitet
Dom har allt man behöver plus att det verkar vara kvalitet på grejerna fick deras golv mattor med i min 335i och det är riktig kvalitet. Jag är tidigare kund hos autodoc och schmidmann är mycket bättre jag har fått kund service hos dom och dom skickar inte delar som inte funkar som jag varit med om hos autodoc rekommenderar starkt. Jag köper häldre delar som kostar 30% mer och håller 4 gånger längre än ridex skräpet på autodoc som inte ens funkar när man får det.
Fullständig katastrof utan dess like
Fullständig katastrof utan dess like, beställde S3 De Luxe golvmattor från Schmiedmann i Fjärrås den 14 Augusti i år, och efter 30 dgr leveranstid skickar de hem billiga lågbudget mattor till mig, trots att jag beställt dubbelt så dyra de Lux mattor, Ingen ursäkt, ingenting.
Schmiedmann gör en ny beställning av golvmattor inkl egna bifogade bilder eftersom tillverkaren ej är läskunnig, tillverkaren ser istället på bif bilder som beställningsunderlag? Efter ytterligare en månads väntetid så kommer/returneras återigen samma sorts lågbudget mattor som första gången? Ingen ursäkt ingenting, istället hånar Vik#tor mig för antalet e-mail där jag stark ifrågasätter vad fasiken de håller på med, Vik#tor lovar dock att skicka ännu fler och större bilder till tillverkaren i Tyskland så de kan tillverka rätt mattor enl bilder?? Något artikelnummer existerar inte då alla mattor är felmärkta i fabriken, den sista leveransen med fel mattor var dessutom sydda med olika röd/orangea tråd runt om mattorna, tråden hade likaså delvis maskat upp sig, det hela såg ut som ett litet barn sytt helt i Blindo, då annullerade jag min beställning,
Fick ingen Ursäkt,kompensation,ingenting, jag väntar likaså fortfarande på att få tillbaka min förskottsbetalning från Schmiedmann i Fjärås. Har dock inga större förhoppningar om att de klarar av detta.
Undvik, Undvik dessa skojare och bespara dig flera månaders besvär till ingen nytta. Aldrig mer!
OBS läs gärna om deras Danska leverantör Schmiedmann.DK och alla deras Negativa omdömen de dragit på sig, det finns flera spaltmetrar med besvikna upplurade kunder som svär ve och fasa över svikna löften,uteblivna leveranser, dåliga produkter,mm,mm.