Købte deres kebabret og ubetinget den dårligste jeg nogensinde har fået. Total smagsløst en lille skål hvide ris og meget lidt kebab, ingen brød ingen humus og ligner slet ikke billedet. Smager af ing... Mehr ansehen
Rigtig lækker mad og super god service. Vi har spist på rollneat i Rødekro og det var en rigtig god oplevelse. Vi fik en pita og delte en snakkurv og det smagte bare lækkert og personalet var søde o... Mehr ansehen
Blev dobbelt trukket over deres app pga en fejl, jeg har skrevet samtlige gange, det er snart 2 måneder siden, og nu svarer de slet ikke, og mit beløb er stadig ikke refunderet
Et udemærket sted at få mad fra, de dage hvor mængden er fin sammenlignet med prisen og man self. Får en pose med med mindre man iblandt tillæggene vil kaste 4 kroner yderligere efter en pose af papir... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Maribo
Maribo!
Vi har lige været og spise, og var fuldstændig blæst bagover over både mad og service.
Jeg bestilte på websiten; og min mad var færdig til tiden. De havde ikke fået bæreposerne hjem fra leverandørerne endnu; men tilbød mig enten at finde en pose eller hurtig løsning med pengene tilbage. De fandt en anden pose til mig og da jeg havde bestilt meget mad; så hjalp den søde kvinde mig med det ud til bilen. Hun var så sød og snaksaglig. Kan kun anbefale.
Maden var fin! Hverken for god eller dårlig. Den skal de nok tilrette med tiden. Men man skal starte et sted. Priserne er dog høje i forhold til indhold.
Dejligt mad, venligt personale
Husk at bestille på nettet hvis du altså har travlt.
Det er nemlig ikke ikke en Mac D.
Her bliver maden lavet mens du venter, hvis du altså ikke har bestille hjemmefra.
Lækkert mad, venligt personale.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har været forbi.
Stor skuffelse ved første besøg.. Vi kommer ikke igen!
Vi havde virkelig glædet os til, at Roll & Eat åbnede i Maribo, men vores første besøg blev desværre en kæmpe skuffelse.
Vi bestilte et pitabrød og en boks. Pitabrødet var mindre end min hånd og noget af det mest tørre og uappetitlige, jeg har sat tænderne i længe. Boksen, vi købte, var sparsommelig og ikke engang fyldt op. Det virkede ærligt talt som om, portionerne var lavet til at spare, ikke til at mætte.
Bestikket, vi fik udleveret, var beskidt og det giver altså et dårligt førstehåndsindtryk.
Oveni det.. Da vi bestilte drikkevarer, blev vi spurgt, om vi ville have en stor eller lille sodavand, og vi betalte for en stor hver. Men da vi gik hen til automaten, viste det sig, at der kun var én størrelse glas. Da vi spurgte personalet, bekræftede de, at der kun findes den ene størrelse. Det direkte vildledning og føltes ærligt talt som snyd at tage ekstra betaling for noget, man ikke får.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse. Vi havde håbet, at Maribo havde fået et nyt, godt spisested, men det her var langt under forventning.. Dårlig mad, beskidt udstyr og misvisende priser. Vi kommer aldrig igen og kan kun anbefale andre at bruge deres penge et andet sted!
Frossen mad
Jeg var på rollneat i Maribo i dag d. 4/10. Jeg havde bestilt mad hjemmefra til afhentning kl 18.30.
Maden er ikke klar, da jeg kommer. Jeg venter 10 minutter på, at der så er en medarbejder der opdager, at min mad er klar, men de ikke kaldt på mig.
Jeg får min mad og går ud, og opdager så at jeg mangler mine chicken wings. Jeg går tilbage, og siger det til medarbejderen i kassen. Hun siger, at de ikke har flere, og at jeg i stedet kan få nogle Chripsy kyllingerne eller nogle andre.
Jeg får nogle andre, og går så ud igen. Tager en bid af dem og mine pommes. Kyllingerne var ikke færdige, de var frosne i midten, og mine pommes friter er kolde.
Må endnu en gang køre tilbage, og sige at det er ikke i orden, og at jeg ikke vil have maden. Jeg får tilbudt, at de laver maden forfra. Min sodavand som jeg havde fået smagte ikke af noget, men havde brus.
Jeg venter i alt 30-40 fra, at min mad skulle have været klart til, at jeg kunne køre hjem med mit nye mad, efter to gange, hvor jeg måtte gå tilbage.
Virkelig dårlig oplevelse, og ikke et sted som jeg vil anbefale til andre.
Ikke pengene værd
Først ventede vi i 20 minutter på vores mad i drive in. Da vi kommer hjem (vi bor 5 min. væk i bil) er vores mad kold. Jeg havde bestilt et pita med kylling, som var meget snasket, helt blødt brød og som faldt helt sammen da det blev pakket ud.
Ikke en god oplevelse og meget spild af penge.
Super lækkert mad og en perfekt…
Super lækkert mad og en perfekt betjening er de maget imødekommende medarbejdere jeg giver 5 klar ⭐️ og kommer snart igen til mere lækkert mad
Jeg bestilte et tyrkisk brød med hummus…
Jeg bestilte et tyrkisk brød med hummus hos Rollneat i Maribo, og wow… brødet var helt slattent og næsten smurt ind i chili – så stærkt, at jeg næsten måtte ringe efter brandvæsnet! Hummusen var nærmest usynlig, men heldigvis var grøntsagerne friske og kødet smagte rigtig godt. Jeg giver stedet en sidste chance – måske bliver det bedre, men næste gang tager jeg nok et glas mælk med!
Odense Ringe betjening og mad
Dem der betjener drive in i Odense forstår ikke hvad man bestiller. Ligeledes mangler det halve af maden. Da vi så kommer hjem er det tyrkiske brød så blødt og smager af daggammelt brød. Tyrkiet brød er sprødt og lækkert - ikke helt blødt. Kolde pommes i bowl, og sodavand uden brus. Kødet er tørt og smager ikke af en skid. 2 gang vi besøger stedet og lige dårligt. Brug jeres penge et andet sted
Ung frisk mand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi skulle oplade vores bil tæt på Rollneat i Odense, og da vi kom forbi omkring kl. 11.30, troede vi først, at de havde lukket – men heldigvis havde de åbent.
Vi blev taget imod af en frisk og smilende ung mand, som gav en service langt over forventning. Han spurgte ind til, hvad vi hver især ønskede i vores kebab durum, og han var meget renlig og professionel i sin betjening.
Maden smagte fantastisk – og når man bliver mødt med så god service og et stort smil, så smager det hele bare endnu bedre. Stor ros til den unge mand! Jeg kommer helt sikkert forbi igen.
Skuffende oplevelse
Vi havde gladet os til at spise ved jer, men desvarre blev oplevelsen ikke, som vi havde håbet.
Jeg bestilte en boks med oksekebab, salat og ris -men kødet var både tørt og koldt, der var næsten ingen salat og dressing, og kun en meget lille portion ris, svarende til cirka en spiseskefuld.
Min mand fik en kyllingekebab-rulle, men den var så slatten og løst rullet, at den næsten ikke kunne holdes, og der var meget lidt fyld i.
Min søn bestilte en pita-kebab menu med pommes frites og sodavand, men kødet var også tørt, kedeligt og koldt og sodavanden blev glemt, så vi måtte selv gøre opmærksom på det.
Det kan være, at der var en ny medarbejder på arbejde, hvilket måske forklarer noget af det, men samlet set var det en meget skuffende oplevelse, både hvad angår madens kvalitet og serviceniveau. Vi håber, at det bliver bedre fremover, for stedet har potentiale.
I forbindelse med opladning af min…
I forbindelse med opladning af min elbil på Clever ladestation i Odense faldt jeg over denne fine restaurant, hvor jeg bestilte en durum kebab med pommes. Det var ikke nogen særlig god oplevelse.
Stedet ser flot ud, både inde og ude. Men stedet har mærkelig duft af noget der minder om vådt pap.
Derudover tog mindst 30 min at få min mad som takeaway. Da jeg åbnede min durum i bilen opdagede jeg at den var kold og kedelig. Selv kødet var også tørt. Pommes fritterne var dog varme og sprøde.
Virkelig skuffende oplevelse. Personalet var venlige men havde absolut ikke styr på tingene. Normalt tager det 10 min at få sin mad alle andre steder end her. Der er behov for stor forbedring.
Madforgiftning fra roll n eat Næstved
Madforgiftning fra roll n eat Næstved
Bestilte en kebab bowl og cola gennem Wolt og har nu fået madforgiftning
Har været stor Kebab fan i 30 år
Har været stor Kebab fan i 30 år, siden Celal stod i Slagelse på Schweizerpladsen tilbage i 90´erne. Der må være enorm forskel på de forskellige Rollneat i hhv Næstved, Odense og andre steder. Den i Slagelse har jeg oplevet 5 gange de sidste 2 år. Har fundet den så god at jeg 2 gange er kørt hele vejen fra Frederiksberg (Hvor jeg af og til spiser Killer Kebab) til Slagelse kebaben (som egt er shawarma med mest skært kød uden sener og fedt, i modsætning til hakket kød). Jeg synes det er en af de bedste af sin slags med tyrkisk krydring (mild), mørt kød og god stegeskorpe. Vælger selv kun iceberg, dressing, lidt chili og kød - for mere rendyrket smag. Jeg anbefaler den på det aller bedste og forstår ikke de dårlige oplevelser?
Dårlig oplevelse
Købte 2 kebabret ,,der manglede brød og chili , salaten var brun og gammel kødet var koldt .....bulguren var ok .......øv en dårlig oplevelse.
Første gang jeg bestilte hos dem var…
Første gang jeg bestilte hos dem var igennem take away, da jeg kom havde de glemt mine pommes, lidt øv.
Anden gang var igennem Wolf og der havde de også glemt mine pommes, så jeg kørte tilbage, og der fik jeg en større pommes en normalt. Derfor kun 2 stjerner
Sindsyg god service
Sindsyg god service, 10/10 priser, 10/10 mad, 10/10 service
Den bedste service jeg har oplevet…
Den bedste service jeg har oplevet nogensinde. Alle der arbejder derinde er super flinke og laver det bedste kebab jeg nogensinde har smagt. De har rigtig gode tilbud og det er ikke kun deres kebab der står ud for alt andet, men også deres kyllinge nuggets, salat og alt andet som de har. Jeg vil helt klart foreslå at spise her, uanset hvad det er man skal så er det der bedste sted at stoppe forbi ved. Det er helt klar bedre end burger king, McDonald og sundet som ligger lige ved siden af.
Noah Maana Lana
Det var crazy lækkert
Det var crazy lækkert, deres kebab var sindssyg juicy den havde sindssyg smag sindssyg duft.
Dem der arbejder der er super nice de give en følelse at man er værdsat.
Kan 100000% anbefale dem!!!
Hilsen Thomas
Fantastisk service
Fantastisk service.
10/10 mad
Klar anbefaling herfra
Sindsyg god oplevelse den bedste mad…
Sindsyg god oplevelse den bedste mad jeg nogensinde har fået og servicen var det bedste jeg har prøvet fra en restaurant. Klar anbefaling herfra😍Fra Villum
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.