Rijbewijsbelang Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijbewijs belang was heel duidelijk vanaf het begin, het bezoek was prettig en to the point. Het was ook nog eens dichtbij met goede parkeer gelegenheid. Bij een volgende gelegenheid weer hier keuren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten eerste heb ik dit bedrijf op de website van CBR geselecteerd omdat ze in mijn wijk zouden zitten. Toch moest ik helemaal naar (een rommelig kantoortje in) Amsterdam om bloed te laten prikken... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was veel te laat op de afspraak, omdat mijn navigatie me steeds een andere kant op stuurde! Misschien een tip voor Rijbewijsbelang, plaats borden, zodat jullie makkelijker te vinden zijn! Maar ik w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne binnenkomst bij de Heer Timmermans klein gesprek van 10 min prettig verlopen. Alleen het eerste gesprek de telefonische intake vond ik de vrouw moeilijk verstaanbaar gebrekkig Nederlands prat... Mehr ansehen

1. Gerichtsmediziner
  2. Führerscheinstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Rijbewijsbelang voert rijbewijskeuringen uit bij personen die i.v.m alcohol- en/of drugsgebruik in het verkeer door het CBR voor keuring zijn doorverwezen.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Prima gesprek

Prima gesprek. Goede ontvangst

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn dat zowel het gesprek als de ontvangst goed beviel.

duidelijke gestelde vragen.

16. März 2026

Geachte heer Geurts,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de vragen duidelijk waren. Fijne dag gewenst!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Houden zich niet aan afgesproken tijden en wettelijke delen volgens de WGBO

Houden zich niet aan afgesproken tijden van afspraak. Doen anamnese en behouden zich niet tot het feitelijke. Behouden zich niet aan de gestelde wettelijke regelgeven vastgesteld in het WGBO conform de rechten van de cliënt. Dit vastgesteld door het fijt dat door rijbewijsbelang uit eigen beweging meer informatie verschaft word aan het cbr dan waarom gevraagd is door het cbr.

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u niet tevreden bent over hoe de informatie is gedeeld en de naleving van afspraken. We willen dit graag nader toelichten of oplossen. We verzoeken u daarom contact met ons op te nemen.

Fijn en eerlijk contact.

Geachte heer Lemmens,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn dat u het contact als prettig en eerlijk heeft ervaren. Een fijne dag gewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijke mensen en mooi op tijd

Vriendelijke mensen en mooi op tijd. Prima.

Geachte heer Brevoord,

Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat alles naar wens verliep.

Op tijd geholpen en goed gesprek gehad

Op tijd geholpen en goed gesprek gehad

Geachte heer Brevoord,

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn dat zowel de timing als het gesprek naar wens waren.

Hele aardige secretaresse.!

Hele aardige secretaress.!

Geachte heer Faiz,

Wij zijn heel blij met uw compliment, dankuwel! Fijne dag gewenst!

Snel en simpel👍

Geachte heer, mevrouw,

Goed om te horen dat uw afspraak gemakkelijk verliep! Dankuwel voor het plaatsen van deze review.

rust

rust, helderheid en geruststelling

Geachte heer Rodriguez,

Bedankt voor uw mooie woorden. Goed om te horen dat we u dit hebben kunnen bieden. Fijne dag!

Het was allemaal keurig geregeld

Het was allemaal keurig geregeld

Geachte heer Kruijer,

Bedankt voor uw review! We doen ons best om alles goed te regelen, dus fijn dat u dat zo hebt ervaren. Fijne dag!

Omdat er geluisterd wordt

26. März 2026

Geachte heer Stradmann,

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn om te horen dat u zich gehoord heeft gevoeld; daar doen wij het voor.

scam

big ass scam je moet 60 euro betalen voor een gesprek van 20 min. ik kan net zo goed die 60 euro gebruiken om een therapist te huren voor de trauma die ze opleveren met dat bedrag holy shit

24. März 2026

Geachte heer, mevrouw,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat u het intakegesprek heeft ervaren zoals u het beschrijft. Onze keuringen worden uitgevoerd volgens de regels van het CBR en de Regeling rijgeschiktheid 2000. Er worden alleen vragen gesteld die strikt noodzakelijk zijn voor een kwalitatief hoogwaardige keuring.

Bro bedrijf van niks

Bro ik had echt niks aan dit bedrijf, ze waren nooit duidelijk.

24. März 2026

Geachte heer, mevrouw,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat u onze communicatie als onduidelijk heeft ervaren. Zou u wellicht kunnen aangeven welke informatie uit onze afspraakbevestigingen en clientinformatie u onduidelijk vindt? Op basis van uw reactie zouden wij graag aanpassingen maken. We ontvangen uw reactie graag op info@rijbewijsbelang.nl.

Te hoge kosten voor werk wat een 12 jarige kan doen

Ik heb een intake gesprek moeten nemen bij dit bedrijf die ik uiteindelijk niet meer nodig had. Toch willen ze dat ik 60 euro betaal voor een 20 minuten gesprek waarin een persoon vragen leest en antwoorden opschrijft. Dit kan iedereen. De salaris van een enkel persoon is 20 euro op zn uiterst. Waar gaat de rest van het geld naartoe

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend voor u dat u het intakegesprek uiteindelijk niet meer nodig had. Dit ligt echter buiten onze invloedssfeer en aangezien het onderzoek reeds had plaatsgevonden heeft u inderdaad een factuur ontvangen. Het onderzoek dat bij u is gedaan behelst een stuk meer dan het oplezen van vragen en de antwoorden noteren, hoewel het voor u natuurlijk zo heeft kunnen overkomen. Onze medewerkers zijn uitgebreid getraind in het uitvoeren van gedegen onderzoek volgens alle geldende richtlijnen, dit gaat verder dan alleen het noteren van de antwoorden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De keuring opzich was oké

De keuring opzich was oké. De reisaanwijzing had beter gekund.

23. März 2026

Geachte heer Vlotman,

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat de keuring goed verlopen is. Vervelend dat de routebeschrijving niet helemaal duidelijk was; we zullen kijken hoe we deze kunnen verbeteren voor toekomstige bezoekers.

Good service

Good service

21. März 2026

Dear mr. De Martino,

Thank you for your feedback! We're glad to hear you appreciated our service. Have a nice day!

Vriendelijk ontvangen

Vriendelijk ontvangen

20. März 2026

Geachte heer Drenthen,

Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat u vriendelijk bent ontvangen. Dat vinden we erg belangrijk.

Helder en flot

Vriendelijke welkomst aan de balie, prettige wachtruimte en een helder en flot gesprek.

19. März 2026

Geachte heer Balthaus,

Hartelijk dank de 5 sterren. Goed om te horen dat u vriendelijk bent ontvangen aan de balie, de wachtruimte als prettig heeft ervaren en dat het gesprek helder en vlot verliep. We waarderen uw feedback zeer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goedenavond ik heb het als heel vreemd…

Goedenavond ik heb het als heel vreemd ervaren.
We betalen 65 euro voor een intake gesprek telefonisch vervolgens 375,- inclusief BTW voor een psychologische keuring die in mijn ogen iemand moet keuren op gedrag en uitstraling.
Vervolgens krijg ik de vraag over gebruik waar ik op geantwoord heb , en vervolgens word er 4 min getypt en gaat ze verders uit van het telefonisch consult dit gesprek duurde 5 min.
Aangezien de kosten had ik het telefonische intake duurder gemaakt dan ik kwijt wasvoorschrift de psycholoog die me maar een minuut heeft gezien en gesproken.
Verders ben ik dit keer eerlijk geweest over mijn gebruik wat de vorige keer niet zo was dus hoop nu te ondervinden of eerlijkheid loont.
Met vriendelijke groet .
Dennis Kleijn-Vavier

Geachte heer Kleijn-Vavier,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zien dat u nog geen factuur heeft ontvangen. Wij willen u verzoeken de factuur af te wachten. Indien u na ontvangst van uw factuur vragen heeft, verzoeken wij u contact op te nemen via info@rijbewijsbelang.nl. Wij zullen u dan uitgebreid antwoorden.

Gewoon helder en duidelijk

Fijne locatie, fijne psycholoog.
Alles duidelijk en helder

Geachte heer Eijkholt,

Fijn om te horen dat u de locatie en het contact met de psycholoog als prettig heeft ervaren en dat alles duidelijk en helder was. We waarderen uw feedback enorm, hartelijk dank hiervoor!

Team Rijbewijsbelang

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr