Grójecka. Personel nigdy nie wita klientów, natomiast normalne jest chodzenie za nimi krok w krok, jakby każdy był podejrzany o kradzież. Zdarzyła się nawet sytuacja, kiedy pracownica wybiegła za... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Zakupy online. Paczka nie dociera ponieważ zostaje uszkodzona przez firmę kurierską ale chcę zaznaczyć że również źle zabezpieczona przez Rossmann. Zaczyna się batalia o zwrot środków . Sklep Rossma... Mehr ansehen
Złożyłam zamówienie na chusteczki nawilżane dla dzieci, wszystkie 9 paczek przyszło przeterminowane! Sklep na reklamację internetowo nie reaguje, bardzo się dziwię, że tak duża sieć drogerii pozwala s... Mehr ansehen
Co firma robi dobrze…. Zatrudnia fajnych ludzi. Zawsze pomogą i są miłe. I mają anielską cierpliwość do klientów. Gdzieś tu w komentarzach padła propozycja aby było info na drogeriach dotyczące zasad... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Obleśne denerwujące reklamy
Nie oceniam drogerii ani zakupów bo pod tym względem raczej nic złego nie mogę napisać. Natomiast rzygać już mi się chce od waszych reklam. Czy Rossmann bierze udział w jakimś challengu stwórzmy najbardziej obleśną doprowadzającą do szału reklamę? Każda kolejna jest coraz gorsza. Piszę to jako konsument, oraz osoba z zawodu zajmującą się marketingiem. Jestem zgorszona jakością waszych reklam, są wręcz chore. Ostatnio odwiedziłam moją ponad 70 letnią babcię, w pewnym momencie mnie woła żebym zobaczyła jaka nienormalna reklama ze zbliżeniami na kobiecie krocze leci w TV. Od razu wiedziałam że chodzi o waszą. Oglądają to dzieci i osoby starsze które są zbulwersowane tym co widzą. I nie, nie ma w tym nic szerzącego samoakceptację i miłość do "ciałka".
Tragedia
Tragedia. Zabrakło mi grosza i nie chcieli mi sprzedać produktu, przy czym wielokrotnie nie wydają reszty. Takie jednostronne nastawione na zysk po trupach podejście bardzo zniechęca do jakichkolwiek zakupów w tej firmie.
Najgorszy sklep internetowy Rossman
Najgorszy sklep internetowy Rossman, przywieziono karton jakby że śmietnika go wzięli, w środku wszystko rozjebane, żwirek dla kota sypie się z kartonów, wina po obu stronach razem z dostawcą DPD. Ale fakt że lenie z Rossmana nie zabezpieczyli odpowiednio towaru, a lenie z DPD rzucali tym kartonem.
Firma Rossman oferuje w sprzedaży…
Firma Rossman oferuje w sprzedaży badziewne perfumy ! Wciskając że to oryginał. Te ich niby dezodoranty bo nie chcę powiedzieć perfumy aby nie urazić solidnych sprzedawców to popłuczyny. Zapach nie utrzymuje się nawet 10 minut zarówno męskie jak i damskie to dziadostwo! Nacialem się tydzień temu . Po odejściu od kasy zwrotów nie ma!!! Na kasie żadnych takich informacji! W reklamacji pani Zuza pisze mi że to dobra kompozycja. Tylko że tester pachnie mocniej i inaczej niż to coś co jest w pudełku. Ostrzegam ! Nie kupować ! Reklamacji nie ma . Solidniej ta sprawa już wygląda w allegro. W Rosmanie nacinają klientów!!!!!
Obsługa zawsze uśmiechnięta
Obsługa zawsze uśmiechnięta, ceny czasem fajne bo można trafić na promocję ale to tylko tyle. Na 5 gwiazdek nie zasługuje.
Nie polecam wysyłki online
Na produkty była naklejona taśma z papieru, kompletnie nie zabezpieczała wrzucone do zbyt dużego kartonu i przygniecione papierem... Zdecydowanie nie będę zamawiała online
Tragiczny stan przesyłki.
Czekałam 4 dni robocze na spakowanie przesyłki. Wszystko zostało luzem wrzucone do kartonu jak śmieci do pudła, bez ładnie bez zabezpieczenia, pogniecione tragicznie. Powinni zwolnić pracownika odpowiedzialnego za taką fuszerke, bo widać nawet do pakowania nie każdy się nadaje. NIE polecam sklepu online.
Brak informacji o zwrotach
Kupiłam Rossmann płukankę do włosów przychodzą do domu zorientowałam się że kiedyś już dokonałam zakupu poszłam na drugi dzień do sklepu żeby zwrócić wymienić na inny produkt niestety poinformowano mnie przy kasie że nie ma możliwości zwrotów niezabezpieczonych produktów W sklepie nie ma informacji że nie można dokonywać zwrotów przy produktach niezabezpieczonych bo tak naprawdę 90% w Rossmannie produktów nie jest zabezpieczonych informacja powinna być widoczna dla klienta Biegnie Pani nie wiem chyba kierownik na zaplecze przynosi mi jakąś kartkę choć wyraźnie mówiłam że nie interesuje mnie taka forma a przepraszam poleca jeszcze sprawdzenie w internecie Nie polecam Rossmanna Ogóle sprzedawane są stare produkty typu lakiery do paznokci kupiłam Semilac zważył mi się na paznokciach ale nie dziwię się w gablocie pod światłem odstało się ooo i dali promocję a to się nadaje do wyrzucenia Cenowo Rossmann nie już jest atrakcyjny w ogóle 50% taniej można kupić przez Internet u innych sprzedawców Widać to po ilości klientów w sklepie Ja chodzę coraz rzadziej z aplikacji nie ma żadnych korzyści mam więcej to taka reklama że kupiłam piankę o pojemności 200 a przez internet można kupić 250 ml taniej Żeby nie było ten produkt który kupiłam to tylko 9 zł bardziej podejście do klienta Mowa o sklepie przy Kaliskiej we Włocławku .
Zamówienie
Zamówienie, które miało być wysłane następnego dnia, nie jest realizowane po sześciu dniach. Nie da się go anulować.
Infolinia twierdzi, że na stronie jest informacja, iż zamówienia mają opóźnienie. Nie widzę takiej informacji, jest to ściema. Pierwszy raz kupuję online w rossmannie i nigdy już tego więcej nie zrobię. Szkoda, że nie czytałem wcześniej opinii, sklepy stacjonarne wydawały mi się w porządku. Skoro jest to ta sama firma, będę omijał także sklepy stacjonarne. I nie z powodu tego, że to niemiecka firma, tylko z powodu braku ich uczciwości.
Realizacja zamówień online wysyłką-dramat
Ten sklep online to kpina. 4 dni od zamówienia, produkty nadal niewysłane. Żart i kpina. Taki moloch, a nie potrafią zorganizować sprawnej realizacji zamówień.
zawsze kupuję stacjonarnie
zawsze kupuję stacjonarnie, nigdy nic nie zamawiałam ale dla mnie drogeria jest w porządku. Duży wybór kosmetyków, czysto ładnie i schludnie. Przyjemnie się robi zakupy.
Rossmann to jedno wielkie oszustwo.Nie…
Rossmann to jedno wielkie oszustwo.Nie polecam sklepu,infolinii gdzie odkładana jest słuchawka w trakcie rozmowy,ani działu reklamacji.Ale czego spodziewać się po niemieckiej firmie.
cenię sobie te drogerie za wybór
cenię sobie te drogerie za wybór, mają dużo asortymentu od kosmetyków i perfum po chemię domową. Ceny może nie są jakieś wybitnie atrakcyjne, ale do zaakceptowania.
Plus za duży wybór w kosmetykach i za…
Plus za duży wybór w kosmetykach i za jakość adekwatną do ceny.
Daje 3 gwiazdki ze względu na Klientów…
Daje 3 gwiazdki ze względu na Klientów ćwiercinteligentów. Zapach się nie utrzymuje? Ciekawe czemu skoro w perfumerii kosztuje 600 zł a w rossmannie 250. Czego się spodziewacie? Oryginalnego zapachu toma forda za 300 zł? Xd więcej rozumu ludzie. Sam rossmann spoko ale tylko jako DROGERIA, nie jesteście PERFUMERIĄ
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, produkty takie jak w opisach
Brak kart podarunkowych
Brak kart podarunkowych. Żenada.
Nie polecam zakupów online
Nie polecam zakupów online. W moim zamówieniu brakowało dwóch produktów. Niestety Rossmann nie zwrócił mi za nie pieniędzy, jestem rozczarowana.
Nie polecam zamówień online
Nie polecam zamówień online. Dostałam zupełnie inny produkt, niż zamawiany, a sklep tłumaczy się, że w opisie mieli dopisek, iż produkt występuje w wielu zapachach i mogą sobie losowo wybrać. Tylko, że mi konkretnie zależało, na najnowszym zapachu i taki widnieje w zamówieniu..
ałun z rossmanna
kupiłem w rossmanie dezodorant ałun
to wielki bubel i ściema
po 2 miesiącach wypadł z mocowania kruszy się, skurczył się o połowę
Ałun to naturalny kamień a ten produkt z rossmanna na pewno nie jest ałunem
nie polecam
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.