Rossmann SDP Bewertungen 107

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grójecka. Personel nigdy nie wita klientów, natomiast normalne jest chodzenie za nimi krok w krok, jakby każdy był podejrzany o kradzież. Zdarzyła się nawet sytuacja, kiedy pracownica wybiegła za... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zakupy online. Paczka nie dociera ponieważ zostaje uszkodzona przez firmę kurierską ale chcę zaznaczyć że również źle zabezpieczona przez Rossmann. Zaczyna się batalia o zwrot środków . Sklep Rossma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Złożyłam zamówienie na chusteczki nawilżane dla dzieci, wszystkie 9 paczek przyszło przeterminowane! Sklep na reklamację internetowo nie reaguje, bardzo się dziwię, że tak duża sieć drogerii pozwala s... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Co firma robi dobrze…. Zatrudnia fajnych ludzi. Zawsze pomogą i są miłe. I mają anielską cierpliwość do klientów. Gdzieś tu w komentarzach padła propozycja aby było info na drogeriach dotyczące zasad... Mehr ansehen

1,6

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Nic nie warte produkty

Zakupiłam jednorazowe paznokcie w Rossman i jestem rozczarowana jakością produktu który pozostawia same rozczarowanie. Nie wytrzymały nawet paru godzin! Zwykle kupuję takie artykyły w chińskim markecie za mniej niż połowę ceny jak w Rossmanie i na dodatek są o wiele lepszej jakości!

7. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jak można promować niezdrowy tryb życia…

Jak można promować niezdrowy tryb życia i nadwagę zagrażającą zdrowiu człowieka??
Jak można pokazywać takie reklamy w telewizji robiąc wodę z mózgu młodych ludzi?
Obrzydliwość. Na coś takiego powinien byc paragraf.

16. Januar 2024

Co za idiotyczna firma

Co za idiotyczna firma. Czekałem na Połączenie 13 minut, wysłuchując, że jestem pierwszy w kolejce aż głos zamilkł i nic.

15. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zwrot towaru odrzucony ponieważ produkt…

Zwrot towaru odrzucony ponieważ produkt jak każdy inny w tym sklepie nie miał foli. Także proszę zwrócić zawsze uwagę czy produkt ma folię bo wątpię żeby taki się znalazł na stanie, a niestety przy zworcie się usłyszy że wiedzą o tym że te produkty nie mają foli no ale żeby zwrócić to już muszą mieć !

2. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Z obsługą nie ma tragedii ale z…

Z obsługą nie ma tragedii ale z jakością już gorzej. # razy kupowałem tu perfumy - raz CK Obsession, raz Boss Bottled i raz Boss Selection. Za każdym razem zapachy różnią się od oryginału kupionego w Hebe Douglasie czy Sephorze. Do tego wytrzymują 2 godziny i zapach znika. Zdecydowanie jakies tandetne podrobki albo towar nawet nie drugiego a trzeciego sortu. Zamawiałem z Notino tez nie było problemu. Zdecydowanie odradzam zakup perfum tutaj.

30. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo miła obsługa i , zawsze pomocne Panie doradzą jak ktoś jest w potrzebie polecam Rossmann Sosnowiec na Modrzejowska

19. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

To miejsce zdecydowanie nie nadaje się…

To miejsce zdecydowanie nie nadaje się do robienia zakupów. Obsługa jest bardzo nieprzyjemna, a jakość obsługi klienta w oddziale pozostawia wiele do życzenia. Pracownicy są bronieni, mimo że ich prawa są łamane w miejscu pracy. Brak szacunku dla klientów jest tu na porządku dziennym – nie tylko nie otrzymuje się fachowej pomocy, ale także nie podejmuje się żadnych działań w celu poprawy sytuacji. Banda nierobów i niemiłych ludzi dookoła. To miejsce znalazło się na mojej czarnej liście – kosmetyki można kupić wszędzie, więc zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

27. Dezember 2024

Rossmann sprzedaje karty prezentowe

Rossmann na Podkarpaciu sprzedaje karty prezentowe. Fajny pomysł na święta, niestety, karta nie świąteczna i nawet kopert do niej nie dodają. Niewiadomo jak taki format zapakować. Na kartach prezentowych robi się duży utarg, a Rossmann tego nie odkrył. Nie polecam!

21. Dezember 2024

nieterminowa realizacja

Obiecywany termin realizacji - można o nim zapomnieć. Zamówienie leży bez podjętej realizacji, choć powinno być dziś doręczone do paczkomatu.
Lepiej wybrać inny sklep do zakupów online.

21. Dezember 2024

Najgorszy serwis

Zamowilam produkt i za niego zaplacilam, oczekujac na dostawe. To mial byc prezent na swieta!!! Rossman czekal zebym potwierdzila zakup, jakby sam fakt spedzenia godziny na ich stronie i zaplaty za produkty nie byl wystarczajacy. Anulowali i tyle, to ostatni raz kiedy robie tam zakupy.

17. Dezember 2024

masakra

masakra, nie można zwrócić produktu w najbliższym sklepie, tylko trzeba zapierdzielać do tego, w którym się kupiło. kpina z klienta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

17. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem bardzo niezadowolona z obsługi…

Jestem bardzo niezadowolona z obsługi Rossmana. Zamówiłam karmę dla moich kotów. Pomylono moje zamówienie i zamiast droższej karmy dostałam 8 puszek tańszej z tej samej firmy. A żeby to zareklamować muszę tachać te puszki do najbliższego Rossmana i je reklamować. To chyba nie po to zamawiałam je do odbioru w paczkomacie. I to niestety nie jest pierwszy raz z taką pomyłką ręce opadają. Nie polecam zamawiać nic online.

10. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam, podczas zakupów pytałam czy są zwroty, kupiłam kapcie na prezent, tak są dostałam odpowiedź, ale nie powiedzieli że mają swój termin 7 dni, nie ma żadnego plakatu na sklepie na ten temat.

7. Dezember 2024

To jakieś nieporozumienie

To jakieś nieporozumienie. Niezgodność oferty, złożonego (i potwierdzonego zamówienia) w odniesieniu do faktycznie otrzymanych produktów.Zamawiam produkt X z oferty, w potwierdzeniu zamówienia widnieje zamówiony produkt X, a otrzymuję produkt Y niezgodny z ofertą i zamówieniem. Próbują "wcisnąć" to, co mają. Żenada.

22. November 2024

Zła obsługa

Rossmann, Warszawa, ul Broniewskiego.
Fatalnie.
Brak uprzejmości i kultury. NIechęć do wskazania gdzie znajduje się towar. Kierowniczka trzyma z pracownikami. Pouczanie klienta, fałszywe kreowanie spójności zespołu, ponad właściwą obsługę klienta.

2. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr