Dirkontstopping Bewertungen 18

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ONTSOPPING EN LEDIGEN SEPTISCHE PUT=1.028.20 € is zeer duur en firma vertikt het een factuur te geven.

028.20 € betaald onder lichte dwang om de de keukenafvoer te ontstoppen: stofzuiger water, 30' werk, en de septische put was vol. die kon de volgende dag geledigd worden maar dan moest ik nu alles betalen anders konden ze het niet doen!! Het heeft nog een week geduurd omdat ze geen parkeerverbod hadden. Zelf aangevraagd bij monde van mijn dochter. Spoedprocedure !!! Firma zou de helft terug betalen 59€. Nooit terugbetaald !!!!
De septische put werd open achter gelaten, gedurende 1 week. OP zaterdag een uur vroeger dan afgesproken komt de tankwagen om de put te ledigen. Lek in de koppeling darm veroorzaakt een plas: vieze geur in gang en huis; beschadiging crepi aan opening put; en weerom put open achtergelaten en weg was ie. Nog geen 45' werk.
Ik vraag om een FACTUUR maar heb deze nog steeds niet gekregen, ook na herhaalde aanvragen. Voor elk werk dient een factuur gemaakt, behave door deze firma. Klacht neergelegd bij politie en FOD Financie.
De antwoorden die ik kreeg doen me vermoeden dat het in den doofpot wordt gestoken. Tenzij er toch werk van gemaakt wordt. Ik hoop het want dit is niet wettelijk !
ER zijn andere firma's die betrouwbaar zijn en degelijk werk afleveren en minder duur zijn.
DUS OPGELET !!!!!

18. März 2026

1250€ betaald

1250€ betaald, lek nog steeds niet opgelost en ze komen niet terug ondanks dat ze zeiden dat ze dat gingen doen. Onbetrouwbare firma!

30. Dezember 2025

oplichters

oplichters. als je hun btwnr opzoekt; BE1015339283 zie je dat dit bedrijf zelfs niet bestaat. Staat ingeschreven onder Elb Cars in vilvoorde.

24. Oktober 2025

Opgepast!

Blijf ver weg van deze firma. Rekenen veel te hoge bedragen aan en bij discussie worden ze agressief en dreigen met de werken opnieuw af te breken.

18. Oktober 2025

Opgelicht !!!!!!!!!!!!!!!

Opgelicht . deze klootzakken hebben ons 2.000 euro aangerekend voor 1 uur werk . nadien niet meer bereikbaar . dat de overheid niets doet aan zo een firma´s is niet te begrijpen. hou het bij de gekende firma´s.

29. September 2025

Oplichters! Opgepast!

Mocht het mogelijk zijn: 0 sterren. Met twee komen kijken naar een verstopping en zo dom geweest een voorschot te betalen voor de collega die s anderendaags ging langskomen. Na veel bellen heb ik het opgegeven en heb gezegd dat ik klacht ging neerleggen. Volgens hen was ik in fout uiteraard en zijn ze verschillende keren langsgeweest wat natuurlijk niet zo was… Dan nog wat dreigende mails en dan was het genoeg geweest. Vervolgens klacht neergelegd bij de politie. Openbaar ministerie heeft een fraudedossier geopend en economische zaken zoekt hen ook. Schimmige Brusselse constructie met autohandel etc.

1. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Serieus in't zak gezet door deze firma

Serieus in't zak gezet door deze firma, ik heb een oud huis waar een zeer dikke rioolbuis van de straat naar de koer loopt met daar een putje. Het betreft een buis met een diameter van ongeveer 300mm (gresbuis). Er zat een verstopping in de laatste meter buis net voor het putje, waarschijnlijk wat vuil losgekomen door de hevige regenval dat de boel doen verstoppen heeft. Zelf kreeg ik de verstopping niet weg en dan heb ik deze loodgieter gebeld.
Hij heeft met de hogedrukreiniger proberen te ontstoppen maar tevergeeft. Hij zei me dat mij de buizen gescheurd en verzakt waren en dat alles moest vernieuwd worden. Hij kon dit op 05/08/2025 komen doen, zei hij en alles zou vervangen worden door een nieuwe pvc buis. Een lengte van rond de 25m inclusief het breekwerk in de keuken voor een prijs van 9869,05 euro. Dat is veel geld maar door dat lange traject en de breekwerken + de urgentie heb ik besloten om het te doen. Nu de dinsdag 06/08/2025 kwamen ze de werken doen. volgens afspraak zouden ze met 3 komen om een volle dag te werken maar wat zag ik? 1 persoon die er maar om 11 uur doorkwam. hij begon aan het werk in de kelder, daar begon hij de buis door te slijpen aan beide kanten en heeft ze verwijderd. dan is hij naar de winkel vertrokken op 1 uur en hij is teruggekomen om half 3. dan heeft hij er een nieuw stuk buis van 4.5m tussengezet en de buis links en rechts verbonden met 2 rubber moffen. hij heeft het putje een beetje afgespoten en dat was het. Toen ik moest betalen weigerde ik. ik wil niet bijna 10000 euro betalen voor een dikke 4m buis, 2 rubber moffen en wat schoonspuiten met de hogedrukreiniger. toen belde de man naar zijn baas en ik moest het zelf maar regelen met hem, ok tot daar aan toe. die man was voor geen uitleg vatbaar die wou mij 6450 euro aanrekenen voor 4.5m buis en 2 rubber moffen + 2650 euro werkuren. en nog wat andere belachelijke kosten. er is vanalles gezegd aan de telefoon en ik begon mij echt onveilig te voelen. toen gooide hij af. nog geen minuut later werd ik gebeld door zijn secretaresse die me zei dat ik moest betalen en wat eigenlijk mijn probleem was? ik legde haar ook de situatie uit en ze zei me dat ze ging zien wat ze kon doen en ze zou me terugbellen. Even later belde ze effectief weer en ze wist mij te zeggen dat ze de graafkosten gaat laten vallen maar de rest moest ik wel betalen. het nieuwe bedrag kwam nog op 8925 euro uit. ik wist niet meer wat ik moest doen, ik was daar alleen en door het voorgaande telefoontje was ik nog steeds zodanig onder de indruk dat ik maar betaald heb om er vanaf te zijn. smerige zaken zijn dat. Ik ga advies inwinnen bij een advocaat en als ik kan maak ik er een zaak van. We zullen zien wat het geeft maar bandieten zijn het.

5. August 2025

Woekerprijs ontstopping dakgootafvoer

Via een oproep op een nummer gevonden op het internet werd er voor een interventie gezorgd aangezien de dringendheid van het probleem - verstopte afvoer dakgoot - vermits de interventie na 18u gebeurde had ik wel verwacht dat er een meerprijs werd aangerekend, echter kreeg ik een interventiebon toegeschoven voor de prijs van 1.139 EUR onmiddellijk te betalen - materiaal voor 595 eur en 420 eur werkuren - ik heb achteraf een mail gestuurd naar Dirkontstopping voor uitleg, tot op vandaag geen antwoord, we zijn 3 dagen verder... de prijs die mij werd aangerekend is hoogst boven marktprijs en lijkt me puur afzetterij - het enig wat ze hadden moeten doen is met de ladder tot aan de dakgoot gaan en de afvoer vrijmaken met een hogedruk reiniger. De eerste die toekwam had niet het nodige materiaal bij en moest ong 30 minuten wachten op een collega om dan uiteindelijk te starten - ze waren er met 2 terwijl het best had kunnen opgelost worden met 1 persoon als je weet hoe het moet...

29. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wanpraktijk

We zaten met een verstopping in de afvoerput. Telefonisch werd de kostprijs op 150€ geschat. Een afspraak werd gemaakt. Tussen 17 en 18u werd de klus geklaard, wij tevreden, maar toen kwam de kat op de koord. Het prijskaartje was maar liefst 1537€!
60€ verplaatsingskosten, 395€ uurloon en 995€ materiaal + 87€ btw.
Het materiaal: ontstoppingsmiddel, een koevoet, een buis, een hoge druk spuit Karcher en een slang om de hogedrukreiniger met de kraan te verbinden, dat allemaal voor 995€. Voor die prijs kan je alles nieuw kopen me dunkt.

24. Juli 2025

Klassieke oplichterij

Klassieke oplichterij.
Halfuur gewerkt, met een stofzuiger afvoer in de keuken leeggezogen. Wat geklaag en gezeur over de installatie en elke andere vraag was de man te veel.
Dan 614 euro mogen betalen voor een wellicht tijdelijke oplossing als de andere commentaren hier lees.
Je betaald ook aan een autobedrijf in Vilvoorde (op het bankafschrift). Stel je daar een vraag over krijg je het vriendelijke antwoord: « ja en? »

Weg van blijven en kiezen voor lokale vakmannen.

22. Juli 2025

Probleem hersteld maar opgelicht

Probleem hersteld, daar blijft het ook bij.
Heel duur, puur int zak gezet van prijs. 3u werk gehad en bijna 3000€ moeten betalen.
Moet direct betaald worden maar sturen geen factuur voor de verzekering achteraf. Blijf weg van deze mannen

12. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sturen geen factuur

De ontstopping op 19/04 gebeurde naar wens, al was ze behoorlijk duur, maar meer dan twee maand na dato hebben we nog steeds geen factuur ontvangen, ondanks het sturen van e-mails en herhaaldelijk bellen.

19. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel slechte ervaring heel de namiddag…

Heel slechte ervaring heel de namiddag gewacht 530€ betaald voor met een stofzuiger mijn keuken te ontstoppen 395€ voor de ontstopping verplaatsing 60€ producten 75€. Dit is de laatste maal echte oplichters zijn het. Vorige keer ook ontstopping dienst gehad nog 184€ opgelost. Deze wordt door mij aangeven als professioneel oplichterij

25. Juni 2025

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf! Hebben ons voor meer dan 1000 euro in het zak gezet. Kwamen voor een ontstopping, heeft een uur geduurd (en vooral veel geklaag van hun). Ze zouden het probleem verholpen hebben en we zouden 12 maanden garantie hebben. Probleem was terug na amper 2 weken (!) en ze weigeren terug te komen en steken het op een structureel probleem van onze buizen (ondanks er wel gewoon een verstopping was). Wanneer je eist dat ze terugkomen, slaan ze de telefoon toe en nemen ze niet meer op. Ze zetten je gegarandeerd ik het zak en laten je terplekke betalen. Hun garantie is een fars en valstrik. Verschrikkelijke mensen. Profiteurs en zakkenvullers. Echt triestig.

13. April 2025

Oplichters

Oplichters, multiple websites: EDDY ONDSTOPERS, SANISECOURS, EN MEER !!!! steer clear from these scammers

4. April 2025

oplichters

oplichters, probleem van ontstopping werd tijdelijk opgelost, verhaal was dat er moest gebroken worden, leiding vernieuwen, wc vernieuwen, wouden dit ook al op voorhand mee aanrekenen etc. Andere loodgieter heeft ons WEL correct geholpen, leidingen ontkalkt voor ook veel minder kosten. Hebben ons voor meer dan 1000 euro in t zak gezet voor niets

17. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr