Ronnies Hair-studio Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste frisør og bedste service i byen. Altid i godt humør, tilbyder kaffe/vand ved ankomst, hyggelig stemning og alt i alt en gennemført salon 😁 Tag et kig forbi. Ronnies Hair Studio har min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele oplevelsen er i tiptop. Fra det øjeblik man træder ind, til man forlader butikken får man virkelig god service. Klipningen ender altid som man ønsker og man går derfra tilfreds! Jeg har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ronines Hair-studio fortjener klar en anbefaling herfra. Har prøvet mange frisør, men hos Ronnies er jeg aldrig blevet trukket. Kvaliteten 5 ⭐️, service 5 ⭐️ også skal de self også have 5 ⭐️ for deres... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse, kan helt klart anbefale dem. Er blevet stamkunde og kan ikke se mig selv blive klippet af andre, der er virkelig hyggeligt der, og hvis du er til fodbold så der altid noget at... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk

Absolut fantastisk frisør. Bliver klippet der hele tiden og det skarpt hver gang. Det virkelig on point👌🏽

Kan klart anbefales. Virkelig tilfreds med stedet

4. September 2021

Kun kontant betaling?

Jeg er lige blevet bedt, om at betale kontant. Deres Mobilepay virkede ikke (??), og så tager de hellere ikke Dankort. Så jeg blev nødt til at gå på den anden side af gaden og hæve 200 kr., uden at vide hvad det nu vil koste mig i gebyr. Et par timer efter, helt tilfædigt, en jeg kender skal klippes der,... og han kan sagtens betale med Mobilepay. Han fortæller mig faktisk, at alle betaler med Mobilepay. Jeg føler mig dumt.
Meget uprofesionalt. Spørgsmålet er om de “en gang i mellem” beder nogle ikke “stamkunder” om at betale kontant? Jeg kommer aldrig tilbage. Og det er ærgerligt, for de er ret gode til at klippe.

2. Oktober 2020

Perfekt til herreklip

Er kommet der siden åbningen for ca. 5-6 år siden. Altid supervenlig og hyggelig stemning. Som mand der bare gerne lige vil klippes, så er stedet helt perfekt.

21. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg gik grædende derfra !!

Bestilte tid til klip og striber. Da jeg dukker op har de kun tid til at klippe mit hår, men okay, bedre end ingenting.
Han klipper spidser og mener så at han er færdig. Jeg påpeger at han også skal klippe mit pandehår, hvilket resultere i at jeg gik grædende derfra. Jeg sagde at det ikke var sådan jeg ville ha' det klippet, og fik et svar tilbage der hed "jeg har været frisør i 8 år, jeg ved godt hvordan det skal se ud". Derudover ville de ringe senere på dagen når de havde fundet tid til at lave striber, de ringede bare aldrig.
Jeg er kommet der gennem nogen år, men det er bestemt slut nu !!
Jeg er så skuffet, det er den dårligste service jeg længe har fået !!

14. November 2018

Advarsel mod Ronnies Hair-studio

Jeg havde købt en herreklipning via Groupon og fik tid samme dag jeg ringede for at høre, om de havde en ledig tid.

Jeg fortalte frisøren, som skulle klippe mig, hvordan jeg gerne ville klippes: Kort i nakken samt spidser af resten. Nakken blev taget med maskine, og før jeg fik set mig om, havde han klippet et ordentligt stykke af siden, langt mere end blot spidserne! Jeg sagde til ham, det var alt for meget, hvorefter han blot spidserne på toppen. Derefter sagde han, at han var færdig!!! Han klippede altså ikke den anden side til, det skulle jeg selv sige til ham.

Det er den mest uprofessionelle klipning, jeg har fået. Hvis du har dit hår kært, skal du gå langt udenom denne frisør!!

7. September 2015

Dårligste frisør nogensinde

Jeg advarer på det kraftigste andre at blive klippet her. Jeg tvivler stærkt , at nogen af de ansatte er uddannede frisører. "frisøren" som klippede mig, havde ingen teknik, brugte kun maskine, målte på intet tidspunkt om siderne var klippet lige langt, hvilket naturligvis resulterede i, at det var totalt skævt. Oveni dette måtte jeg selv minde ham om, at den ene side skulle klippes færdigt. Total uprofessionel og dårlig oplevelse.

I øvrigt tog de ikke mod kort, kun kontanter. Jeg kan på ingen måde anbefale denne salon, som uden sammenligning er det dårligste sted, jeg nogensinde er blevet klippet.

4. September 2015

NAMOO123

JEG KAN IKK SIGE ANDET END DENNE FRISOR ER KLASSE ..ELSKER AT KOMME DER OG ER ALTID TILFREDS NÅR JEG GÅR DER FRA ..:)

16. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flinke drenge og hurtig service

Jeg blev klippet på 20 minutter - fedt og moderne, og ovenikøbet klarede de også min treårige krudtugle på samme tid. God kaffe og hyggesnak, til næsten ingen penge. Tak!:)

23. März 2014

Aldrig igen !!!

Hvis du holder det mindste af dit hår skal du ikke sætte dine ben i salonen ! Aldrig har jeg oplevet så ringe service, og aldrig har jeg haft så grimt hår.
Min veninde og jeg havde købt en deal til klipning + favning og hvad der nu ellers hører til. Da vi kom derind fik vi en okay modtagelse, men det virkede som om de ikke rigtig vidste hvad de skulle stille op.
Nå men jeg sætter mig i stolen som den første og han (frisøren) finder et 'farvekort' frem hvor jeg så skal finde ud af hvad farve jeg gerne vil ha. Jeg siger jeg gerne vil have en mørkebrun og han går så i gang. Det skal lige siges at der under hele forløbet stort set ikke bliver spurgt om noget og når der endelig bliver snakket er det (formodligt) ejeren og frisøren der taler indbyrdes sammen på et ukendt sprog! Værsgo at føle sig velkommen!
Nå men først får jeg smurt vaseline rundt i hårkanten og på ørerne, sikkert for at jeg ikke skal gå derfra med pletter overalt, men dette bevirker så også at jeg ikke har fået farvet alt håret i kanterne. Det skal lige siges at jeg blev sorthåret (?!) og at jeg oprindeligt er lyshåret så det var meget tydeligt ! Da han er ved at farve mit hår kommer der en kvinde ind i salonen, hun tar handsker på og begynder at rode i mit farvede hår. 'Jamen goddag med dig også tænker jeg bare', hvor fanden kom hun fra?!
Da mit hår er blevet farvet færdigt, er så kvinden der skal vaske min farve ud. Aldrig har jeg haft så meget vand i hovedet hos en frisør og min mascara sad bare i hele hovedet! Efter meget kort tid mener hun at hun er færdig, ved bare hun absolut ikke har vasket mig i nakken og har bare stadig farve overalt. Men hun skulle gå igen så nu var hun færdig. Ejeren der indtil videre bare har siddet bag skrænken og lavet... ja..?? kommer så over og overtager hendes halvfærdige arbejde fra hende der skulle nå et eller andet, meget underligt eftersom hun var i salonen i en halv time eller lign. Først da han overtager oplever jeg den første form for service i form af hovedbundsmassage (som i øvrigt var med i dealen).
Vi er så nu nået til klipningen. Jeg skal bare ha klippet spidser og så kunne jeg godt tænke mig at få klippet pandehår igen. Det var meget få spidser der blev klippet og det kunne stort set ikke ses på gulvet, det er så langt fra alt håret der er klippet og det er skævt. Jeg har ikke haft mit pandehår nede siden jeg gik derfra. Hold k*** hvor er det grimt. Som mine venner og familie siger ligner det en paryk. Jeg er som person meget dårlig til at råbe højt når jeg ikke er tilfreds, og sad virkelig bare med en følelse af at jeg ikke kunne komme hurtigt nok væk fra stedet.

Så er vi nået til min veninde, hun skulle ha farvet mørkebrun med røde striber. De stod længe ved skabet hvor de havde farve og det virkede som om de ikke kunne finde farven, men det lykkedes vist for dem til sidst eller måske ikke?
For da hun var blevet farvet kunne det absolut ikke ses. Hun har normalt rimelig lys hårfarve og hun skulle ha farve MØRKEbrun, og jeg gentager det kunne ikke ses at hun var blevet farvet! Tilgengæld kunne man bestemt godt se de røde striber som mest af alt var pletter tilfældige stedet i håret.
Så har du dit hår bare en smule kært så hold dig LANGT væk fra stedet !!

10. März 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr