SBD Denmark Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er efterhånden noget tid siden at jeg købte knee wraps og wrist wraps. Glemte desværre at give en anmeldelse dengang. Da jeg bor i Aalborg blev jeg tilbudt, at komme forbi og prøve deres sorti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter! God kvalitet, slidstærke og flot design. Og en virkelig god service. Ved mit sidste køb, bestilte jeg mandag og det ankom til pakkeshop tirsdag. Ved et af mine tidligere køb... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte to par knee sleeves en morgen/formiddag og modtog dem sidst på eftermiddagen samme dag. Desværre var de lidt for små, så kontaktede virksomheden og fik lov at komme forbi deres lager og bytt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning! Svarede straks på chatten og hjalp en newbie løfter med valg af modeller og størrelser. Sparede for en tur ekstra til pakkeshoppen, da jeg oprindeligt havde set mig lun på en... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ekstraordinær kundeservice

Fremragende personale og ekstraordinær kundeservice, top klasse!

11. August 2026

Hejsa Peter.
Tusind tusind tak - det sætter virkelig stor pris på :)

Varmeste anbefaling

Fantastiske produkter! God kvalitet, slidstærke og flot design.
Ved et af mine tidligere køb, havde jeg bestilt i forkert størrelse, men kundeservice var lynhurtige til at svare og ændre min ordre.

9. Dezember 2025

Hejsa Nanna..

Tusind tak for den fine anmeldelse, det sætter jeg virkelig pris på :)

Service i top

Der skete en fejl, det sker. De 5 stjerner er for håndtering af fejlen. Er imponeret over service niveau.

Og så har de nogle super gode produkter

4. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flink og venlig service

Super flink og venlig service. Godt humør hele vejen. ☺️

13. Januar 2025

Hejsa Niels..

Tusind tak for din fine anmeldelse - du er altid velkommen, det ved du :)

Top produkter.

Top produkter til både tungt løft og træning generelt hvor ekstra støtte kræves. Jeg har flere produkter herfra og det er det eneste rigtige til en god træning og så er der altid super hjælp og vejledning at hente ved tvivl omkring størrelser mv.

15. November 2024

Hejsa Louise..

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse.
Det sætter jeg virkelig pris på :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt flere produkter fra SBD og…

Har købt flere produkter fra SBD og kvaliteten er bare i top! Klart en anbefaling herfra!

Lyn hurtig håndtering og levering!

Nemmere kan det ikke siges!

3. Februar 2024

Hej Kasper..

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter jeg STOR pris på :)

Ualmindelig god behandling

Ualmindelig god behandling. Stor ros til Trine som giver sig tid til at råde og vejlede.

30. Januar 2024

Hejs Michael..

Tusind tusind tak for den fine anmeldelse, og du er altid velkommen til at ringe igen hvis du har flere spørgsmål :)

Køb SBDs bælte!

Hurtig levering og bæltet er topkvalitet. Har aldrig hverken prøvet eller haft et bælte der var så fremragende og jeg har trænet i over 30 år.

22. Juni 2023

Hejsa Rasmus..

Tusind tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, det sætter jeg stor pris på.
Og jeg er især glad for, at du er tilfreds med dit køb :)

Skrev på insta kl 05:30 om morgen

Skrev på insta kl 05:30 om morgen
Og kl 06:30 fik jeg svar
Og fik den bedste service
Så jeg kunne få mit SBD Bælte

Kan varmt anbefale
SBD
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. Juni 2023

Hejsa Nikolaj.

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, den sætter jeg virkelig pris på.

Mange SBD hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 ud af 5 stjerne igen igen.

5 ud af 5 stjerne da jeg for under 30 minutter fik besked om at de allerede havde pakket min pakke og den er blevet sendt.
Glæder mig til at prøve min nummer 3 ting fra SBD
Hilsen Gustav

31. Mai 2023

Hejsa Gustav..
Jeg siger mange mange tak for endnu en fin anmeldelse - jeg håber du bliver rigtig glad for din pakke !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk produkter - lynhurtig ekspedition!!!

Ordren hos SBD blev ekspederet lynhurtigt mellem jul og nytår og deres produkter er simpelthen de bedste i verden!!! Selvom prisen på bæltet er relativ høj, så er det alle pengene værd. Handler kun SBD fremover :o)

26. Dezember 2022

Hej Andreas.
Tusind tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, jeg er glad for du synes om vores produkter :)

God vejledning!

God vejledning!

Svarede straks på chatten og hjalp en newbie løfter med valg af modeller og størrelser. Sparede for en tur ekstra til pakkeshoppen, da jeg oprindeligt havde set mig lun på en for stor størrelse.

Kvaliteten virker rigtig fin, kan dog kun sammenligne med lavkvalitets udstyr fra mængde-webshops. Men mon ikke det holder 😅

Levering på to dage er godkendt selvom om selvfølgelig står og hopper høj på pre-workout efter at komme i gang to timer efter man har trykket bestil.

Med det serviceniveau og kompetence burde de faktisk udvide sortimentet, så der er mulighed for tilbagevendende kunder - det er trods alt begrænset, hvor mange bælter man kan have på ad gangen...

15. Januar 2023

Hej Michael.
Tusind tusind tak, det sætter jeg virkelig pris på.
Og hvem ved, måske kommer der flere produkter inden længe ;)

konge kvalitet

konge kvalitet, kan helt klar anbefale deres produkter <3
ærligt det bedste jeg har prøvet

3. Januar 2023

Hej Alfred.
Tusind tusind tak for den fine anmeldelse!
Jeg er glad for du er tillfreds :)

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Køber helt sikkert fra SBD Danmark igen.

1. Dezember 2022

Hej Kristian..
Tusind tusind tak, det er jeg glad for at høre :)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Udover SBD sælger den bedste kvalitet, så leverer Trine en exceptionel service, da de fik nu pasform på trøjerne og min kone ville købe en til mig, skrev Trine til hende for lige at sige hvis det var til mig, skulle det nok være en anden størrelse end normalt!!

18. November 2022

Hej Jesper..

Tusind tak for den fine anmeldelse :)

Intet bedre end SBD's produkter

SBD har seriøst de bedste produkter og oveni det så har de den bedste service jeg har fået længe! Elsker det!!!

9. Juli 2022

Hej Kris..
Tusind tusind tak for den fine anmeldelse - det sætter jeg VIRKELIG pris på!! :)

Superhurtig levering

Fra bestillingstidspunkt til jeg stod med varen i hånden gik der under 2 dage! Superfede dødløftstrømper. Har allerede bestilt mere

2. April 2022

Hej Markus..
Tusind tusind tak for den fine anmeldelse :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Supergod webshop

Supergod webshop, hvor jeg modtog begge ordrer dagen efter bestilling.
Dog kun 4 stjerner, da der på en ordre på 1600,- ikke var mulighed for fri fragt

4. März 2022

Hej Annette..
Tusind tak for den fine anmeldelse :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr