Oplichters nooit doen vragen enorme bedragen!!!! Hopelijk vallen er niet nog meer slachtoffers AUB scharp dit bedrijf zulke maffia hoort niet thuis in Belgie vragen 1300 euro voor onstopping of drei... Mehr ansehen
Kwamen langs om een offerte op te stellen. Daarvoor vroeger ze 60 euro verplaatsing en dan nog eens geld voor een 'analyse'. Wilden mijn woning niet direct verlaten voor ik dit tekende. Oplichterij... Mehr ansehen
Ze beloven transparante prijzen, niets is minder waar. Mijn interventie zou 120 eur kosten en 60 eur vervoerskosten... niet dus. Ze zijn ook niet in orde met het Belgische wetboek, namelijk op het... Mehr ansehen
PAS OP: OPLICHTERS! Bieden zich online aan als "Roelandts en Dedender loodgieterij". In werkelijkheid staat de onderneming ingeschreven als ELB Cars BV in Vilvoorde. Op voorhand gevraagd voo... Mehr ansehen
Vragen geld voor een offerte, zonder dit op voorhand mee te geven... Oplichterij!
Oplichterij eerste klas...
Oplichters nooit doen vragen enorme…
Oplichters nooit doen vragen enorme bedragen!!!!
Hopelijk vallen er niet nog meer slachtoffers AUB scharp dit bedrijf zulke maffia hoort niet thuis in Belgie vragen 1300 euro voor onstopping of dreigen alles kapot te slaan als iemand deze firma nog gebruikt bel direckt politie!!!Betaal niks want het is een vals bedrijf onder valse naam!Zulke maffia moet uit onze maatschappij !!!
Ik had een vraag gestuurd ivm een…
Ik had een vraag gestuurd ivm een verstopping. Gevraagd hoeveel het ongeveer zou kosten, vertelden ze me dat ze me dat niet konden zeggen. Ik vroeg dan nog wat extra informatie maar dat bleken ze niet fijn te vinden want dan hebben ze plots mijn afspraak geannuleerd. Achteraf bekeken niet slecht als ik hier de andere reviews lees.
exuberante prijs pas bekend NA interventie
De interventie (ontstopping afvoerbuis keuken) verliep correct, maar de prijs die ervoor werd aangerekend was dat niet. Ik voel me bedrogen en heb per mail om correcte prijs gevraagd. Zoniet volgt een klacht bij de politie en een dossier bij de ombud voor consumentenklachten.
Voor onze verstopping van de riolering…
Voor onze verstopping van de riolering hebben wij deze maatschappij laten komen. Telefonisch werd ons meegedeeld dat ze voor €59 zouden langskomen en dat, indien het probleem niet opgelost was, enkel dit bedrag moest betaald worden.
Ze zijn vervolgens ter plaatse gekomen en liepen wat zenuwachtig heen en weer. Daarna hebben ze, zonder toestemming, een gat geboord in de riolering waardoor alles eruit liep. Vervolgens hebben ze met een hogedrukreiniger in de verkeerde richting gespoten, waardoor de verstopping nog erger werd.
Hierop hebben wij hen gevraagd te stoppen en te vertrekken. Ze weigerden echter te vertrekken en dreigden dat we €750 moesten betalen. Dit wilden wij niet, maar ze bleven ter plaatse.
Daarop heb ik de noodcentrale van de politie gebeld om te komen bemiddelen. Tijdens het wachten op de politie werden we gecontacteerd door hun baas, die voorstelde dat we “slechts €350” moesten betalen als compensatie. Dit hebben wij uiteindelijk betaald, waarna ze onmiddellijk vertrokken zijn.
Wij dienen hiervoor een klacht in.
Zeer onaangenaam
Ik heb dit bedrijf gebeld om informatie te vragen over de prijzen en eventueel een afspraak te maken, maar de persoon aan de lijn was zeer onaangenaam en heeft gewoon de telefoon in mijn gezicht opgehangen en daarna nooit meer opgenomen.
Had gebeld voor een verstopte leiding…
Had gebeld voor een verstopte leiding in de keuken hij zij vanaf 60 euro wanneer de technieker aangekomen heeft hij eerst geprobeerd om de leiding leeg te zuigen dat ging niet dan heeft hij er druk opgezet en toen was het opgelost max 30 min werk maar wel heel de keuken nat maar dan de prijs 1050 euro vroeg hij , ik heb dan de baas gebeld die was echt onvriendelijk maar ok maar toen ik zij dat ik dat niet zou betalen ik zij dat ik 350 zal betalen en dan was het inorde echt oplichters nooit bellen maar zal ook een klacht neerleggen bij de politie
oplichters
De dag dat ik mijn moeder voor t eerst naar t rusthuis moest doen en veel stress had, had ik n kraantje dat niet meer dicht ging en de wasplaats stond 10 cm onder water (ik had er niet aan gedacht de hoofdkraan te sluiten). 'Roelandts' gebeld en ze waren er vrij snel. Ik had iets getekend voor ik wist wat het ging kosten : 2400 € om n stuk leiding van 50 cm te vervangen en n nieuwe kraan te steken ! Loodgieter van in de voormiddag ging met n collega terugkomen maar het was iemand anders die kwam op zijn eentje, kon ook geen Nederlands. Wel goed gemaakt maar groffe prijs ! Erg dat als je 'loodgieter spoed' intikt op google, je deze dieven krijgt ! Ik moest 60% op voorhand betalen en de rest (944 €) cash ! Heb het via de pc overgeschreven de dag zelf en moest n screenshot doorsturen als bewijs ! raar ! Klacht ingediend bij de economische inspectie en volgende week ga ik naar de politie
Oplichters!
Oplichters!! Mijn schoonmoeder heeft 1200€ betaald voor ontstopping gootsteen. Misbruik gemaakt van oudere alleenstaande noem ik dat!!! Ze hadden geluk dat ik niet aanwezig was want dan had ze dit nooit betaald.
Bedriegers en oplichters
Bedriegers en oplichters! Zo jammer dat er mensen zoals deze bestaan… Onvriendelijk en onbetrouwbaar. €400 moeten betalen voor niets. Politie wordt ingelicht!
OPLICHTERS
PAS OP: OPLICHTERS!
Op voorhand gevraagd voor opmaken offerte, een normale vakman vraagt geen geld voor opmaken offerte...
Een Jongeman biedt zich aan, direct arrogant en onbeleefd. Is 10min binnen geweest en vraagt dan doodleuk €150. Wanneer we hier niet direct op in willen gaan begint hij ons af te dreigen.
Pas op voor deze oplichters!
1 ster is nog veel te veel
1 ster is nog veel te veel. Bedriegers en fake bedrijf. Zogezegd uit Diest. Gootsteen ontstoppen,5 min met een stofzuiger erop en 485 € dadelijk betalen. Even erna terug verstopt. Opnieuw bellen maar nemen de telefoon niet meer op. Met een ander nummer gebeld dan nemen ze wel op. Als ze moeten terug komen opnieuw betalen zeggen ze. Dan zie je achteraf dat je geld hebt betaald aan elb cars in Vilvoorde. Vuile bruine bedriegers zijn het.
in 't zak gezet: veel te hoge kosten en misleidende informatie
Roelandts maakt promotie met transparantie, eerlijke prijzen en geen verassingen".
NIETS DAARVAN, niet op hun website, niet aan de telefoon.
Wel snel ter plaatse en dan profiteren van een dringend te dichten lek in de waterleiding, met overtuigen dat "dringend wettelijk" de buizen in de kelder moesten vervangen worden" (was geen lood!) wat niet klopt. De afspraak met de huiseigenaar erbij is een kost van "ongeveer 3000 €, maar uiteindelijk wordt mij 4484 € geeist en direct na de uitvoering volledig te betalen, voor te schieten. De beloofde, gedetailleerde factuur zou 's avonds verstuurd worden, maar kwam maar 14 d. erna. De factuur was een voorwaarde voor mijn huisbaas om terug te betalen.
Omdat de kost ineens 50 % meer was op 1 dag tijd, heb ik met mijn huisbaas afgesproken dat ik de kost van de reparatie van de lek zelf zou betalen.
LES GELEERD: indien je gekende loodgieters niet direct kunnen helpen, doe dan geen beroep op dergelijke "...........", beter enkele dagen zonder water zitten !!
werkuren: 3300 € (zonder BTW) voor 1 uur herstel en wachten op de huisbaas op 12 /2/2026 en 2 u30 voor vervangen buizen op 13/2/2026 is BUITENSPORIG.
Mijn woningverzekeraar bevestigd dit, zelfs de reactie van de contracter wanneer ik reclameerde op de hoge kost was "zo'n interventie kost altijd zeker 700 €, ook al is dit heel kort". Maar voor zover ik kan tellen is 700 x 2 d. = 1400 EN GEEN 3300 €.
1 ster is nog teveel voor deze bende oplichters…
1 ster is nog teveel voor deze bende oplichters!
Woekerprijzen direct te betalen.
Hoewel de website iets heel anders verteld.
Ze beloven vaste prijzen, garantie, etc maar er is niets van waar.
Ze komen ook niet meer opdagen als je gebruik wil maken van je garantie.
Als je belt gooien ze de telefoon dicht.
Deze praktijken zouden streng gestraft moeten worden.
Oplichting!
Oplichterij eerste klasse 😡
Gingen direct komen. 2dagen later pas gezien. Heel onvriendelijk. Rekening van 1700€ voor een verstopping van het toilet en riool. Ik verschoot mij een bult. Met zijn arrogante kop zei die “wa, is da veel misschien” 3 maanden later opnieuw verstopping, vraag je om opnieuw te komen omdat het binnen de garantie is. “loodgieter probeert vandaag te komen” volgende dag bel ik: “komt om 15u”. Ik stop 2u vroeger met werken om thuis te zijn, om 16u nog niemand te zien. Ik bel:” ahn ik bel naar mijn loodgieter om te vragen hoe laat hij passeert”. Waarna niet meer oppakken. Mijn vrouw belt pakt direct op.” Weer loodgieter bellen.” Na 2u bel ik met nog een ander nummer. “ hoeveel nummers hebben jullie eigenlijk zeg, ja garantie ik weet, jullie staan in wachtrij” begin je over klacht neerleggen, begint hij te lachen. En haakt hij in. Klantvriendelijkheid een dikke 0 bij roelandts.
Andere firma gebeld heel klantvriendelijk, direct juiste uitleg over prijzen die 10keer goedkoper zijn volgende dag komen ze.
Dat is hoe het moet kan dit mannetje van de firma roelandts nog van leren.
oplichterij
Zoals in alle andere reviews gemeld, zijn dit oplichters eerste klas. 700 euro voor een gewone ontstopping...
Ik had gebeld via loodgieterscentrale, zogezegd een dienst met 5 sterren reviews, maar het is onmogelijk om zelf een review te plaatsen; ook dat is dus fake...
Oplichters 1ste klasse !
Oplichters 1ste klasse !
Bedriegers, rekenen hoge bedragen aan als voorschot, beloven te komen en dagen niet op !
Oplichters
Ze zijn ook niet in orde met het Belgische wetboek, namelijk op het vlak van alle tarieven duidelijk zichtbaar melden.
De algemene voorwaarden staan niet op hun website, alsook geen BTW-nummer, noch een adres.
Mijn verstopping is wel snel opgelost, loodgieters waren niet echt vriendelijk.
Niet doen!
Niet doen! Wij hebben opgebeld met een verstopt toilet, resultaat: we zijn 1000 EURO kwijt en de situatie is niet opgelost!! We moesten meteen betalen. Ongelooflijk. Erg onbeleefde werkmannen die duidelijk oplichters zijn.
Fake bedrijf/bedrieger/prutser
Fake bedrijf, is een malafide eenmanszaak (EDL cars) uit het Brusselse. Gekende organisatie(s) die de provincie Antwerpen overspoelen en helaas maar mondjesmaat kunnen worden opgedoekt.
Is niet alleen een bedrieger maar ook een prutser die je opzadelt met nazorg kosten (onstopping was niet opgelost + shell kraantje bleef na interventie lekken en moest vervangen worden).
Blijf zoals ik klacht neerleggen via het platform ConsumerConnect of meldpunt.belgie.be.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.