Salontotal Bewertungen 215

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

not the same product and will not send me my money or a return label back. I ordered something and didnt get the same, got a product who is not the same colour as i orderen and doesnt function. I wrot... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Salontotal mindst otte gange. De har mange serier,, der bliver brugt professionelt hos frisører. Eksempelvis OlaPlex, Redken, Bumble & Bumble alle Schwarzkopfs Igora linjer og Blon... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have bestilt og betalt varer fra Salon Total tjekkede jeg trustpilot og puha jeg blev hed om ørene. Bestilte mine varer onsdag aften efter kl 22 og vidste det var for sent til at de blev afse... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter som blev sendt i løbet af få dage (fra Holland). Har købt der flere gange uden problemer!

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Professionelle hår-, hud- og skønhedsprodukter ✓ Bestilt inden kl. 22, afsendt i dag ✓ Fair priser

3,2

1 Stern

Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering.

16. September 2024

Antwort von Salontotal

Tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt, at du er tilfreds med vores service og levering. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din næste ordre, vil vi være glade for at høre fra dig.

Venlige hilsner,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste side jeg har bestilt fra

Værste side jeg har bestilt fra. Ordren ankom ikke i 10 dage, plus det produkt, jeg modtog, var beskadiget. Køb ikke fra denne side, fordi du vil fortryde det

17. September 2024

Antwort von Salontotal

Tak for din anmeldelse og vores oprigtige undskyldning for den længere leveringstid. Vi bestræber os altid på at kommunikere tydeligt om forventede leveringstider på vores hjemmeside. Men nogle gange kan vores leverandør være nødt til at justere leveringstiden.

Vi har forsøgt at finde en passende løsning ved at tilbyde en tilbagebetaling. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakke ikke leveret til tiden

Jeg bestilte 4. september men nu (13.september) har jeg stadig ikke modtaget besked om at pakken er afsendt!! Jeg fik ellers fortalt på hjemmesiden at de sender samme dag hvis man bestiller før kl. 22. Har skrevet en mail men intet svar!!

13. September 2024

Tak for din anmeldelse!
Hvor er det ærgerligt at høre, at din ordre kan være blevet forsinket. Vi er glade for at se på en passende løsning sammen med dig.
Vil du venligst sende os en e-mail igen på kundenservice@salontotal.dk?

Absolutely awful!

Absolutely awful!
Last time I ordered from them some items were out of stock, but they only emailed me to inform me 3 days after I placed the order.
It took two weeks to receive my package.
This time I specifically went for items that were in stock and yet, my order still hasn't been processed.
They advertise on their website that if you order before 22.00, they send the order on the same day, which is a blatant lie.
Customer service hasn't replied to my email and it's unlikely I'll get my items in time.
Never ordering from them again!

6. September 2024

Antwort von Salontotal

Thank you for your review!

First of all, we apologise for the inconvenience.
The website always indicates if a product has a longer or unknown delivery time. This means that it cannot be delivered immediately and that you are ordering a pre-order, so to speak. I can imagine that you have not seen this, we always inform customers after 3 days if the order is out of stock. Ordered by 10pm tomorrow is home only applies to orders where everything is in stock. We have now dispatched it, so we hope the package will be delivered to you as soon as possible.
If there is anything else we can help you with, please contact customer service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I place an order on 10 Aug....Today…

I place an order on 10 Aug....Today 31st of August, still nothing. Its unacceptable to wait a month to receive your order especially in Denmark. On top of that, where is the Customer support to keep you posted? Will never use their services again.

10. August 2024

Antwort von Salontotal

Thanks for your review, first of all we apologise for the longer delivery time. I see that some products are out of stock and this is always indicated on the website if a product has a longer or unknown delivery time. We have also sent you an e-mail stating that 1 or more products are out of stock. I see that we are working hard to get everything back in stock and we will of course ship the order as soon as possible. If there is anything else we can do for you, please contact our customer service.

Kind regards, Team Salontotal!

Bad service

I am writing to express my disappointment at the lack of information provided by the company following the purchase of a product five days ago. Despite my repeated attempts to obtain this information, I have been unable to determine the status of my order or the delivery address. The service is very poor and I would like my money back.

13. August 2024

Thanks for your review.

first of all we apologize for the inconvenience. The track & trace always becomes visible when the package is scanned by the carrier. This usually takes about 2 business days. Then on the third business day it will generally be delivered if there are no problems. It is expected that your order will be delivered today. Would you please contact customer service again so we can look for a suitable solution together.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ok handelsoplevelse

Fin butik med gode priser og tilstrækkeligt hurtig levering - kort sagt; som forventet. Dog gør de ikke et nummer ud af at fortælle at varerne afsendes fra Holland, så en returnering vil være uforholdsmæssig dyr.

3. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pengene er trukket -ingen leverance!

Salontotal lever ikke op til deres løfte om at sende dagen efter, ved bestilling inden kl. 22. Herudover har jeg ikke set skyggen af min pakke på trods af at jeg har bestilt den for en måned siden.
Salontotal har trukket pengene den 28. maj, men har stadig ikke leveret noget. Jeg får tilsendt trackinglinks, hvor det viser sig at pakken har været sendt til Norge og Sverige, og nu på 10. dag tilsyneladende er strandet i Sverige, på trods af flere henvendelser til Salontotal om misæren. Salontotal gør intet, på trods af gentagne emails og endog telefonopkald til Holland, hvor de holder til.
Jeg kan på ingen måde anbefale Salontotal til andre. Lige nu har jeg ca. 1000,- kr. ude at svømme, som tilsyneladende er tabt.
Elendig kundeservice!!

05.07.2024
Kære Salon Total,
tak for et ubrugeligt robotgenereret svar, som på ingen måde modsvarer virkeligheden.
Salon Total gør absolut ingenting! Jeg får ingen tilbagemelding på mine mails, men blot endnu et ligegyldigt svar om at de vil undersøge, og hver gang er det en ny, der underskriver. Beder man om at komme cc på mails de påstår de vil sende til shippingfirmaet, kan det af en eller anden mystisk grund ikke lade sig gøre. Beder man om en status, bliver man holdt hen med præcis det samme svar, uden at man får oplyst status.
Trackinglinket (2 forskellige) er stadig status quo siden midt juni.
Jeg mangler stadig at få mine penge tilbage.
@ Salon Total: Får jeg ikke mine penge tilbage inden næste uges udgang, ligner det mistænkeligt meget svindel, og jeg bliver nødt til at melde jer til det danske Politi.

11.07.2024
Jeg har omsider fået pengene retur efter flere rykkere.
Salon Total har nu en kunde mindre, som en naturlig konsekvens på manglende kundeservice.

26. Juni 2024

Tak for din anmeldelse!
Først og fremmest vil vi gerne undskylde for ulejligheden.
Vi synes, det er meget ærgerligt, at du stadig ikke har modtaget din ordre. Du kan altid kontakte kundeservice, hvor vi selvfølgelig vil tjekke det for dig. Hvis det er nødvendigt, vil vi starte en undersøgelse med transportøren, men det vil altid blive løst for dig.
Vil du gerne kontakte kundeservice? Så kan vi finde en passende løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg modtog et forkert produkt fra…

Jeg modtog et forkert produkt fra Salontotal som jeg ikke har bestilt de vil ikke sender mig den rigtige produkt som jeg har bestilt selvom det står på ordren at jeg havde bestilt rigtigt,

Deres kundeservice er for ringe de skriver at de vil kontakte efter 5 timer men det endte med jeg kontaktede dem efter en uge for at høre om de ville sende det rigtige produkt til mig stadigvæk uden held så nu står med en forkert produkt som jeg ikke kan bruge til noget da jeg stadigvæk ikke har modtaget den rigtige 😔 jeg vil aldrig anbefale nogen til at handle fra det sted!

26. Juni 2024

Tak for din anmeldelse!
Først og fremmest vil vi gerne undskylde for ulejligheden. Jeg er meget ærgerlig over at høre, at du ikke er tilfreds. Vi forsøger at svare alle så hurtigt som muligt, så jeg beklager, hvis det har været sent. Hvis der er et problem, vil vi se på det så hurtigt som muligt og finde en passende løsning.
Jeg vil stadig gerne løse det for dig, vil du venligst kontakte vores kundeserviceteam?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakke leveret til forkert by

Min pakke er blevet leveret til et udleveringssted i en anden by end den jeg bor i - trods det at der står på min bestilling at den ville blive leveret på min adresse - og jeg har ikke mulighed for at hente pakken - & trods flere mails sendt til SalonTotal har jeg endnu ikke hørt fra dem. Det var ikke muligt under bestillingen af varen at vælge udleveringssted - desuden fremgik det tydeligt under bestillingen at varen ville blive leveret på min adresse - hvilket også står anført på bekræftelsesmailen. Opdatering 25. juni: SalonTotal har i dag skrevet 2 mails - de påstår at de ikke har noget ansvar for at min pakke er havnet i en anden by & at de ikke kan omdirigere den - BRING har dog oplyst mig noget andet og har været behjælpelig med alle de nødvendige informationer der skal bruges ved en omdirigering som jeg nu har sendt til SalonTotal. Opdatering 10. juli: Pengene er trukket fra min konto - men SalonTotal har ikke fået pakken retur - på trods af at pakken i følge BRING er sendt retur for 11 dage siden - fordi jeg ikke havde mulighed for at hente den i "den forkerte by". Opdatering 13. juli: Trods flere henvendelser til kundeservice: SalonTotal har fortsat absolut intet gjort for at afklare et problem som de alene har ansvaret for- og de har ikke sendt mine penge retur! 15. juli: Stadig ingen respons fra SalonTotal & stadig ingen penge retur. 16. juli: SalonTotal har i en mail i dag lovet at sende pengene retur indenfor 7 dage - og deres redigerede svar på Trustpilot i dag må derfor være en "forældet" misforståelse.

22. Juni 2024

Tak for din anmeldelse!
Først og fremmest undskylder vi ulejligheden, men vi kan desværre ikke ændre det. Bring leverer kun til et leveringssted, og de ændrer automatisk leveringsadressen til det nærmeste afhentningssted. Jeg synes, det er meget ærgerligt, at det ikke passer dig, men vi kan ikke ændre det, da det er sådan, de arbejder. Jeg synes, det er mærkeligt, at de forklarer det anderledes til dig, for det er desværre ikke muligt.

Vi vil gerne hjælpe dig og vil gerne forsøge at få pakken tilbage til vores hovedkontor. Vil du venligst kontakte vores kundeservice for dette?

Forhåbentlig kan vi løse dette problem hurtigt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bliver ved med at sige min adresse…

De bliver ved med at sige min adresse er forkert men der er den ikke jeg har tjekket den en masse gange

11. Juni 2024

Antwort von Salontotal

Tak for din anmeldelse, det er ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds. Det er muligt, at den ikke kan leveres, fordi adressen ikke accepteres af systemet eller transportøren. Vil du kontakte vores kundeservice? Så hjælper vi dig gerne med at finde en passende løsning.

Med venlig hilsen, Team Salontotal!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En helt igennem frygtelig oplevelse

En helt igennem frygtelig oplevelse. De har trukket pengene for en vare, som de endnu ikke har sendt! Jeg har skrevet til dem to gange for at høre, hvornår de sender min vare, men der er endnu ikke kommet svar retur.
Selvom de kører med nogle gode priser, så advarer jeg andre mod at falde for dem, som jeg selv gjorde - værste købsoplevelse, jeg har prøvet.

9. Juni 2024

Antwort von Salontotal

Tak for din anmeldelse, hvor er det ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds. Du kan altid afgive en ordre, selvom produkterne ikke er på lager, det vil blive angivet, og du bestiller en forudbestilling, så at sige. Vi vil besvare dine beskeder så hurtigt som muligt og sammen finde en passende løsning. Hvis vi stadig kan hjælpe dig, bedes du kontakte vores kundeservice.

De bedste hilsner, Team Salontotal!

Pengene trukket - ingen levering - ingen kommunikation

Jeg har bestilt og betalt en vare, som jeg ikke har set skyggen af. Jeg har rykket for information mange gange, men der kommer intet svar.
Vil ikke anbefale at købe varer her.

9. Juni 2024

Antwort von Salontotal

Tak for din anmeldelse, vi er meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis den er på lager, sender vi den i princippet samme dag, hvis den ikke er på lager, er dette angivet på hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål til dette, kan du altid kontakte kundeservice, hvor vi altid kan give dig mere information. Hvis der er noget andet, vi kan gøre for dig, bedes du kontakte kundeservice.

Med venlig hilsen, Team Salontotal!

Misleading delivery information

In all communication it says if the order is placed the same day. 8 days later the package is only registered for pick up, not even picked up. Never again and a warning for those need a fast delivery.

20. Mai 2024

Antwort von Salontotal

Thank you for your review!
First of all, we apologise for the inconvenience.
Sorry to hear that you are not satisfied, we do everything we can to deliver it as soon as possible. However, it is possible that a product is out of stock, for example, which unfortunately prevents us from sending the order in time.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Penge trukket, ingen varer modtaget og manglende kommunikation

Lavede en ordre d. 30. april. Der står ret tydeligt "bestilt før 22:00, sendes i dag", men faktum er at jeg fortsat intet har hørt her en uge senere.
Pengene er dog trukket fra min konto, så nu bevæger vi os over i noget ulovligt med træk af penge før afsendelse af varer. Spændende!

Jeg skrev til dem først på dagen i fredags (det er mandag i dag) med efterspørgsel på en update. Jeg har stadig intet hørt.

Find et andet sted at handle!

30. April 2024

Antwort von Salontotal

Tack så mycket för din recension!

Tyvärr var den produkt du beställde slut i lager, vilket också nämns på webbplatsen. Vi ber om ursäkt för besväret, det har nu lösts ser jag, om det finns något annat vi kan göra för dig, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam.

Med vänliga hälsningar, Team Salontotal.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr