Vi hade en fantastisk vecka med blandad träning, ett härligt gäng och så kul att lära känna varandra. Hotellet var nyrenoverat och fräscht. God mat, åker gärna på träningsresa igen med er igen . Sist... Mehr ansehen
Bra flygtider Landvetter tur o retur. Hela upplägget med guidade sevärdheter, olivolje- o vinprovningar samt pasta tillverkning blev oförglömliga upplevelser . Väldigt trevlig och alert reseledare som... Mehr ansehen
Efter att mitt Visakort blivit spärrat hos Rolfs flyg och buss, på grund av att banken hade avaktiverat mitt internetköp utan att jag visste om detta, så har informationen från Rolfs varit att kor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oerhört välplanerad resa till Indien Mycket intressanta besöksmål i den gyllene triangeln och Varanasi i Indien, väl utvalda hotell och en fantastisk guide. Bekväm buss och bra rastplatser. Jag rekom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Rolfs Flyg & Bussresor - Sveriges största gruppresearrangör. Över 450 resmål till hela världen på 3 500 avgångar.
Hjalmar Brantingsgatan 1, 417 06, Schweden
- 031-55 0000
- info@rolfsbuss.se
- rolfsbuss.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Välordnat
Välordnat, bra för våra äldre föräldrar. God mat lagom tempo.

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
Helena Norrman Vår reseledare på denna resa var…
Vår reseledare på denna resa var Helena. Hon var superbra. Hon fick hantera försvunnen resväska och annat som försvann och det gjorde hon utan att vi kände att vi var besvärliga. Åker gärna med henne igen.

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
Tredje gången vi åker med Rolfs
Tredje gången vi åker med Rolfs, och det blir med all säkerhet fler! Fantastiska reseledare, bra chaufförer och bra hotell. Goda frukostar, men maten är inte lika bra. Eftersom det är pressat tidsschema på långresor med buss, så anländer man sent till hotellen på dit och hemresan. Då hade det varit en fördel att servera 2 rätter istället för 3. Dels för att det blir väldigt stressigt, och bättre att de istället kanske kan servera bättre varmrätt? Men annars är vi väldigt nöjda, och vi återkommer!

Resa till Bodensjön och Mainau
Duktiga och kunniga reseledare och chaufför, trevliga medresenärer, hög standard på hotell med en helt excellent frukostbuffé och flera intressanta och vackra utflyktsmål gjorde hela resan till en fantastisk upplevelse!

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
Mycket bra reseledare och välplanerade vandringar
Mycket bra reseledare. Utflykterna var välplanerade och guiderna gjorde det ännu bättre och justerade efter hur vädret utvecklade sig. Hotellet och maten var bra.

Välorganiserat jättebra guider
Tredje gången som vi åker med Rolf:s och det blir nog fler. Riktigt bra stämning på resan jättetrevliga guider och välorganiserat.Skulle egentligen vilja ge 4,5 men den poängen finns inte. Det fanns en del saker som skulle kunna organiseras bättre men det är mer på marginalen

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
Bokat och betalt resa till Sicilien
Bokat och betalt resa till Sicilien. Fick mejl att den resan blir inställd men att man kan boka på ett annat datum. Ja det går bra men resan blir 2600 kr dyrare det datumet och dom pengarna vill dom att resenären ska betala! Det tänker vi inte göra vi avbokar resan helt och får pengarna tillbaka. Vi ska väl inte betala extra för att DOM byter datum!!!

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
En fantastisk resa med en mycket bra…
En fantastisk resa med en mycket bra reseledare och duktiga guider.

Saalbach 2025
Dom gånger jag har åkt med Rolfs har det alltid varit välorganiserade resor utan något strul med bra reseledare.

Ålesund 4dagar
Ålesund 4dagar
En upplevelseresa som även är lämplig för äldre och rullatoranvändare. Utmärkt guidning och duktig chaufför

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
Proffsigt upplägg med lagom av allt!

Toppenresa!
Det var en underbart trevlig och skön resa. Man kände sig omhändertagen och man fick uppleva och se olika platser. Måltider ingick nästan varje dag och maten var god. Men 4 dagar gick åt till resdagar, så det hade varit trevligt med ytterligare en dag på plats, för att få lite mer tid i Rüdesheim och omgivningar.

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
Mycket bra resa ”Englands höjdpunkter”
Mycket bra resa ”Englands höjdpunkter”. Vår reseledare var helt fantastisk; trevlig, hjälpsam, vänlig. Sanna är en riktig skatt! Resmålen intressanta och lockande. Chauffören Garett och de lokala guiderna vi hade var jättebra också. Mycket bra resa!

Cinque Terre
Vackert land och område,fin upplevelse.Vår reseledare Lotta Runeson helt outstanding!!Så påläst/kunnig,påhittlig, hjälpsam,rolig,kunde inte fått någon bättre!!!

Resa till konstmuseet Louisiana
Jättefin resa till konstmuseet Louisiana i Danmark med en jättefin reseledare och en jättevänlig busschaufför.

Proffsigt värdskap och guidningar👍👍

10/10 poäng
Fantastisk reseledare som var trygg, kunnig, hjälpsam och rolig. Allt var välplanerad och det kändes super tryggt att luta sig tillbaka och bara njuta av resan. Det här är första gången jag åker med Rolfs och kommer definitivt göra det fler gånger

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
Rolf buss o flyg är super proffs
Rolf buss o flyg är super proffs. Guider och utflykter är toppen. Kanske lite långa dagar men helheten är det som räknas.

Grymt bra reseupplägg
Resan till Krakow organiserad av Rolfs resor var 01:10 poängare i alla avseenden vår guide var helt fantastisk utflyktsmålen välplanerade och informativa

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
En jättetrevlig resa som översteg mina…
En jättetrevlig resa som översteg mina förväntningar! Lagom lång för en ”snabb avstickare på ett par dagar” inte allt för långt borta.
Smidig incheckning i appen åt bägge håll, trevligt bemötande av reseledare Peter på flygplatsen vid ankomst, hyfsat hotell där personalen gärna hjälpte till om det var något man önskade (som en adapter till min bärbara dators väggkontakt som av någon anledning inte passade i vägguttaget) och trevliga utflykter med kunniga guider. Bra med information i god tid inför varje utflykt eller annan händelse via sms så man alltid visste vad som skulle hända, när och hur.
Och när man ville göra en egen utflykt så var reseledare Peter genast jättehjälpsam och såg till att man fick köpt rätt biljetter och hade koll på tidtabeller etc.
Sedan när det var dags för hemfärd var reseledare Peter med hela vägen så man inte irrade runt på flygplasten eller hamnade någon annan stans. Tryggt och smidigt!
Detta var min första gruppresa någonsin och jag kan verkligen rekommenderar det, speciellt om man inte känner att man vill ordna med all logistik själv. Jätteskönt med reseledare Peter som hela tiden hade koll på oss alla och hjälpte till där det behövdes!
Supernöjd, och med blodad tand på nya äventyr!

Antwort von Rolfs Flyg & Buss
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.