Roetz Bikes Bewertungen 139

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prachtige fiets, service 0! Probeer nu al sinds 2 april contact te krijgen met klantenservice over inlog van de bijbehorende app. Dit kan alleen via de mail. Waar vervolgens niet op wordt gereageerd.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg tevreden over Roetz! Prachtige fiets kunnen samenstellen en snel antwoord gekregen op vragen die ik had in de ontwerpfase. Mooi bedrijf en fantastische werkplaats in Amsterdam Noord waar ik o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was liefde op het eerste gezicht tussen mij en Oscar. (Mijn mooie gele Roetz fiets, die verdiende wel een naam.) Niet alleen fietst dit modelletje onwijs lekker en sportief, (ik krijg oprecht de v... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradwerkstatt
  3. Fahrrad-Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Roetz-Bikes is een Amsterdams fietsenmerk met sociaal & duurzaam geproduceerde design fietsen. Bij Roetz geloven we in tweede kansen voor grondstoffen en talent, en streven we naar een circulaire en inclusieve samenleving. We zien bruikbare grondstoffen waar andere schroot in zien. We zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen vanuit hergebruikte tweewielers. Met de hand én met trots. We leiden ze op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken en goede vooruitzichten voor een vaste baan.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

139 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blij met mijn gele fiets

Blij met mijn gele fiets! De versnellingen waren in eerste instantie verkeerd afgesteld maar door Beer fietsen snel in orde gemaakt. Ik krijg veel complimenten en raad iedereen een Roetz fiets aan.

7. September 2022

Antwort von Roetz Bikes

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de versnellingen snel in orde zijn gemaakt door Beer fietsen en erg leuk om te lezen dat je zoveel complimenten krijgt. Veel fietsplezier!

Mooi ding

Prima fiets, gaat als de brandweer, bevestiging kratje kan beter

21. September 2022

Antwort von Roetz Bikes

Hi Mark, dankjewel! We nemen de feedback over het kratje mee en wensen je heel veel fietsplezier!

Goede bekijks trekkende fiets

Mooie fiets, doet wat ie moet doen. Aanrader. Andere mensen waren ook erg enthousiast over de looks van de fiets.
Achterwiel zat niet heel goed vast waardoor het wiel na een tijdje ietsjes scheef ging staan, maar dat was zo verholpen.

21. September 2022

Antwort von Roetz Bikes

Hi Mark, bedankt voor je positieve review en de feedback. Heel veel plezier met je nieuwe fiets!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top fiets, sympathiek bedrijf!

Heb de fiets uitgezocht omdat ik een simpele doch betaalbare fiets wilde en deze hele goeie reviews had. Het bedrijf en de werknemers zijn enorm sympathiek dus dat was nog een extra reden om de fiets te kopen. Er waren veel opties mogelijk tijdens het samenstellen vd fiets waardoor het echt als mijn perfecte fiets voelt. Ik vond de levertijd niet enorm lang. De fiets is heel mooi, echter maakt hij wel wat vreemde geluiden. Ik moet dus nog terug voor de gratis check op om dat te laten verhelpen, maar de fiets werkt verder top. Werd ook nog gebeld door een werknemer om mijn ervaring te delen en mij er aan te herinneren dat ik dus voor die check up kan komen, vond ik een leuke persoonlijke touch!

19. Juni 2022

Hoi Marieke,

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken. We hopen dat jij nog lang van het fietsen op jouw Roetz blijft genieten!

Aanrader!

Nu ongeveer 10 weken in het bezit van mijn Roetz fiets en ik ben er super blij mee! Hele vriendelijke en persoonlijke service en bij het ophalen van mijn fiets kreeg ik een leuke rondleiding door de fabriek. Aanrader (vooral als je net als ik houd van hun missie!).

30. Mai 2022

Goede en mooie fiets

Sinds een aantal maanden zoef ik rond op mijn Roetz-fiets. Dat bevalt me erg goed. De fiets voelt solide aan, zonder log te zijn (ik ga een stuk harder dan op mijn stadsbarrel van weleer). De remmen werken goed, het mandje voorop is handig, en last but not least: de fiets is ook nog eens mooi. Goede en aardige klantenservice van Roetz bovendien. Kortom: een aanrader!

30. Mai 2022

Beste Francisca,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie fietsen waar je uit kan kiezen en…

Mooie fietsen waar je uit kan kiezen en snelle afhandeling en levering, helemaal top geregeld.

24. Mai 2022

Beste Martijn,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat de fiets helemaal naar wens is!

We wensen je een hele mooie dag toe.

Vriendelijke groet,
Het gehele team van Roetz

Prachtige fiets & geweldige service

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Roetz fiets. Ik heb de fiets helemaal naar wens samengesteld en hij ziet er prachtig uit!

In het bestelproces werd een 10weken levertijd genoemd. Geen probleem dacht ik, want mijn toenmalige fiets werkte nog. Toen deze (twee weken later) toch onverwacht de geest gaf en ik aan Roetz vroeg of zij mijn nieuwe fiets misschien eerder konden leveren, bleek dat geen probleem! 5 dagen later fietste ik weer vrolijk door de stad op mijn toffe nieuwe Roetz fiets.

22. Mai 2022

Goede fiets

Ik ben heel tevreden met mijn mooie nieuwe fiets. Met mijn vorige fiets, een VanMoof, heb ik vanaf het begin veel problemen gehad en dat is nu gelukkig niet het geval. Dat er materialen worden hergebruikt, het frame, en het sociale aspect, het bieden van kansen voor werknemers, vind ik belangrijke pluspunten.

21. Mai 2022

Antwort von Roetz Bikes

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische review. Het is leuk om te horen dat onze manier van werken echt wordt opgemerkt en gewaardeerd. Veel fietsplezier!

Fiets bevalt uitstekend

Fiets bevalt uitstekend, ziet er niet alleen mooi uit maar fietst ook heerlijk. Ook fijne service, aanrader!

20. Mai 2022

Antwort von Roetz Bikes

Dankjewel voor je leuke review!

toegevoegde waarde

Heb mijn fiets opgehaald in de fabriek en mocht daar een beetje rondkijken. Wat een leuk bedrijf! Dat is echt toegevoegde waarde, maar even los van het idee dat er ook nog oude frames worden hergebruikt.
Maar het belangrijkste: mijn fiets fietst superlekker.

18. Mai 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topfietsen en uitstekende communicatie!

Levering van de 2 fietsen keurig binnen de gestelde tijd. Fijne en goede communicatie gedurende het hele proces. Klein minpuntje met de afstelling van de versnellingen, maar was binnen no-time bijgesteld door de lokale fietsenmaker.
Aanrader!

Antwort von Roetz Bikes

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn te horen dat een lokale dealer je heeft kunnen helpen! We vinden het ontzettend leuk om klanten zoals jou te mogen helpen.

Supermooie afgewerkte fiets

Een tijdje geleden heb ik online een fiets besteld vanuit België bij Roetz Bikes.

Dit was een aangename en vlotte ervaring, vanaf het moment van alle belangrijke online keuzes maken tot de perfecte aflevering thuis.

Ik ben enorm blij met mijn mooie Roetz Bike, ik kan iedereen aanraden dit mooie project te steunen en zeker eens op hun website kijken naar wat ze te bieden hebben.

Antwort von Roetz Bikes

Dank je wel voor deze mooie 5-sterren review! We hopen dat jij nog lang van het fietsen op jouw Roetz blijft genieten!

Top fiets

Mooie fiets, ziet er netjes uit en rijdt goed!

Antwort von Roetz Bikes

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Veel fietsplezier gewenst! Team Roetz

Parfait

Une super équipe. Vélos nickel. C'est mon 2ème achat chez Roetz-Bike. Et toujours aussi parfait. Les vélos sont top. SAV excellent, hyper réactif.

2. Mai 2022

Antwort von Roetz Bikes

Thank you for the great review! We're very grateful for customers like you an we're glad that you having a great experience!

Prachtige fiets van kwaliteit

Prachtige fiets van kwaliteit. Het design van deze fiets is prachtig, je kan het helemaal naar eigen smaak inrichten. Enorm vriendelijk en behulpzaam team zit hier achter. Bij vragen word je gelijk geholpen! Ik had gekozen voor de vigour, maar vanwege de open kettingkast bleef mijn broek haken, dit werd zonder problemen vervangen door een gesloten kettingkast van het road model. Ik kan alleen maar lovende woorden noemen over deze organisatie, enjoy your ride! Dikke aanrader!

10. März 2022

Beste Lynn,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn dat oude fietsen worden gebruikt…

Fijn dat oude fietsen worden gebruikt en de productie in Nederland is en dat mensen een kans krijgen. Fijne fiets!

7. Februar 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie moderne fiets van goede…

Mooie moderne fiets van goede kwaliteit.
Roetz heeft een uitstekende klantenservice, goed geholpen.
Fijn bedrijf om een fiets te kopen, vooral vanwege de filosofie.

7. Dezember 2021

Antwort von Roetz Bikes

Beste Fanny, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken. We hopen dat jij nog lang van het fietsen op jouw Roetz blijft genieten! Team Roetz

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn nieuwe fiets nu een paar…

Ik heb mijn nieuwe fiets nu een paar maanden en ben er hartstikke blij mee. Stevig en duurzaam. De persoonlijke service en het zien waar de fiets gemaakt wordt vond ik echt pluspunten.

7. Dezember 2021

Beste Maartje,

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We vinden het ontzettend leuk om klanten zoals jou te mogen helpen.

Veel fietsplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fiets en top duurzaam concept!

Prachtige fiets, mooie kleuropties en super duurzaam concept! Fietsjes zijn licht en rijden heerlijk.

4. Dezember 2021

Antwort von Roetz Bikes

Beste Marte, bedankt voor het achterlaten van deze fantastische review. Het is leuk om te horen dat onze manier van werken echt wordt opgemerkt en gewaardeerd. Veel fietsplezier! Team Roetz

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr