Efter lidt tovtrækkeri, fik vi rettet fejlen. Systemet fungerer perfekt i Billy og kan klart anbefales.
Unternehmen hat geantwortet
Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Mehr ansehen
Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.
Fiolstræde 17B, 1171, København K, Dänemark
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Samil er en stjerne! Meget hjælpsom og meget tålmodig. :) Det gør det til en sand fornøjelse at benytte Salary.
Absolut det bedste supportteam jeg har oplevet! Super hjælpsomme og tålmodige :)
Det hele bliver bare lettere med dette firma. Servicen fra mandskabet hos Salary er top! De er altid klar på tasterne når der er noget man er i tvivl om.
Tak for det :)
Genialt produkt, sejt at der er en gratis version, sejt at de betalte versioner er til god pris.
Det gør lønkørsel for en nybegynder som mig ret let.
/ Lasse
Vi har brugt Salary de seneste 3 år. Altid hurtigt og venligt svar fra deres support. Selv når diverse lønfejl skyldes interne medarbejdere, gør de alt for at hjælpe.
Stor anbefaling herfra.
Hilsen
Måtteservice Danmark ApS
Kæmpe anbefaling herfra.
-Kanon service
-Super system
-Fede features
Jeg har kun gode ting at sige om Salary og vi er meget glade for det på GoTutor (en del af Egmont).
Ruben
Kort svartid, venlig og hjælpende kundeservice der rent faktisk løser problemer og tager ansvar, 1000 tak Sofie.
Salary har bygget et fantastisk simpelt system, som alligevel kan indstilles præcis til hvad vi har behov for. Support er hurtige til at besvare selv de mindste spørgsmål.
Integrationer fungerer formidabelt.
Det bedste. Kan varmt anbetalde . Har haft dem siden juni måned og de er bare fantastisk .
Første medarbejder, første lønsystem ... tanken var værre end handlingen, og Salary har gjort det super nemt, med alt fra det administrative til det økonomiske på krys og tværs, det klares helt automatisk. Kan absolut anbefales ... dertil krydret med super flinke og tålmodige supportere.
The best!
Always supportive and ready to answer any question!
Salary er altid totalt hurtige, skarpe, høflige, og legit hjælpsomme. Har aldrig oplevet en online-chat der er så god, gang efter gang.
Når man arbejder som freelance konsulent med ERP-systemer indenfor Teknisk Service og har et enkeltmands ApS er det ikke ensbetydende med at spidskompetencen også ligger indenfor administration af løn, skat, AM-bidrag, ATP m.m.
Så er det godt at Salary findes, men også her kan der opstå behov for hjælp, og her udviser Salary en helt enestående imødekommenhed når det kommer til support.
Man kan dårligt nå at tælle til 10 før der er hul igennem til en imødekommende, dygtig og kompetent medarbejder, men det bedste af det hele er at problemet bliver løst hver gang – som i hver gang.
Mvh, Mikael Merrild
Nemt at arbejde med, god pris, super, super god support. Anbefaler Salary på det varmeste 🙌🏼.
Da jeg havde lavet lønninger til mine 2 medarbejdere, finder jeg ud af efterfølgende, at jeg har lavet en fejl og hverken deres skatte procent eller deres fradrag er blevet inddraget, jeg snakker efterfølgende med told og skat som mener man ikke kan gøre noget ved det og mine medarbejdere bliver mildest talt meget utilfredse. Men så fik jeg fat på Peter fra kundeservice, som indenfor 5 minutter både besvare mit spørgsmål samt fikser det.
Jeg har ikke andet en kæmpe ros fra min side.
Salary.dk er let at bruge. Mere overskueligt end Danloen mv. Herudover er deres chatfunktion uovertruffen. De svarer (næsten) døgnet rundt, og er meget løsningsorienteret.
Det letteste lønsystem jeg har arbejdet med
Nemt, intuitivt og formidabel support. 100% anbefaling herfra.
Simpelthen en fremragende service! Så brugervenligt og at folk på chatten til at hjælpe.
Nemt at bruge. både til time ansatte og fast lønskørsel. meget billigt. kan klart anbefales!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.