Købte deres kebabret og ubetinget den dårligste jeg nogensinde har fået. Total smagsløst en lille skål hvide ris og meget lidt kebab, ingen brød ingen humus og ligner slet ikke billedet. Smager af ing... Mehr ansehen
Rigtig lækker mad og super god service. Vi har spist på rollneat i Rødekro og det var en rigtig god oplevelse. Vi fik en pita og delte en snakkurv og det smagte bare lækkert og personalet var søde o... Mehr ansehen
Blev dobbelt trukket over deres app pga en fejl, jeg har skrevet samtlige gange, det er snart 2 måneder siden, og nu svarer de slet ikke, og mit beløb er stadig ikke refunderet
Et udemærket sted at få mad fra, de dage hvor mængden er fin sammenlignet med prisen og man self. Får en pose med med mindre man iblandt tillæggene vil kaste 4 kroner yderligere efter en pose af papir... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Roll N’ Eat Odense
Rigtig lækker og mættende mad. Rigtig god service. Pænt og rent sted. De gik og tjekkede op på om maden var god nok og om vi var tilfredse. Vi spurgte om en pose til resterne af maden. Vi fik en pose med maden i, en masse servietter og slikkepinde til alle munde. Vi har kun gode ting at sige.
Føj for en oplevelse
Vi bestilte bowl derfra, og det var ikke noget at råbe hurra for. Deres kebab kød var helt tørt og brændt, hvilket ødelagde resten af madoplevelsen. Da vi skulle bestille vores mad måtte vi rette medarbejderen hele tre gange, i det han var ved at bestille den forkerte menu. Det endte alligevel med at vi ikke fik den rette menu - virkelig useriøst.
Vores drikkelse kom i genbrugs glas af hård plast med masser af pletter fra opvaskeren.Da jeg pænt bedte om at få en to-go kop i stedet, blev jeg bildt ind i at muligheden ikke var der, selvom der hang en hylde fyldt med to-go kopper lige for næsen af mig - virkelig frækt!
Bordene var ikke ryddet, og der lå madrester overalt på gulvet samt på stolene.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. De har ingen varme anbefalinger herfra. Tværtimod vil jeg ikke anbefale en eneste til at gå derind og spise, da det hverken er pengene til maden eller energien på medarbejderne det værd. Sorry to say!
Nu er det prøvet
Nu er det prøvet , smagløst, kedelig og lidt tør, . Vil heller have en cheeseburger uden ost og bøf.
Roll and eat Maribo var virkelig en god…
Roll and eat Maribo var virkelig en god og dejlig oplevelse.
Lækker og velsmagende mad og servicen var i top.
Ikke pengene værd
Alt var koldt, slatne pomfritter, som ikke engang den 3-årige ville spise. Eneste der var nogenlunde var boxen med kylling.
Ikke helt tilfreds, desværre
Jeg synes, man skal støtte, når der kommer noget nyt til byen – og det har jeg nu gjort to gange. Jeg må dog indrømme, at der desværre ikke bliver en tredje gang.
Første gang fik jeg et tyrkisk brød. Her var kebaben kold, og brødet var meget tørt.
Anden gang havde jeg bestilt et pitabrød, som var fuldstændig sovset ind i fedt fra kødet, så det var bestemt ikke nemt at spise i bilen. Kebaben var varm, men ret hård og smagte ikke så godt efter min smag. Jeg ved ikke, om det var for meget salt, eller hvad det var.
Kold mad og ondt i maven
Hej
Maden var helt kold og smagte af ingen ting,jeg fik en durum hvor brødet var helt gummi og føles som ikke bagt. Kødet var helt tørt og koldt
Kan ikke anbefales
Fik ondt i maven efter små 45er minutter
Ok men ikke mere end det.
Til start, smagen fejler ikke noget og prisen kan man leve med, kebaben kunne dog godt være varmere eller bare varmt.
Fik en durum med kebab, brødet er så tyndt at det falder fra hinanden når man prøver at pakke det lidt ud, synd da de så ender med det hele ligger på bakken.
Pomfrits er som sådan ok, sprøde med lidt crunch, dog mangler de salt.
Alt i alt en lidt skuffende oplevelse desværre.
Duften i bilen er bare fantastisk ved…
Duften i bilen er bare fantastisk ved afhentning. Betjeningen er sød, pomfritterne er sprøde og lækre, rullen er virkelig fyldt, velsmagende og mættende OG drikkevarerne har RIGTIGE sugerør. Vi kommer så meget tilbage.
Første gang jeg prøver butikken
Første gang jeg prøver butikken
Det var en rimelig smagsløg oplevelse
Maden var kold kødet var tørt
Og til prisen var det nok den eneste gang jeg har købt mad hos dem
Fair pris og god mad
Fair pris, god mad og søde medarbejdere. Vi fik vores mad hurtigt og det smagte godt, vi kommer igen.
Roll and Eat er virkelig et lækkert…
Roll and Eat er virkelig et lækkert spisested – maden smager frisk, og man kan tydeligt mærke, at der bliver lagt kærlighed i det hele. Deres retter er både velsmagende og flot anrettet, og portionerne er perfekte. Personalet er super søde og imødekommende, og stemningen er afslappet og hyggelig.
Jeg kan klart anbefale stedet, uanset om man vil spise der eller tage maden med – jeg kommer helt sikkert igen!
Jeg fik lige hvad jeg bestilte og det…
Jeg fik lige hvad jeg bestilte og det kom i god tid. De er nye ansatte og deres mad smager vidunderligt
Smager næsten ikke af noget virkelig…
Smager næsten ikke af noget virkelig skuffet over maden
Super god service
Super god service, søde medarbejdere og helt fin pris.
Flot sted, god mad og alt i alt helt fint
Roll N Eat Maribo
God mad
Og gode priser
Pæn og ryddelig restaurant med masser plads
Super god service
Super god service, smagte rigtigt godt, god pris. Ovenikøbet fik vi en gratis pomfrit oven i super god service, kommer seriøst igen
Kommer helt sikkert igen
Fik et mega stort pita brød jeg ikke engang kunne spise op! Lækker og meget velsmagende kebab ❤️og jeg er ellers ikke vild med kebab normalt 😳 min mand ÅD sin bowl på vej hjem i bilen, selv låget blev slikket rent 🤣 smilende personale og den bedste latte at vente på maden med! Vi kommer ihvertfald igen og får sund take away man kan spise med god samvittighed ❤️💪🏾
Rigtig god mad👍👍☕️☕️☕️ med god betjening…
Rigtig god mad👍👍☕️☕️☕️ med god betjening og kaffe
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.